Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobiety to niższy gatunek?

Polecane posty

Gość gość
Tu nie chodzi o argumenty ,tylko o twoje podejście..

Ślepcy tak mają, nic do nich nie przemawia.

Gość gość
xen dziś to może w ogóle powinnaś powiedzieć, że to powinienem przyjąć na wiarę:p

Gość gość
''W końcu są głupsze, mniejsze, słabsze i ogólnie tchórzliwe i płaczliwe i łamagowate. '' to też mam rozumieć nie jest obrażanie?:o powiedz swojej matce że jest niższym gatunkiem

Gość gość
to było stwierdzenie na podstawie empirycznej obserwacji. O ile na temat tej głupoty można polemizować (i po to ten wątek) to przyznacie że pozostałe cechy jednak się zgadzają?

Gość gość
Jakbyś chwilę pomyślał to byś zobaczył, że to pytanie z d**y. Jak porównać osiągnięcia? Które jest ważniejsze? Ile dokładnie naukowców pracuje w tej dziedzinie na świecie i ile odnosi jakie sukcesy? Na pewno edukacja- tu jest więcej kobiet, niektóre specjalizacje medyczne, może mikrobiologia (sporo nagród nobla dla kobiet i odkryć), wiem, że w chemii sobie nieźle radzą, do tego językoznawstwo, kontakty międzyludzkie, wielozadaniowość, szybkie łączenie faktów, refleks (ach te współpracujące półkule :p Ja mam takie pytanie: podajesz przykład z nagrodami nobla, wybitnymi osiągnięciami, czy tzn że jeżeli dana grupa nie ma większości na liście laureatów to jej praca jest bez sensu i to gorsza kategoria człowieka? A co jeżeli wśród noblistów nie ma ani jednego szatyna? Czy wtedy wszystkich szatynów powinniśmy zamknąć w kuchni i nazwać niższym gatunkiem?

xen dziś to może w ogóle powinnaś powiedzieć, że to powinienem przyjąć na wiaręjezyk.gif x Facet podobno przyjmuje na klatę, nie wiem jak ty:).

Gość Angela0988
Głupsze ? żarty sobie robisz? w czym niby jesteś mądrzejszy i lepszy ode mnie, wymień ?

Gość gość
to było stwierdzenie na podstawie empirycznej obserwacji. O ile na temat tej głupoty można polemizować (i po to ten wątek) to przyznacie że pozostałe cechy jednak się zgadzają? x zgadzam się że jesteś idiotą

Gość gość
no z szatynami dobry przykład. Nobel to akurat za mała próbka dla statystyki po kolorze włosów. Ale jeśli by przebadać dużo większy przedział osiągnięć naukowo-kulturalnych i by się okazało, że dziwnie mało tam szatynów - to tak, można by powiedzieć że to niższy gatunek i coś z nimi nie tak:) Statystyka jest nieubłagana w tej kwestii:)

Gość gość
Angela0988 dziś nie znam cię więc trudno mi powiedzieć;p Zawsze możesz się pochwalić jakie masz studia, gdzie pracujesz i co osiągnęłaś to porównamy:)

Gość gość
Angela0988 statystycznie na pewnie jest fizycznie sprawniejszy. I ma bardziej analityczny umysł.

Gość gość
To jest seksizm...to co mówisz...Badania jakieś ?

Gość gość
Serio nie macie co robić inteligenci o 2:20 w nocy? Toczycie dyskusje której żadna strona nie wygra a już na pewno nie przyzna racji przeciwnej płci. Kłócicie się jak przedszkolaki a wszyscy niby tacy dojrzali.. bez odbioru. Uprzedzając odpowiedzi: Nie śpię bo ból zęba mi nie pozwala.

Gość gość
gość dziś fakty i statystyka to seksizm? Co za świat, niedługo będą mnie wysyłać na badania jak powiem że murzyn jest czarny - przecież to rasizm w najczystszej postaci:) Poza tym ja nic nie mówię, tylko pytam i dzielę się swoimi obserwacjami:)

No i masz powód by nie spać, my wszyscy również jakiś mamy:).

Gość gość
gość dziś a ja akurat mam dużo pracy do zrobienia na rano, ale strasznie mi się nie chce więc założyłem sobie ten temat dla rozrywki, żeby sobie potrolować trochę i popatrzeć jak panie się nerwują :D

Gość gość
Szkoda nerwów...

Gość gość
przyznajcie się panie, ile z was się podenerwowało trochę? :D

Kobiety pana lubią to widać:D,wróżbita Maciej powiedział.

Gość gość
tak ogólnie to mnie lubią:) ja je zresztą też:) a już szczególnie te ładne:D

Gość gość
właśnie widać przedstawiciela najwybitniejszego gatunku- mężczyznę, zdolnego, osiągającego sukcesy, poszerzającego horyzonty świata, który zamiast pisać pracę siedzi na babskim ( czyli głupim) forum :D

Gość gość
nie można cały czas osiągać sukcesów. Trzeba czasem dać sobie odpocząć. Założyć jakiś prowokujący temat i się pośmiać:)

Gość gość
Cala wasza mądrość wysiada...jak się włącza chec ..pobzykania..u większośc***anów, prawda?mózg przestaje pracować

Gość gość
ależ wcale nie;p bzykać też można z głową:p tylko prostak leci za pierwszym lepszym gołym tyłkiem na ulicy:)

Gość gość
ok rozrywka rozrywką a praca samo się nie zrobi:) dziękuję za poprawę humoru i życzę dobrej nocy:)

Gość gość
Autor sam pokazał, że jest przynajmniej pod względem intelincji gorszy od kobiety, ponieważ kobieta to nie jest gatunek. To samica gatunku homo sapiens, w którym o zgrozo autor jest samcem. Chociaż istnieje jedna grupa samców, u których ich samice są głupsze i należą do innego gatunku, tzw ciapaci, czyli kozojebcy.

Gość gość
gdybyś droga autorko powyższego posta wysiliła się na odrobinę abstrakcyjnego myślenia, pojęłabyś (mam nadzieję:) celowość tego zabiegu literackiego:) tytuł miał prowokować i w obecnej formie idealnie spełnił swoje zadanie:)

Gość gość
bardziej łopatologicznie - inny gatunek - czyli np. homo prawie sapiens:) albo homo ledwo sapiens:)

Gość gość
Natura dala babie inne zadania ,facetom inne . Nobla za te dociekania niedostaniesz:-)