Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto korzysta z usług prostytutek?

Polecane posty

Gość gość

jaką pierdołą trzeba być, żeby musieć płacić za seks?

Gość gość
Korzystają mlodzi i starzy .Kawalerowie , zonaci i wdowcy .Bogaci częściej biedniejsi rzadziej .

Gość gość
po co płacą za coś, co wcale nie tak trudno mieć za darmo?

Gość gość
a kto ci sie przyzna kazdego kogo zapytasz to powie ze nie jest głupi i za sex nie bedzie płacił a ja na brak klientów nie narzekam a zadarmo nie daje

Gość prawictwo pospolite 125
a pomyslałeś/aś o tym ze prostytutka jest tańsza w utrzymaniu niż dzieci ? Dzieci kosztują setki tysiecy złotych .. a wiztya u prostytutki 150 zł.. JA co prawda nigdy nie byłem u d***** bo mnie nie stać mam w porfelu tylko 50 zł , Ale nie rozumiem dlaczego sugerujesz ze to zły interes. To jest dobry interes.

Gość gość
no i juz masz goscia co nigdy u dz...i jak napusał ze niebyl a cennik zna jasnowidz czy cuś???

Gość gość
jakie dzieci? czy według Ciebie, żeby uprawiać seks trzeba albo za niego płacić, albo z kimś być? mam na myśli jednonocne wyskoki...

jaki jasnowidz ? Kazdy zna cennik wystarczy wejsc na roksa.pl chocby raz z ciekawości srednie ceny są tam 150 zł za godzine

Jak kobieta sie zakocha to często łapie faceta na dziecko .. Tzw sztuczna wpadka

Gość gość
Jaki sex za darmo ? Róża ok 10 złotych , taksowka ok 25 zł .Kolacja dla dwóch osób najmniej 100 zł .Wino do kolacji najmniej 50 zl to daje nam sumę ok 200 zł .Prostytutka na roxie 150 zl .No jak by nie liczyć wychodzi taniej :-(

mozesz wejsc na strone roksa.pl chocby nawet po to by wiedzieć ile jest prostytutek w kraju . dla samej wiedzy Czy jest ich 1 tys czy 10 tys .. czy jeszcze wiecej Niektorzy sa ciekawi .. Oczywiscie nie wszystkie sie ogladaszają .. Wiele stoi przy latarniach i nie ma zadnych ogloszen

Gość gość
sztuczna wpadka... trzeba być idiotą, żeby się nie zabezpieczać i liczyć na to, że będzie ok.

Gość gość
prostytutki oprócz prezerwatyw stosują tabletki więc nie ma szans na wpadkę..

Gość gość
Pierdołą ? heee - idź dziecinko już spać bo widać że pojęcia nie masz o życiu...

Gość gość
w samej Warszawie ogłasza się około 1 tys .. Na pewno w Polsce jest więcej niż 20 tys dziwek

właśnie , wchodzisz na Roksa.pl po lewej stronie jest zakładaka Warszawa klikasz na nią i liczysz

Gość gość
jak chcesz je policzyć , ? One nie ogłaszają sie tylko na roksie

Gość gość
Ja korzystam. Dziewczyny na mnie w ogóle nie zwracają uwagi, mimo iż jestem młody, przystojny, inteligentny i bogaty. Mam 27 lat i nigdy nie miałem seksu za darmo. Nie jestem pierdołą, po prostu tak jest.