Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
Jak dla mnie każde włosy będą piękne - nieważne czy jasne czy ciemne, czy długie czy krótkie, czy proste czy kręcone - byle zadbane, ułożone i wygładzone - nie spuszone. Reszta to już kwestia własnych preferencji i estetyki. Mnie najbardziej podobają się włosy BHC -ale to tylko dlatego, że lubię proste, jasne, gładkie włosy. Nigdy nie widziałam tytułowej Anwen na żywo - ale jej włosy różnią na zdjęciach - tych na blogu i tych pstrykanych przy innych okazjach - które można zobaczyć w necie. Na tych innych zdjęciach spoza bloga wyglądają bardzo średnio.

Gość gość
A i jeszcze smyrgotka ma śliczne włosy - długość i kolor mój ideał :) Mnie się włosy Anwen nawet na blogowych fotach nie podobają, to co dopiero na tych nieprzerobionych xD Włosy BHC mnie nie kręcą bo są za nudne, teraz ma ładnmie obcięte to marudzi że się niby nie układają i znów zetnie nudno na prosto

Gość gość
Byłam kilka razy na tym blogu smyrgotki - włosy ma niezłe, choć moim zdaniem bardzo cienkie i za długie. Ale ładne włosy to nie wszystko. Autorka - mnie przynajmniej - przypomina plastikową, infantylną lalę, posty to taka paplanina z pamiętniczka gimnazjalistki, a te błędy ortograficzne.... To nie dla mnie:)

Gość gość
Możliwe, postów nie czytam tylko zajrzałam parę razy na zdjęcia włosów. Moim zdaniem nie ma za cienkich, przy tej długości właśnie lepiej wyglądają takie lekkie włosy ścięte w trójkąT,niż gruba płachta ścięta na prosto, bo to przytlacza sylwetkę

Gość gość
Gosia z poradyherrbaty <3 Minika z sophieczerymoja <3 aga z wwwlosy <3 Uwielbiam gładkie tafle :)

Gość gość
Gosia ostatnio dala swoje zdjecie na grupie fb Agi (wlosing) i rzeczywiscie jej wlosy wygladaja zachwycajaco. Ciekawe czy to geny, wygladaja jak po keratynowym prostowaniu - ale ponoc to nie to. U Anwen dawno nie bylam, mi sie podobaly jej wlosy w czarnej odslonie. Teraz niekoniecznie, cos z nimi juz nie tak Tez chyba wole gladkie tafle jak u sophieczerymoja i napieknewlosy

Gość gość
Ciezko z kreconych czy falowanych zrobic cos ladnego. Przewaznie sie pusza albo straczkuja a jak rozczeszesz to lwia grzywa. Nie ma chyba ladnych kreconych czy falowanych wlosow wsrod bloggerek

Gość gość
curly madeline dla kreconowlosych

Gość gość
Herrbata jest w ciazy wiec moze to wplywa u niej pozytywnie na wyglad wlosow

Gość gość
Pisała, że w ciązy pogorszył się jej stan włosów - zresztą rok temu były równie spoko według mnie

Gość gość
Pisała, że w ciązy pogorszył się jej stan włosów - zresztą rok temu były równie spoko według mnie

Gość gość
nie znac curly madeline ;p

19:32 - Ile bym dała za chociaż fale. A tak to mam proste włosy jak od prostownicy i przy mojej gęstości i grubości wygląda to fatalnie. Zawsze marzyły mi się grube loki, od razu lepiej wszystko wygląda. A tak to wieczny przyklap i przetłuszczone włosy po kilkunastu godzinach. I nie, nie da się nic zrobić z objętością, próbowałam wszystkiego i na co dzień nic się nie nadaje. Poza tym prosta tafla włosów zawsze moim zdaniem wyglądała nudno, loki za to dla mnie są takie piękne, od razu kojarzą mi się z jakąś księżniczką. Zazdroszczę wszystkim kobietom z grubymi lokami.

Gość gość
Zwykle to po ciąży pogarsza się stan włosów, ale przy takiej burzy hormonów różnie to bywa.

Gość gość
Tylko to jest to - z prostych o niskiej porowatości bez wiekszego problemu zrobisz cos ladnego, wystarczy troche pielegnacji. A jak juz masz puch i siano i fale albo krecone to juz brzydko wygladaja i nigdy taka prosta idealna blyszczaca tafla nie beda :(

Gość gość
Fakt jest taki, że nie ma większego problemu zrobić z prostych włosów coś pięknego. Trochę więcej pielęgnacji, nie niszczyć i już gładka, błyszcząca tafla. Gorzej, jak z natury ma się ciężkie włosy. Jak np. Henri. Falowane i kręcone włosy mają dużo gorzej i ciężej. Nigdy nie będą gładką taflą, lubią się puszyć, mimo pielęgnacji., Ehh....

Gość gość
nie znam curly madeline

Gość gość
Czemu moje komentarze się nie pojawiają :(

Gość gość
Zajrzalam na jej bloga (Herrbaty) i dla mnie jej wlosy sa takie... zwykle, przecietne, nijakie. Pospolity kolor, dlugosc ni srednie ni juz dlugie, po prostu zdrowe brazowe wlosy ktorych nie bylabym w stanie zapamietac. x Jakos w zeszlym roku weszlam na bloga wlosomaniaczki ktora miala blond wlosy z rozowymi koncowkami i to bylo fajne, brakuje takiego indywidualizmu wsrod wlosomaniaczek. x Niestety dziewczyna usunela bloga po tym jak kilka debilek zjechalo ja u Anwen i BHC, bo niby zostawiala pod postami za duzo komentarzy, a co to moze jest jakis limit ile ktos moze napisac?

Gość gość
Eh i znów nie widzę dyskusji, tylko od kilku dni info o herrbacie

Gość gość
Skończyło się :)

Gość gość
Coś się znowu zacięło...

Gość gość
tak, proste włosy są nudne, ale wolę zdjęcia Herrbaty oglądac (daje fajne z widoczkami, stara się żeby były artystyczne) niż klęczącą anwen w kuchni hahahahaha

Gość gość
Kiedys Anwen bardziej sie starala i tez miala takie "artystyczne". A tez rozbawilo mnie to jak podtrzymuje kuchenkę ;) Może to odzew na nasze posty? Pisałyśmy, że są takie stylizowane, ble i chciała nas zadowolić :D

Gość gość
Dajcie spokoj dziewczynie, przeciez ona ma teraz firme, corke i meza. Gdzie czas na fotki w plenerze ???

Gość gość
gosc 6:16 - jesli wlosy do pasa nie sa dla Ciebie dlugie to jaka dlugosc uwazasz za dluga :) Mi nie rosna dłużej niż za ramiona hahahaha

Gość gość
Gosc, jej wlosy na zdjeciach nie wygladaja na dlugosc do pasa, no chyba ze mylisz pas z talia (pas jest nizej, pod pepkiem). Dla mnie od ramion do talii sa nijakie wzgledem dlugosci :p dopiero pozniej sa w mojej skali dlugie. Dlatego smieszy mnie gdy blogerki pisza ze ich wlosy do talii sa bardzo dlugie, bo co w takim razie maja powiedziec posiadaczki wlosow za pupe czy do kolan :p. Z drugiej strony jak ktos zapuszcza od wlosow siegajacych ucha (w tym ja sprzed 2 lat) to wtedy juz wlosy do lopatek wydaja sie niesamowicie dlugie. Sama zapuszczam za tylek, mialam poczatkowo plan do kolan ale to jednak znieksztalciloby moja sylwetke. A ze mam blond tafle i czesto farbuje koncowki na rozowo lub fioletowo (no to polubilabym sie z ta w/w blogerka, szkoda ze skasowala bloga) , to nie beda nudne :)

Gość gość
A wy do jakiej dlugosci zapuszczacie, ewentualnie jaka wymarzona juz osiagneliscie?

Gość gość
Taa, Anwen trzymajaca kuchenke to byl hicior :p

Gość gość
Wgl wydaje mi sie, ze specjalnie popsuly sie te odpowiedzi w tym temacie, nie zdziwie sie jak niedlugo zniknie nagle tak jak poprzedni