Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci w Polsce nie są przystojni. Byłam w Nowym Jorku i powiem wam, że tam

Polecane posty

Gość gość

widzialam MASE przystojniakow w drodze do pracy w metrze rano na przyklad. W ciagu godzinnej przejazdzki moglabym naliczyc kilkudziesieciu przystojniakow ;) naprawde faceci jak z okladki czasopisma... owszem co drugi człowiek tam to grubas ale jest wielu przystojnych i wiele pieknych kobiet, jak z wybiegu modelek :)

Gość gość
Zapraszam do Katowic albo do Krakowa to zobaczysz jakie wstrętne zakazane mordy :D fuj

Gość Pan podróżnik
hahahaha Byłaś w Nowym Jorku??? To faktycznie bardzo reprezentatywne miasto dla całego USA. Fakt jest taki, że USA sobie a Nowy Jork sobie. TO miasto jest cholernie europejskie. Pojedź sobie do texasu, tam gruby polski gbur i knur wyglądałby jak młody bratt pitt przy tej masie spasionych rednecków. A jak byłem w Paryżu to widziałem tam taką masę pięknych kobiet, przy których polki to się mogą schować... To samo Sztokholmie... trafiłaś do miasta w którym ludzie więcej zarabiają, a co za tym idzie, bardziej dbają o to jak wyglądają. Kupują droższe lepsze ciuchy, idą do lepszego fryzjera. Czemu tu się dziwić?

Gość gość
Czemu tu się dziwić? x Że znajdują się osoby, które traktują na poważnie wypociny tej idiotki.

Gość gość
To trzeba było wpaść do Beverly Hills i tam sobie pooglądać :P

Gość gość
Trzeba było odwiedzić Bronx, to pewnie żywa byś stamtąd nie wyszła.

No tak, ma rację!!! A w Papui Nowej Gwinei ilu przystojniaków nie w metrze a z metrem drewnianym w łapach tylko nosy z lekka przydeptane i drzazgi w te nosy wbite. Ale co by nie mówić przystojniachy!!!

Gość dupniety_na_umysle
Tu chodzi tylko, żeby po nas "pojeździć". Gardzę takimi tematami, tak samo jak obrażającymi kobiety.

Nie wiem w jakiej dzielnicy byłaś, ale ja mam inne spostrzeżenia z pobytu w ny.