Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłem wczoraj u kumpla co mieszka w wieżowcu z lat 80 tych

Polecane posty

Gość gość

Na klatce delikatny aromat zsypów na półpiętrach :D W domu telewizor z wypukłym kineskopem, w kuchni pralka (kto trzyma pralke w kuchni?:classic_cool:) i brak zmywarki. W pokojach aluminiowe żaluzje. Poczułem się jak w wehikuł czasu :classic_cool:

Gość gość
Straszne , straszne , to przerażające

Gość gość
jak mozna mieszkac w wiezowcu:o

Gość gość
jak w ogóle można mieszkać idioci

Gość gość
no zsypy w wieżowcach sa armomatyczne

Gość gość
a ty co osiągnąłeś w swoim życiu? Bo rozumiem, że kumpel w domu rodziców mieszka i to ich tak tutaj obsmarowujesz :( W wielu kuchniach montuje się pralki, bo łazienki w latach 80 były zaprojektowane zbyt małe. Zsypy nie działają od czasu wprowadzenia segregacji śmieci, więc nie ściemniaj

Gość gość
właśnie jest segregacja a brzmisz jak baba plotkara

Gość gość
Ja co osiągnąłęm, kupiłem mieszkanie za gotówkę w wieku 30 lat w nowym budownictwie, a lat mam 31, a ty co wynajem czy u mamy?

Gość gość
ale co z tego że kupiłeś jak charakter masz przekupy

Gość gość
chwalipięta obrabiacz d**y ,chcesz się dowartościować boo uwaga jest coś czego nie masz ,tak to działa

Gość gość
Przyznaje nie mam gustownych aluminiowych żaluzji, i kinsekopowego telewizora z lat 90tych :classic_cool: no i myślałem że zmywarka to już naprawdę norma

Gość gość
kupiłem za gotówkę w wieku 30 lat :D:D:D Dealer? Czy mamusia gotówką sypnęła bo areały dla synusia sprzedała?

Gość gość
a czym się zajmujesz ze tyle zarabiasz?

Gość gość
a ty masz więcej bo dajesz du/py i obc/iągasz starym pedałom ? dorobiłes sie mieszkania nowego w wieku 20 paru lat wow, do tego pewnie handel dopalaczami i narkotykami , dodatkowo alfons młodych ciot w wieku 15-19 lat , bierzesz prowizję wow to faktycznie dorobiłes się

Gość gość
czyms nielegalnym chyba bo nie odpisujesz

Gość gość
Jestem pośrednikiem sprzedaży nieruchomości głównie komercyjnych i wielkopowierzchniowych. Od 9 lat w branży od 4 własna firma w tym zakresie 🖐️ Oszczędzałem na mieszkanie kilka lat żeby nie miec kredytu i mieć nowe mieszkanie, więc bawią mnie równieśnicy jak mój kumpel - 31 lat i mieszka z rodzicami z starym wieżowcu z zsypem, pralką w kuchni i ręcznym zmywaniem naczyń:classic_cool:

Gość gość
Mało jest raczej ludzi którzy w wieku 30 lat żyja na garnuszku rodziców więc twój kumpel to raczej wyjątek

Gość gość
Ja mieszkam w Belgii i tutaj ludzie mają w kuchni pralki i suszarki. Ewentualnie mają na to pomieszczenie robocze. A mieszkają w domach o jakich Polakom się nie śniło. Nie wszystkim do łazienki pasuje pralka. Właściwie pralka tam w ogóle nie pasuje :P

Gość gość
Nie wysilaj się autorze. Ludzie interesu nie siedzą na kaffe poprostu nie mają na to czasu a ty poprostu jesteś przegrańcem ale skoro to cię dowartościowuje to proszę bardzo :-)

Gość gość
no to sie baw skoro ci z tym dobrze obrabiając d.. komuś :( Nie wierzę żebys zarobil w tym czasie pol banki na mieszkanie :D Wiec ściemniaj dalej :D Może ktoś da się nabrać. Internet przyjmie wszystko :)

Gość gość
No to sie dowartosciowales, ze masz wiecej kasy od innych. Szkoda, ze na rozszerzenie horyzontow cie nie stac, bo bys wiedzial ze w Anglii pralki w kuchni to norma. Podroze ksztalca.

Gość gość
no nie wiem u mnie koles wyśmiewający się z innych nie miałby szans bo ja lubie coś czego kupić się nie da :klasę:-)

Gość gość
ale wytrwałości jeśli to prawda to gratuluję

Gość gość
Hehe Kupil sobie mieszkanie czyli nic wyjatkowego-ot cos co jest podstawa bytu i mysli,ze milioner:-D Smieszny jestes ale uswiadomie Cie,ze kupno mieszkania to zadne osiagniecie,normalna rzecz jesli chcesz sie usamodzielnic. Masz 31 lat a chrzanisz jakbys mial 12 wiec albo to niedorozwoj intelektualny albo klamstwa. Mieszkanie to dopiero poczatek,taki start a do mety daleko.

Gość gość
Latwo sprawdzic jesli jestes siedzisz w nieruchomosciach to jaki jest ostatni ustalony vibor i libor i co to jest? Jaka jest srednia cena metra w najwiekszych wojewodztwach? Sredni metraz kupowanych mieszkan i gdzie najwiekszy?

Gość gość
Ilosc mieszkan w % ktore moga byc wdrozone do pogramu Mdm? Gdzie najmniej i gdzie najwiecej sie sprsedaje rakich mieszkan a gdzie prawie wcale?

Gość gość
Ja pracuje w tej branzy i dokladnie znam te dane:-)

Gość gość
Sie znalazl bajkopisarz :-D Nawciskac kity komus anonimowemu to jest to:-D Zawdze twierdsilem,ze wiekszosc powinna sie leczyc:-D

Gość gość
A Ty o czym piszesz?