Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
Haha dobre. Jeszcze ją zablokowała :D Na tę blogerkę się jeszcze nie natknęłam, ale chyba zacznę zaglądać. Do Anwen już prawie nei zaglądam bo ani nic inspirującego nie ma, a taki normalny, niefanatyczny człowiek czuje się tam jak piąte koło u wozu które nie ma prawa się odezwać

Gość milita123
Serio Anwen zablokowała tę dziewczynę na FB? Niewiarygodne...Anwen nie jest nastolatką, jest żoną, matką a bawi się w dziecinadę :) Blokada za kilka słów o fryzurze- no wiecie co! :) Mam ubaw :D

Gość gość
Ja do herbaty lubie zaglądać. Czasem cos ciekawego, czasem jakies nowości. Dziewczyna wydaje sie byc z tych normalnych. A anwen blokując herbate podłożyła sobie sama swinie. I za co ja zablokowa? Za stwierdzenie faktu. Tak, anwen masz wiecznie nieułożone wlosy, ktore wygladaja z tygodniem na tydzien coraz gorzej. I malo tego, nadal na czubku glowy wygladaja na czern, a ombre sie nie udało.

Gość gość
Może ktoś nie lubi oglądać fotek i dzieci i dla niego to "bachory". W zasadzie to niektóre dzieci zasługują na to miano, ale faktycznie, kiedy są "bachorami", a nie miłymi dziećmi ;) Nie takie nieświadome maluchy jak ta mała. W każdym razie nie potępiam, bo wiadomo że nie chodzi tu o dziecko, a podejście rodzica. Niektórzy wrzucają na fejsie zdjęcie dziecka w dzień porodu, potem setki fotek.

Gość gość
Co z tego, że jej włosy są długie, skoro wyglądają jak syntetyczna, wymięta miotła. Było dobrze, to po co aż tyle kombinowała i jeszcze strzela fochy, że wyszły ciepłe tony? Przecież to było do przewidzenia. Tzn. generalnie jej włosy zawsze wydawały mi się takie "sztuczne" przez tę czerń, ale były zdrowe i zadbane. Rozumiem, że miała chęć na zmianę, ale nie wiem, czego się spodziewała, farbując włosy tyle lat na czarno :D

Gość gość
O teraz matki polki pomylily watki

Gość gość
A co sadzicie o siostrze anwen, tez blogerce? Moim zdaniem jest przesłodka, może jej styl pisania (i blog w ogóle) nie jest tak ładny jak u starszej siostry, ale uwielbiam do niej zaglądać :)

Gość gość
Dawno do niej nie zaglądałam, ale wydawała się sympatyczna, a jej blog całkiem ciekawy.

Gość gość
Ej, ale tego "bachora" to byś sobie darowała... co ci zrobiło dziecko Anwen? Bez przesady, nie dziecka wina że matka wstawia jego zdjęcia do sieci. Anwen sama wystawia się na pochwały lub krytykę, ale nawet największy hejter powinien zachować klasę i odczepić się od jej rodziny. x zamilcz stuknięta matko polko z sianem na głowie

Gość gość
A to jej siostra cały czas prowadzi bloga? Jak sprawdzalam to wydawalo mi się, że już nie. Ale przyjemna się wydała x Co do "bachorów" ja uważam, że na głownym blogu raczej nie powinno o tym być, inna tematyka itd. Ale na tym drugim? co kto lubi. Na głownym chyba nie ma już za bardzo fot jej dziecka (ale no nei zaglądam specjalnie czesto już) Po prostu wolę jak jest blog kosmetyczny to o kosmetykach, włosowy to włosowy, a jak chcą mieszać wszystko ze wszystkim to niech z gory piszą, że jakiś lajfstajlowy. Bo jednak wchodząc na jakiegoś bloga spodziewamy się okreslonych treści.

Gość gość
Podtytul bloga brzmi 'jak dbac o wlosy', a to chyba zobowiazuje jednak do pisania w tej, a nie innej tematyce

Gość gość
Przypominam, ze rozmowa tyczy sie wlosow. Nie wiem czy mentalne gimbusiary z tego wątku znają pojecie kultury i jakiejkolwiek dojrzałości, ale byloby milo gdyby jednak pomyślały zanim zaczną jechac od "bachorow". Powtorze raz jeszcze - to jest dziecko, maly czlowiek i nalezy sie mu taki sam szacunek jak każdemu. I nie ma to kompletnie nic wspólnego z "matka Polka" a ze zwykłym rozróżnianiem pojęć. Wiec wsadźcie sobie swoje gorzkie żale odnosnie prokreacji w buty i wróćmy do tematu. Blog Anwen jest o wlosach i nie zauwazylam w zaden sposob, zeby odbiegał od tego tematu. Troche kultury.

Gość gość
Anwen jakos za grosz kultury obecnie nie ma i jej sie nie czepiasz? Poczytaj sobie wyzej jak potraktowala osoby, ktore probowaly do niej z kultura, ale wkoncu stracily cierpliwosc. A dzisiejsze dzieci sa po prostu bachorami, ktore za kilka lat beda pic cpac z kumplami za rogiem i cie oklamywac i pobija cie na smierc jak nie dostana smarfona, a durne matki polki na kafe beda pisac jakie to maja kochane dzieci wstawiac zdjecia gdzie sie da myslac, ze ktokolwiek ma ochote to ogladac

Gość gość
Gościu - sama dyskutowałem z anwen i mialam wrazenie, ze strzeliła takie focha wychodząc z Kafe, ze slychac bylo trzaskanie drzwiami. Co nie zmienia faktu - kultura i ogłada - to takie dwa dosc przydatne zachowania. Nie wnikamy tu, w tym temacie o wychowaniu dzieci, hodowaniu "bachorow", o tym kim sie staną, czy beda ćpać, puszczać sie etc. Bo to nie ten temat. Ja sie do pewnego poziomu nie bede zniżać, ani do poziomu rozmowy "chyba jestes ślepa, byłaś u okulisty?!" Ani do poziomu "bachorow". Ciezko zrozumiec? Rozmowa ma byc merytoryczna, a ta uwaga nie miala zwiazku absolutnie z tematem. Troche ogłady, bo takie "yntelygentckie" gadki sa tu tak zbędne jak słodzenie na blogu Anwen.

Gość gość
Racja. Tamta fryzjerka dobrze rozjasnila włosy, ale to nie jej wina raczej, ze anwen zrobilo sie siano. Takie mogą byc efekty sciagania koloru. Za to Viru? Skopane ombre. I jeszcze jest wychwalana. Tekstu o braku czasu na podcięcie włosów żal komentować. Ile to dodatkowej roboty 10 minut?

Gość gość
Najpierw naucz tej ogłady samą Anwen, a potem bierz się za zbawianie Kafe ;D co do wyżej - zgadzam się. Jechać tyle km i włosów nie podciąć, bo "brak czasu", a na podróż to czas był. I to nawet koło ombre nie stało. Bardzo dobrze że ta blogerka napisała wprost że została zablokowana, a jej MWH się nie ukazała. Jej wpisu na blogu nikt nie usunie jak tematów na Kafe, ludzie nie dadzą sobie zamknąć ust

Gość gość
Dlatego pisałam w cudzysłowie o "bachorze" :P To już co kto lubi, wydaje mi się, że odkąd ma 2 blogi to o dzieciaku nic nie wstawia. x No tej fryzjerki to mi żal, za dobrą robotę została zjechana a inna jest wychwalana za same nazwisko obojętnie co zrobi.

Gość gość
Jak widzisz Anwen nie da sie niczego ani wyjasnic, ani z nia rozmawiac. Uczyc to on pasie lubi z Wizazu. Zbawiać nie mam ochoty nikogo, ale warto byc zwyczajnie kulturalnym a nie zwyczajnym gburem. Jesli tego nie widzisz to poziom taki jak i poziom komentarzy u Anwen. A same wlosy anwen po wizycie u Viru to najgorsza reklama dla samej fryzjerki. Dziwie sie ze nie podcięła. Trzyma na sile, jakby to byla reka. Grunt ze dlugie

Gość gość
Zapomnialam dopisać. Czytałam wczoraj tekst Herrbaty. Masakra. Zostać zablokowana przez guru, za komentarz i to nie wulgarny, czy obraźliwy :D.

Gość gość
Dwa blogi miala zanim jeszcze byla w ciazy

Gość gość
Nie wie czy ktoś czyta bloga aniamaluje. Ania to jest spoko dziewczyna i szczera. Napisała ostatnio, że ma mały kryzys, bo wzięła na siebie za dużo i ciągle dostaje maile od czytelników i jest troche przytłoczona. Do tego przepraszala swoich czytelników, pisząc, że dalej chciałaby by blogowanie sprawialo jej przyjemność. Milo i kulturalnie. Z poszanowaniem czytelnika. Można? Można! Dodam tylko, że Ania jest bardzo znaną blogerka i już dawno wydała książkę, ale jakos sodowa jej nie odbiła.

Gość gość
Ania (Maluje ;) ) jest w porządku, aż za bardzo sobie bierze do serca problemy czytelników, dała im palec, zabrali całą rękę. Ma też jasno określony regulamin i pewnie zdarza się jej cenzurować, ale tylko to, co nieregulaminowe.

Gość gość
buahhah Anwen zamówiła jakiś zabieg artego z keratyną, cena jakieś 100-200zł. zobaczymy :D

Gość gość
Tego bloga AniaMaluje nie kojarzę, ale od poczatku własnie mi o to chodzi - bycie szczerym, uprzejmym i kulturalnym. A nie zgrywanie że wszystko jest dokładnie jak chciałam, a jak coś Wam się nie podoba to nie macie racji bo ja sobie zaplanowałam posty na odwal, olewanie czytelników itd x A wiecie, po początkowych zachwytach nawet myślałam, że jak będe na narty jechać to sobie wizytę w Krakowię ogarnę. Raz można zaszaleć i iść do super hiper fryzjera, co? :D Ale nie dziękuję, obejdzie się.

Gość gość
" buahhah Anwen zamówiła jakiś zabieg artego z keratyną, cena jakieś 100-200zł. zobaczymy smiech.gif " A płaci za niego sama? Bo jak tak to efekt może nie powalać :D x Albo znowu się zachwyci (pielęgnica, olaplex) a potem swierdzi, że efektów brak

Gość gość
Ja pisalam ze zamowilam pielegnice. Po trzech tygodniach stwierdzam ze to byla najlepsza inwestycja. Dziala rewelacyjnie.

Gość gość
Przeczytajcie komentarze pod wpisem 'spiete czy rozpuszczone', ktos nakablowal Anwen o tym wpisie Herbaty i o jakiejs grupie na fb. Szkoda ze jeszcze o Kafe nie wspomnial. No i pyta sie czy Anwen zamierza cos z tym zrobic hahahaha. Coz, ten temat pewnie tez niedlugo zniknie jak rok temu powszedni, grupa na fb zapewne tez zostanie skasowana, ale co nakaze Herbacie usunac swoj post?

Gość gość
Grupy nie znam, wiec nie wiem na ile ten komentarz i przytoczone w nim slowa sa wiarygodne, ale jesli jest to prawda to zwyczajnie - to prostactwo. I tyle. Mozna duzo o zachowaniu Anwen mowic, o jej wlosach, o komentarzach, zdjeciach i kolorze. Ale takiego zachowania nie rozumiem. Wlasnie dlatego mowilam o ogładzie i kulturze. Trzebamiec klasę.

Gość gość
W grupie na fb wcale nie ma jakiegoś okrutnego hejtu, jest jedynie cała prawda, dokładnie taka, jaką my tutaj piszemy :) grupa nazywa się "Włosomaniaczki (grupa zaawansowana)", dodajcie się do niej, a same zobaczycie, że tam nie ma nic, za co Anwen mogłaby się obrazić. Za to są rzeczy, za które to czytelniczki mogłyby się na nią obrazić ;)

Gość gość
oj przepraszam :) "Włosomania (grupa zaawansowana)