Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ze zdziwieniem

śmieszy mnie stwierdzenie że facet ma pierwszy podrywać i ganiać za kobietą

Polecane posty

Gość gość ze zdziwieniem

Co to za brednie? :D Naczytałyście się w "Cosmo" i innych g****ach, ze facet to łowca i teraz się tym jaracie. Naprawdę chciałybyście łowcę, który leci na "niedostępne"? :D Przecież jeśli facet lubi gonić króliczka, to będąc w stałym związku z wami lub tym bardziej po ślubie też będzie gonił króliczka, czyli... inną babę ;D Zamierzacie w ciąży i połogu udawać niedostępną? :D Z dzieckiem na rękach uciekać na miasto, żeby mógł was gonić? Tak sobie wyobrażacie NORMALNY związek i rodzinę? Z kimś kto biega ciągle za jakimiś niedoścignionymi laskami? No bo przecież nie za nudną stałą partnerką, która już raczej nie ucieknie. Odpowiedzcie mi proszę jaką logiką się kierujecie :D

Gość gość
Kobiecą:-)

Gość gość
Ale debil z ciebie ;) gonienie jest tylko na poczatku i jest ok jesli kobieta nie jedt zbyt dostepna ale pod warunkiem ze okazuje zainteresowanie:) widocznie idziesz na latwizne i bierzedz co pod reko to cechuje zfesperowanych facetow jestem facetem i po to masz jaja zeby podejsc i zagadac co w tym dziwnego?

Gość zona1988
Ja zaczepilam swojego przyszłego męża aż aż mi później głupio bylo ale szybko przestalam zalowac. Nie uogólniaj.

Gość gość
następny tchórz :O

Gość gość ze zdziwieniem
"Ale debil z ciebie" X Jestem kobietą :D Mówisz, ze masz jaja? I dlatego siedzisz na damskim forum koleżanko? :P

Gość gość
gościu zdziwiony a kto powiedzial ze kobita bedzie udawac niedostepną jesli to ty zrobisz pierwszy krok , chyba chcesz zatuszowac wlasną wygode albo tchórzostwo

Gość gość
rozumiem, że twoja mama ganiała za ojcem i stąd przykład czerpiesz? Jak świat światem to samiec szukał samicy a nie odwrotnie. A samica albo pozwalała na to, albo pogoniła. Nie podoba się, to albo zdaj się na te łatwe panienki, albo bądź sam Bo z tego co wiem, to tylko prostytutki zaczepiają klienta, ale za kasę :)

Gość gość
Ciagnij druta mala :) a nie sobie zawracasz glowe jakimis glopotami :*

Gość gość ze zdziwieniem
Nie wiem czemu założyliście że jestem facetem. Jestem kobietą i ta pokrętna logika jest mi obca. Uważam że wszystko jedno kto kogo poderwie, ważne by obu stronom tak samo zależało i naprawdę się kochały, tylko to może dać szczęście i spokojne życie razem, a nie jakieś tam gonienie króliczka, emocje, adrenalina, blablabla. To dobre chyba tylko dla psychopatek, które chcą płakać w poduszkę.

Gość gość
to ty jakaś homo nie wiadomo jesteś skoro masz nick gość ze zdziwieniem :D

Gość gość ze zdziwieniem
"rozumiem, że twoja mama ganiała za ojcem i stąd przykład czerpiesz?" X Ganianie za kimkolwiek jest głupie. Jeśli ktoś musi za kimś ganiać tzn. ze druga osoba ma wy/je/bane, więc nie warto się w coś takiego pakować. Facet może zagadać, może kobieta, może wyjść naturalnie jakaś sytuacja, a wy UDAJECIE NIEDOSTĘPNE bo tak w gazecie napisali :D Albo w teleg*****e powiedzieli :D Że tak trzeba bo inaczej facet was oleje :D

Gość gość
jak nie podrywa pierwszy to laska mu się nie podoba i nie chce jej :) jak laska pierwsza podrywa to desperatka :O

Gość gość
gościu zdziwiony masz chyba jakis problem.....powazny

Gość panna na wygnaniu
Od podrywu do prawdziwego kochania się i wspólnego życia jest długa droga. Jakie ma znaczenie, kto wystartuje pierwszy? Ważne, żeby na mecie być razem

Gość gość ze zdziwieniem
"to ty jakaś homo nie wiadomo jesteś skoro masz nick gość ze zdziwieniem " X Słowo "gość" nie ma formy żeńskiej, nie wiesz o tym? :)

Gość gość
zdziwiony robi sie agresywny , faktycznie ma problem

Gość gość ze zdziwieniem
"Od podrywu do prawdziwego kochania się i wspólnego życia jest długa droga. Jakie ma znaczenie, kto wystartuje pierwszy? Ważne, żeby na mecie być razem" X Otóż to! :) Bardzo nieśmiały facet może okazać się cudownym partnerem, ojcem i kochankiem. Ale niektóre od razu takich skreślają, bo nie jest samczym macho jak z gazetki i TV :D

Gość gość
Gfyby faceci tu nie wchodzili to forum byloby nudne i dawno przestaloby istniec pewnie nawet portal jest prowadzony przez facetow a kobiety kiedy mialyby niby wchodzic? Sprzatanie gptowanie pranie i doopczenie samo sie ptzrciez nie zrobi ;)

Gość gość
kobieta utrzymuje samca przez łóżko, jak to się kończy związek rozpada się :)

Gość gość
Sprzatanie gptowanie pranie i doopczenie samo sie ptzrciez nie zrobi oczko.gif xxxxx w przeciwieństwie do mięśnia piwnego;-)

Gość gość
jak jedna napisze coś madrego to od razu inne po niej jadą. taka kobieca logika, żeby utrzymywac inne w niewiedzy żeby sobie nikogo nie poderwały :P

Gość gość
Poskaczesz troszke po tym brzuszku i narzedziu do zadawania rozkoszy to sie spali:P

Gość gość
jak cie śmieszy to sie smiej i milego dziwienia sie autorze

Gość gość
autor jest BEZNADZIEJNY

Gość gość
Są takie kobiety które nigdy nie będą czuły się uwiązane. Nawet z dzieckiem trzasną drzwiami jak facet przestanie się starać.

Gość gość
Bardzo nieśmiały facet może okazać się cudownym partnerem, ojcem i kochankiem. xxx Facet, który sam zawalczył i wysilił się by zdobyć swoją kobietę tym bardziej. Nie rozumiem tej generalizacji, że skoro facet sam poderwał kobietę to w przyszłości będzie ją zdradzać :O ? Co za debil to pisał ? Chyba jakiś zakompleksiony prawiki, z którego kompleksy wychodzą wszystkimi porami :D

Gość gość
To się śmiej ,ale oni tak mają, gdybym to tylko wyczytała w gazetach to bym nie wierzyła ,ale wiem to z własnego doświadczenia. Genaralnie jak mnie nie zależało i miałam faceta gdzieś, on za mna gonił, a jak pokazałam ,ze mi za bardzi zależy to albo sie oddalał ,albo zrywał kontakt. sprawdziłam na wielu przykładach

Gość gość
lubisz latwe

Autora/rkę poniosło. Oczekiwanie zalotów, zabiegania a uciekanie i granie niedostępnej przecież to dwie różne postawy. To chyba prowo, przynajmniej forma wypowiedzi na to wskazuje.