Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
Nie, to pisałam ja. Po prostu takie mam skojarzenie widząc twoj nick i treści jakie pod nim zostawiasz :)

Gość gość
Gosciu z 18 16:16 jak dla mnie one obydwie maja brzydkie wlosy...nudne i pospolite

Gość gość
Jesli kedys mnie bedzie na to stac to z przyjemnoscia podwiaze sobie jajniki :) niestety narazie mnie na to nie stac. Twojego dziecka nie zabije tylko jak juz to swoje, wiec sie nie martw. Z reszta o czym my tu mowimy, dla ciebie jakis embrion ktory nawet nie wie jeszcze ze zyje jest wazniejszy od zdrowia psychicznego doroslego czlowieka. A u Anwen w komentarzach sie zachwycaja tymi wlosami w plenerze, chociaz moik zdaniem mniecma czym

Gość gość
Anwen szczegolnie na ostatnim plenerowym zdjeciu jest podobna do Ludwiczka z bajki 'Swiat wedlug Ludwiczka'.. nie wiem czy ktos kiedys ogladal :)

Gość gość
Też miałam takie skojarzenie :D

Gość gość
Bo też ma taką pucołowatą buźkę i małe oczka? :) ale bajka była świetna, teraz już takich nie robią

Gość gość
Oczywiście ze nie ma czym - wlosy układała jej stylistka? Dobrze ze poradziła wyjsc z kuchni

Gość gość
Nie rozumiem, zgadzasz sie ze mna czy mowisz sarkakstycznie o tej stylistce? Z tego co pisala ukladala sama, ale mi nie chodzi o rodzaj stylizacji tylko oglnie te wlosy mi sie nie podobaja, do tego dziwny kolor i te loki takie jakby babcine

Gość gość
Moim zdaniem Anwen najbardziej pasują włosy długie i proste. W tej długości i w tych lokach strasznie dodaje sobie lat.

Gość gość
Zgadzam sie z Toba i mowię sarkastycznie o jej stylistce - nie czytam jej wypocin wiec nie wiem kto ja czesał. Mam podobne odczucia do tego na jednej fotce te loki sie tak dziwnie układają u nasady. A ze błyszczą? Typowe w słońcu.

Gość gość
A na zdjęciu z przodu wyglada jak chomiczek :)

Gość gość
W kuchni - kicz a w plenerze "przedobrzone" :D Chętnie bym zobaczyła jej włosy ale po samym szamponie - najlepiej oczyszczającym

Gość gość
Proste niekoniecznie, tj. u niej proste wygladaja fajnie z tylu, ale z przodu jednak bardziej do twarzy jej w dlugich falach i czerni

Gość gość
Te fale wyglądają tak "ciotkowato" i dodają jej lat. Jak ona wszystko wie lepiej to ok, nie warto patrzeć zawsze na opinię innych, ale czasem jednak warto posłuchać osób patrzących z boku.

Gość gość
Czasem w tym temacie nie pojawiają się odpowiedzi :/

Gość gość
Ten temat chyba został zablokowany

Gość gość
Zmieniając temat co sądzicie o blogu " włosy muszą być dlugie" i o jego autorce?

Gość gość
sprawdzam czy wypowiedzi działają

Gość gość
A ja uważam, że Anwen jest niefotogeniczna. Do tego aparatu stroi dziwne miny. W ogole odnoszę wrażenie, że ona sama nie wie czego chce. Nie ma własnego stylu, wszystko na siłę.

Gość gość
Hehehe ta zazdrosc. Wlosy wyszly jej przesliczne i widze ze ciezko to zniesc. Takie sa fakty.

Gość gość
vgghfhgfh

Gość gość
gość z 16:15 - albo jesteś autorką albo jej fanką. Idzie poznać po gadaniu "nie podoba się, bo zazdrości"

Gość gość
Nie rozumiem, dlaczego jak mi się coś nie podoba to zaraz podejrzenia, że zazdroszczę? Nie mogę po prostu mieć swojego zdania? ten wątek jest do d... odpowiedzi chyba przechodzą cenzurę. Nie ma kilku moich wypowiedzi, które pisałam wcześniej

Gość gość
W każdym razie gdzie mamy wyrazić swoją opinię? Bo na jej blogu nic nie przechodzi :D

Gość gość
Koleżanko, ja jej nie zazdroszczę - nieskromnie wolę swoje proste do pasa :) moze i "wyszło" slicznie ale totalnie mi się nie podoba

Gość gość
Owszem, włosy Anwen wyszły ładnie i zdrowo. Lśniące, zadbane, nie mam do czego się przyczepić jeśli chodzi o kondycję. Tu raczej chodzi o długość, kolor i to w jaki sposób je układa. Nadal uważam, że proste wyglądają lepiej u niej- ma okrągłą twarz, takie grube loki wokół twarzy optycznie pogrubiają, wiem po sobie.

Gość gość
Blondhaircare też już nie ma o czym pisać... Ostatnio ciągle tylko chwali się tym, co kupiła/dostała: ulubieńcy, odkrycia itp.

Gość gość
Mam trochę wrażenie, że ten Naked Challenge to trochę próba uderzenia w A. :D i dobrze, karma do niej wraca

Gość gość
Nie wiem, czy to ma coś wspólnego z naszą gwiazdą, ale A. w końcu wymyśliła mega akcję włosomaniaczą, która tak naprawdę niczego nie wnosi :P W tym challengu chociaż coś się dzieje ;P Nie wiem czy obserwowałyście grupę Włosing na fejsie :)