Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za moda Z ROBÓTKAMI RĘCZNYMI

Polecane posty

Gość gość

co to za moda na robienie tych badziewi ręcznie? np ten cały decoupage? Koleżanka mi dała serwetkę którą wydziergała i talerzyk ozdobiony tymi wyklejankami i to jest takie wieśniackie :o ja mam mieszkanie urządzone minimalistycznie i nienawidzę durnostojków, biezników, serwetek :o Ona sama nie ma co z tym robić bo rodzina już nie chce tych badziewi od niej brać.

Gość gość
moja znajoma zrobiła sobie czapke i szalik na drutach i w tym chodzi a to jest tak brzydkie :o tylko ją postarza :o mi też chciała zrobić, ale powiedziałam że już sobie kupiłam i odpuściła :o

Gość gość
To nie moda to powrót do tradycji :D komuś to wychodzi nieziemsko, bo ma warsztat, talent, gust i robi na tym kasę, a komuś no cóż - stara się :D To, że coś jest maszynowo zrobione w chinach to nie znaczy, że jest super dizajnerskie, bo kupiłaś to w almi decor, ikei czy innej "badziewiarni" Czepiasz się mody czy tego, że koleżanka nie umie za dobrze tego robić? bo rozdrabniasz się w tym wpisie. Schowaj tę filiżankę i po sprawie :)

Gość gość
co innego jak ktos robi coś z gustem i smakiem a co ineg jak co chila któras super mamuska wali na fejsie jakie to arcydzieło zrobiła :D a taki szit że masakra :D

Gość gość
te mamuski sa najlepsze, myśla że sa takie fajne bo robią takie badziewia :D że niby takie ą ę cool

Gość gość
Mnie też rzadko które "rękodzieła" się podobają, decoupage'u nie lubię, serwetek szydełkowych też nie, haft mnie nie podnieca, a jeszcze jak ktoś nie ma prawdziwego talentu to jakieś potworzaste cuda mu wychodzą i jeszcze mam się tym zachwycać? Never

Gość gość
mnie najbardziej śmieszy że wszyscy się zachwycają "bo zrobione ręcznie" a nieważne że ktoś nie ma talentu. to tak jakbym malowała obrazy i co ludzie mają sie zachwycac tylko dlatego ze je namalowałam a nie dlatego ze są piękne? bezsens, to jest kolejna moda to całe handmade i mini jak każda moda.

To jest taka sama moda jak na czytanie książek :) kto lubi ten zrozumie, a kto nie lubi za cholerę nie zrozumie :) w ogóle nie warto wdawać się w żadne dyskusje

Gość gość
jestescie super kolezankami :) tamte do was ze swoimi wyrobami w dobrej wierze i z sympatycznym gestem a wy zaraz na forum by du/pe obrobic :) lepsza kolezanka, ktora daje wlasnorecznie zrobiony prezent niz taka, ktora du/pe za plecami obrabia ;)

Gość gość
Jak ktos caly czas na kompie za biurkiem pracuje, to przychod******oncu chec na zrobienie czegos wlasnorecznie. A jeszcze gdy od razu widac efekt pracy - sama przyjemnosc. :-P Nic tak nie relaksuje jak proste prace fizyczne!!! :-D

Gość gość
Mnie takie robótki relaksują, jednak rozumiem, że niktórym się nie podobają, dlatego obdarowuję tylko osoby, które o to poproszą.