Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka10mies

Co kupić 10 miesięcznemu dziecku

Polecane posty

Gość autorka10mies

Proszę o rady! Co wy kupujecie swoim dzieciom? W grę nie wchodzą ubranka, pieluchy, kosmetyki dla dziecka. Chodzi o coś wyjątkowego, kreatywnego. Pomóżcie :)

Jezdzik, bujak, pierwszy tablet(zabawka) Zalezy co dziecko lubi, czy juz chodzi itd

Mam chrześniaka w tym wieku, bo własne dzieci już starsze;) Ostatnio kupiłam mu kocyk z jednej strony minky z drugiej zaś bawełna. Wygląda obłędnie:) Sprawdzi się i na spacerze i w domu. Jeżeli chodzi o kosmetyki to furorę podobno robią teraz organiczne kosmetyki dla dzieci. Niestety nie polecę żadnego konkretnego, bo nie mam doświadczenia z nimi.

Jeżeli chodzi o zabawki to polecam: - drewniane zabawki! Są niezniszczalne. - namioty TIPI:) Pięknie ozdobią pokój malucha i będą twierdzą indiańską;) Widziałam osobiście w pokoju dziecka. OBŁĘD! - ciągacze drewniane ostatnio kupiłam chrześniakowi sowę Skiphop oszalał na jej punkcie!

Gość mama dziesieciomiesieczniaka
Ja polecam garnuszek z fp,stoliczek edukacyjny, skoczek, jezdzik,kierownica z fp, wszelakie klocki

Gość gość
dziękuje za pomoc, garnuszek i stoliczek ma, indianskie tipi super pomysł, ale w domu miejsca brak.... chodziki, pchacze zajmują mase miejsca

Gość radolka
może drewniane zabawki? Dzieck uwychodzą ząbki nie będzie problemu że bierze do buzi bo to naturalne, ja na avans.pl zamawiałam takie klocki z drewna