Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonely me

sobota a ja nigdzie nie wychodze, nie mam z kim

Polecane posty

Gość gość
eee chyba nie , Ka(o)rdula ---- coś CI się włączył smutas , przylataj , otwieram okno

Gość gość
są większe nieszczęścia niż nie wychodzenie w sobote z domu... To wszystko jest w naszych rękach, to sa rzeczy które możemy i potrafimy zmienic.

do gość 23.23 już lecę na sygnale..;) bo ja jestem taki smutas i nie lubię tego u siebie do piripiri tak też podobnie odczuwam,że to magiczna granica... do gość 23.23;) tak są większe nieszczęścia ale jak ktoś nie wychodzi za często z tego domu to przyzwczaja się do tej swojej samotni i potem jest coraz gorzej i takie tłumaczenie ,że na świecie jest terroryzm i są dzieci chore w afryce itp nic nie daje...:( przytul...

Gość gość
to choć do tego kina no tak po koleżeńsku

Gość gość
.... no już tą soplicą Cie poczęstuje

hehe przypomniał mi sie taki kawał (tylko ja nie umiem opowiadać więc prosze o wyrozumiałość;)) Przychodził facet do kościoła pomodlić się o wygraną,przyszedł raz - Panie Boże dopomóż mi wygrać w tej loterii , i tak drugi i trzeci i kolejny w końcu słyszy głos Pana Boga - dobrze pomogę ale wyślij w końcu ten cholerny kupon....;)

Gość lonely me
widze ze kardulaki jest ;) a reszta? o czym rozmawiacie?

Gość gość
o soplicy , kuponach i samotnych wieczorach

Gość gość
no jak tutaj ? , grozi samobójstwem

Gość gość
se myśle że gum... ?

w każdą sobotę nie ale jak ktoś mieszka sam to sobotę czy ogólnie w wolny weekend jest najgorzej...

Gość lonely me
rokokowa panna z tym ze ja w zadna sobote nie wychodze kardulaki masz racje jak czlowiek sie przyzwyczai do samotnosci to potem na sile z domu nie wyciagniesz , mam tak juz od x lat ktos kiedys zranil i nie potrafie teraz zaufac

Gość gość
kardulaki moge spytac skad Twoj pseudonim? kojarzy mi sie on z pewnym greckim słowem, bylas w grecji? czytalam Twoj post ze bylas gdzies zagranica mieszkalas

lonely me -ja mam na myśli też jakieś koleżanki czy znajomych fajnie by było mieć ,a oni też z sufitu nie spadną.... no ciężka sprawa niby tyle osób wokół nas niby jakoś w sytuacji kiedy tak czy siak poznajemy ludzi czyli w szkole itp dogadujemy się , a jak takie sposoby się wyczerpią w pracy jesteśmy sami albo są osoby niekoniecznie w naszym typie to ogólnie bardzo ciężko kogoś poznać...

do gość 23.59 heheh o Ty spryciaro! tak byłam w Grecji i to greckie słówko oznacza serduszko..hehe

Gość gość
Ka(o)rdula w wyznaniach

Gość gość
tez bylam w grecji i dlatego skojarzylam to słowo, kardia czyli serce, gdzie bylas i co tam robilas? przyznasz ze grecy to kobieciarze straszni ;)

Gość gość
kardulaki Ty to nie jestes az taka samotna, mialas staly zwiazek 4 lata z facetem, pisalam ze potem jakis innych tez mialas , wiec co Ty robisz o tej porze na kafeterii?! gadane tez masz wiec nie rozumiem ;p

Gość gość
popatrz na Polska

do gość 00.11 o oo jaki ten świat mały...;) byłam w Atenach 8 lat! grecy to maminsynki jakoś źle mi się kojarzą..ale muszę przyznać ,że przystojni;) sprzątałam mieszkania

Gość gość
8 lat?! masz 28 czyli wyjechalas odrazu po szkole? i kiedy wrocilas? tez wrocilam bo tam bieda bardziej niz tu, czasami na jedzeniu trzeba bylo oszczedzac

Gość gość
eee nie , znajdziesz tylko nie wiem czemu się nie wyswietla

wyjechałam po skończeniu 17 lat przerwałam szkołę, w Pl jestem już 3 lata i wróciłam do szkoły ;) życie zatoczyło koło...no my wracaliśmy czyli ja z chłopakiem bo dla facetów nie było pracy jak wybuchł ten kryzys ja miałam ale jednak w Pl rozstaliśmy się, to tak w wielkim skrócie;) a Ty jak sie ogarnełaś po powrocie do kraju? ;)