Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gugajna2503

zdrowe odchudzanie i zmiana nawykow zywieniowych cz.3 (2014)

Polecane posty

Gość zaszyfrowana87
Witam u mnie dzis nie ma mrozu na szczescie jest 7,ale na plusie :P ide zaraz biegac w takiej pogodzie moge nie pada deszcz i swieci slonce :P x x zakwasy mnie jeszcze mecza :O mam nadzieje,ze szybko puszcza i nie bede miala juz takich mega po regularnym treningu :) x x Czekam na nowa wage moja stara wazy jak chce :O chciaz wazylam sie na silowni i z tego co widzialam nic nie przytylam,ale tez nie schudlam tak,ze nie jest zle :PTak czy siak waga mi stoi od jakis 3 tyg :( musze wiecej dac z siebie i przeczekac ten czas.Chcialam zobaczyc 70 na koniec roku nie udalo sie jest gdzies 73 :( az 3 kg mi zabraklo ,ale to przez ten przestuj wagi i plus wieta 4 dni zarcia i nic nie robienia :( po swietach wzielam sie za siebie mam nadzieje,ze szybko nadrobie ,bo do 60 kg zostalo jeszcze albo az 13 kg :(

Zapisalam sie na piaskowanie do dentysty i przeglad zebow ,mam nadzieje,ze wszystko ok po piaskowaniu zaczne je wybielac :).Wybielalam pol roku temu paskami wybielajacymi efekt sie utrzymal w sumie okolo 5 miesiecy :) nadal sa ladnie biale,ale juz nie to. x x x Polecam dziewczyny paski na mnie mega dzialaja.Plus myje jeszcze pasta wybielajaca zeby na zmiane na nadwrazliwosc ,bo moga bolec troche po paskach.Musze sie troche ogarnac z kasa zamowilam sobie przez ostani miesiac z 13 par butow :O x x x ale tak je chcialam tak mi sie podobaly czekam nadal na przesylki :P nawet nie chce liczyc ile wydalam.Zamowilam trzy pary airmaxow ,trzy pary new balance plus conversy.jeszcze wczoraj zamowilam z ebay takie fajne jak by trampki z wezowej skorki :O plus baleriny bezowe z takiej jak by gumy :O x x x plus chyba z 15 par nowych kolczykow i zegrakow :O ale obiecalam sobie,ze po nowym roku przez miesiac nic juz nie kupie :O Na te buty zbieralam jakis czas kase co do kolczykow i zegarkow to takie tanie z chin w sumie nie jakis szal,ale ladne X x x chyba dlatego tyle kupuje tych butow ,zegarkow,kolczykow itd,bo poki co nie moge za bardzo kupowac ubran ,bo wszystko zaraz spada ,ale jak juz schudne do 60 to nie recze za siebie ile wydam :P

guga to jutro też będę trzymać kciuki :) ja na sylwestra też nie będę pić - mi generalnie takie picie to się nie zdarzyło od kilku lat :) i już pamiętam czemu przestałam pić :P guga a jak siostra? wyleczyła się już ? Karola jakie plany na sylwestra?

Hej! Dziękuję trzymajcie nadal Sabina juz ok, kończy antybiotyk, ale objawy przeszły co do planów Karoli na najbliższe dni... to ONI od wczoraj u nas :D

Dzień dobry kobietki! :) :) Guga, trzymam dalej kciuki. Ja dzisiaj może w końcu wybiorę się gdzieś po te nieszczęsne baterie do wagi, bo Nowy Rok fajnie byłoby zacząć nowymi pomiarami ;)

Są i baterie! Jeśli nie będzie mi wstyd, to jutro "pochwalę" się wagą ;) Po świętach kiepsko to widzę, ale mam nadzieję, że nie będzie więcej niż 60 kg...

Gość zaszyfrowana87
Ja mam zle wiesci :( Moja waga to 72,8 kg a tak chcialam do konca roku dobic do 70 nie udalo sie z 2 powodow.Pierwszy to przez remont mojej silowni byla zamknieta 19 dni.cwiczylam silowo o wiele mniej :( za to biegalam w sumie wiecej ,ale z silowymi juz nie to samo.A drugi to swieta i jedzenie wszystkiego przez 4 dni z dupa na kanapie :(.Tak chcialam ,zeby zostalo mi jeszcze 10 po nowym roku ,ale nie poddaje sie zostalo mi jeszcze 12,8 kg.Dalam rade ponad 20 dam tez to :)Tez mysle,zeby nowa tabelke zrobic.Na szczesxcie swieta sa raz w roku i prawie kazda polegla, x x x Ale wczoraj mi powiedziala instruktorka ,ze to jest raz na jakis czas to sa swieta i,ze nawet dobrze jak sie pare dni od cwiczen odpocznie i poje cos innego,ze metabolizm wystartuje od nowa i,ze ona tez jadla duzo i nie cwiczyla ,bo miala wolne :) tak,ze wazne ,ze wracamy do normalnosci gorzej jak komus zostanie i nie wroci do diety i cwiczen.

Gość Kate36
Ja dziś na obrotach od rana. Impreza u nas. Ma przyjść parę osób ;) To będzie moje pierwsze picie po antybiotykach Hehe.Życzę Wam szampanskiej zabawy i wszystkiego dobrego w Nowym Roku, do spisania za rok:-D

Dzień dobry kobietki! :) :) Witam w Nowym Roku i życzę samych pomyślności! Można zaczynać od nowa :) Moja waga pokazała dziś 60,2 kg. Przyznam szczerze, że liczyłam na to, żeby nie zobaczyć "6" z przodu, a z drugiej strony może bardziej zmotywuje mnie to do działania. Przynajmniej po 3 dniach oczyszczania kaszą jaglaną czuję, że zrzuciłam z siebie to świąteczne obżarstwo. Słyszałyście może o oczyszczającym krupniku na bazie kaszy jaglanej? Chyba za jakiś czas zafunduję sobie taką zupkę ;)

Szczesliwego nowego roku laski :P zycze wam zdrowia to na 1 miejscu ,ale tez utraty wszystkich wymarzonych kg.Zycze wam wiecej sily i motywacji :P x x x i od razu mam pytanie czy ktoras z was cwiczy z Chodakowska.Mnie juz tak meczy ta pogoda dzis znowu wiatr mega deszcz silownia zamknieta i chcialabym wlasnie zrobic sobie gtrening z Ewa :P x x x pozdrawiam

Zaszyfrowana, ja nie lubię treningów z Chodakowską. Ćwiczyłam kiedyś chyba z 3 tygodnie z nią (6dni/tydz.), ale nie wytrzymałam - działała mi na nerwy. Jak dla mnie, to ona w ogóle nie motywuje. Jest jakaś taka... Nawet nie wiem jak to nazwać. Za to lubię treningi z Mel B. Mel B jest mega sympatyczna i energiczna, a trening z nią to sama przyjemność. Ale to chyba kwestia gustu.

A i wkurzało mnie to, że Chodakowska mówi, jakby czytała z kartki. Takie to wszystko sztuczne. Nie mam pojęcia skąd się wzięła moda na nią. Jeśli nie próbowałaś treningów z Mel B, to polecam :)

Hej! :) Dziewczyny, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!! :D Oby był duuuużo lepszy niż poprzedni. x My też mieliśmy imprezkę u nas, doszły nam jeszcze 2 koleżanki oprócz szwagra z dziewczyną :) Jedzenia nam zostało tyyyle, że dopiero od poniedziałku wrócę do zdrowej dietki... Właśnie jem chipsy :P Tańczyłam do 5:30 :D :D Mały kacyk jest... :) x Wysłałam Wam na pocztę 2 zdjęcia z wczoraj :) x Mojego szwagra dziewczyna załatwia mi pracę i te 2 dziewczyny które były właśnie też z nią pracują, w tym jedna jest kierowniczką :) fajnie, że się poznałyśmy na neutralnym gruncie i myślę, że chyba praca wypali, wszystko na to wskazuje :) Przy okazji jeszcze Kasia (dziewczyna szwagra) podcięła mi końcówki i bardzo ładnie wymodelowała mi włosy :) jest fryzjerką i Marcina mojego też obcięła fajnie. A u nich w salonie strzyżenie kosztuje 120zł! Właśnie w tym salonie miałabym pracować :) x Idę zaraz spać, spałam tylko 4 godziny :O

Gość Eulalia11
Hello Kto odważny stanął na wage po świętach?? x Nick________28.11___05.12___12.12____19.1 2____2,01 Asmana______________________69.8____69,8 Eulalia_______92,2____91,1_____90,2____89,2____89,5 Kate_36___ __110.5___________ Szalloona____69.5___________________ Karolina83___86,8___________________________ Lena ________77,3_____77,2___76,80___76,8 gugajnaa_____89_____________89.7_____90 tarantula_____66______________65,5_____66 agatrixx______67.4___67.1_____66.7_____66.6 kasiaa30____________________________________ zaszyfrowana87--73------------------- ----60

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!! Niech Wam sie spełnią marzenia, zrealizują plany a przede wszystkim byście byly zdrowe i szczęsliwe!! Święta minęły szybko ..Fajnie, miło, rodzinnie.. Wigilia u brata, pierwszy i drugo dzien u mamy, w sobote mieliśmy gości.. w niedziele Laury urodziny.. Nie było kiedy odpocząć Jadłam prawie wszystko, bez liczenia..Sporo słodyczy wpadło.. Sylwester u brata, na 5 par. Były tańce i dużo śmiechu.. Przytrułam sie jakimś jedzeniem i umierałam wczoraj cały dzien, bolał mnie strasznie żołądek.. Ze zdziwieniem stwierdziłam że waga nieznacznie wzrosła :) Jest dobrze, od dzisiaj znów licze i wracam na dobre tory.. Mam wolne do poniedzialku także sobie nareszcie odpoczne :)

Hej :) Eulalia, super :) fajnie, ze 9 nie wróciła :D Już lepiej się czujesz? Ja się nie ważyłam ani przed ani po, ale myślę, że z kilogram wrócił... Dobrze, że udało mi się schudnąć przed świętami. Od poniedziałku ruszam z Tobą i zaczynam od ciasta jaglanego dla oczyszczenia :) x Katarzyna a Ty jak masz taki dzień na jaglanej to ją jesz samą taką ugotowaną czy jako dodatek? x Trochę sprzątania dziś mam - muszę m.in pomyć podłogi po imprezie, wczoraj nie miałam weny :P

Kasia, jak się oczyszczam, to samą jaglaną, bez dodatków. Kupuję kaszę marki Sante i - pół opakowania, czasem całe - wystarcza mi na cały dzień. Czytałam, że najlepsze jest 5-14 dni oczyszczania. Ja od poniedziałku jestem na samej kaszy. Nie pociągnę tego długo, bo nie chcę rozwalić sobie metabolizmu. Zauważyłam za to, że już zaczyna mi się cera poprawiać - a to był mój główny cel :)

Kasia, to ja bym nie dała tak rady... Nie przepadam ogólnie za smakiem kaszy, ale bardzo lubię pieczoną z jabłkami :)

Uff, posprzątałam, podłogi schną :) Stopy mnie jeszcze dziś bolą po tańczeniu w 10cm szpilkach do rana... Misiek już wraca do domu, nie miał weny do pracy. Kac po kacu :P

Wszyscy odpoczywają :) Tarantulko pracujesz dziś?? Guga, Karola jak Wam sie udał Sylwester?? Asmanko wróciłaś ??

Mnie nadal boli żoładek ale mniej niż wczoarj.. To może byc tez spowodowane tym że ostatnie 2 miesiace mniej jadłam a tu ost tydzien wszystko.. i po sylwestrowych sałatkach, śledzikach i drineczkach chyba sie żołądek zbuntował.. :O

Eulalia, jak brzuszek się przyzwyczai do lekkostrawnego jedzenia, to tak już to potem niestety jest po typowo polskiej kuchni.

Szczęśliwego Nowego Roku laseczki. X Zlapalam siec na chwilke. X Eulalia tylko tyle na v plus??super, ja to czuje sie jakbym z 5 miala do przodu. Dzisia na wieczor wyjeżdżamy.

hej hej sorki, ale wiecie jak to jest nie mamy czasu na kompa Sylwester bardzo udany i ogólnie próbujemy nadrobić cały czas jak wyjadą to się na pewno zaczniemy regularnie pojawiać