Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłem wczoraj u kumpla co mieszka w wieżowcu z lat 80 tych

Polecane posty

Gość Arecki446
ja mam 40 lat, za sprzedanie jednego patentu mógłbym kupić duży dom z ogrodem. Ale domek niewielki już mam. Część kasy procentuje na dlugoterminowych, a część kasy idzie na realizację i patenty innych pomysłów. Nigdy bym d**y nieobrabiał komuś, kto by mnie do domu zaprosił. Trochę szacunku dla innych ludzi autorze.

Gość gość
Ładny z Ciebie kumpel, skoro koledze dupę obrabiasz...

Gość gość
no akurat wymieniasz rzeczy bardzo powszednie i powszechne. Co cię w tym tak dziwi, czy gorszy? Nie ma się co dziwić rzeczywistości jaka jest...

Gość gość
>>>Ładny z Ciebie kumpel, skoro koledze d**ę obrabiasz... << No sorry, temat jest durny i szczeniacki, ale nie ma tu żadnego obrabiania d**y komukolwiek. Nie dajmy się zwariować :D

Gość gość
lol

Gość a ja tam tęsknię za
tamtymi rzeczami, a raczej za tamtymi CZASAMI. mam zmywarke, nowy telewizor i inne pierdoły i jakoś mnie to szczególnie nie wprowadza w stan euforii. telefon mam stary, bo nie mam ochoty być niewolnikiem nowego telefonu z pierdylionem niepotrzebnych aplikacji, internetem w każdym miejscu gdzie go ze sobą zabiorę! tęsknię za tamtymi czasami, bo wtedy każda zakupiona rzecz miała wartość, dawała radość, służyła lata a teraz? pralke wymieni się za 2 lata, tak samo telewizor...tylko co z tego?

Gość gośćgdsfhsajkfgaskjfgsjkadfgul
Zmywarka hahaha.... synonim luksusu granatem od pługa oderwanych nowobogackich. Zmywarka jest potrzebna tym co gotują w domu i gotują dużo. Ja nie gotuję u siebie - jem na mieście lub w pracy - u siebie co najwyżej herbatę zaparzę albo kanapkę zrobię przed spaniem. Po co mi zmywarka??? Co do własnego mieszkania - kolejny przykład wsiowej (w złym tego słowa znaczeniu) mentalności. Ja ma na koncie w gotówce co najmniej równowartość fajnego mieszkania. I co z tego? Na razie wynajmuję i mi to pasuje -nie chcę się póki co wiązać z konkretnym miejscem. To dla mnie raczej normalne w dzisiejszych czasach u młodych ludzi.

Gość gość
ja też mam aluminiowe żaluzje

Skoro jestes taki hop do przodu i z wyzszych sfer to czemu zadajesz sie z plebsem ?:-) jestes jednym wielkim gownem wysranym przez zycie bo smiejesz sie ze swojego kumpla, a pies cie chedozyl w rzyc ty lajnojadzie

Gość gość
Gosc 20;31 co to znaczy "wsiowa mentalnosc", jestem ze wsi, ale nie wiem, oswiec mnie.krytykujesz autora, ale sam nie jestes lepszy

Gość gość
:o ale prostak z ciebie koleś :( Kumplowi d obrabia a sam pewnie mieszka w nowym budownictwie, tyle, że na zadupiu dolnym pierdziszewa małego, gdzie lokalizacja jest g-niana. Na tyle cie bylo stac :D:D