Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozliwa ciaza? Moze ktoras miała podobnie :)

Polecane posty

Gość gość
hej, ja kilka dni przed terminem okresu też miałam takie żyły na piersiach:) szły od piersi przez klatke po środku i aż do szyi, smieszne to było-piersi zaczęły mnie bolec dopiero 2-3tygodnie po tym jak się dowiedziałam o ciąży czyli 7-8tydzień. Mdlości też dopiero wtedy-ale pierwsza rzecz to te żyły i chyba o ile dobrze pamiętam same brodawki na piersiach bardzo wrażliwe na dotyk. Napisz jak będziesz testować:)

Gość gość  założycielka tematu
Ja zauważyłam po 1 zyłce na każdej z piersi i pojawily sie ku gorze.. tzn na gorze piersi i nie bolą mnie. Cały czas temperatura utrzymuje sie rowne 37 stopni i dzisiaj nie meczy mnie zgaga i nie kreci mi sie w glowie! ( a meczylo od 4 dni...) dzis oprocz tej temperatury czuje kłucie w pochwie i okolicach... Robiłam dzis test bo nie wytrzymałam :D ale wyszedl negatywny.. Dzieki za odpowiedz :) Kazda Wasza wypowiedz jest dla mnie cenna :)

Gość gość
Moze test z sody zrob?

Gość gość
test z sody?

Gość gość
Dziewczyny wiecie jak to jest z ta soda? :)

Gość gość
z tą kawą to coś jest na rzeczy-bo uwielbiam i piję codziennie a jak zaszłam to nie mogłam nawet wąchać.... co do objawów to zależy kiedy zajdzie się w ciążę.Ja zaszłam dość szybko-jakoś wcześniej musiałam mieć owulację i jeszcze zanim zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki miałam mleczne upławy/zaczęłam na nie stosować lactovaginal-na szczęście można w ciąży/ tkliwe i nabrzmiałe piersi i ogólnie czułam się zmęczona i ospała. Faktycznie wymioty, mdłości itp przyszły póxniej.

Gość gość
kazda z nas przechodzi inaczej..

Gość gośćIZABELLA
witaj to masz bardzo podobnie do mnie, ja rowniez zamierzam za tydzien zrobic test i tez kochalismy sie w dni plodne, jak wyjda 2 kreski to bardzo bede sie cieszyc, czy mam jakies objawy............... troche bola mnie piersi i czuje tak jakbym miala goraczke szczegolnie wieczorami,

Jak nie mozesz doczeka sie terminu miesiączki to zrob sobie badanie krwi na obecnosc hormonu BETA HCG ja tak zrobiłam i stą wiedziałam ze sie udało. ( Wynik jest na drugi dzien)

Gość gość
Tak tez zamierzam zrobic z tą betą, tylko wiecie jak to jest. Tu sie nie moge doczekac a zdrugiej strony "boje sie" wiedziec bo wtedy juz nawet nadzieja nie zostaje..

Gość gośćIZABELLA
tez czuje podobnie jak ty nie moge sie doczekac test juz robilam dzisiaj chociaz wiedzialam ze nic nie pokaze bo za wczesnie jednak sie skusilam, ja z beta jeszcze poczekam kilka dni

Gość gość
izabela ja tez robilam test. niestety ciekawosc wygrala z rozsadkiem :D z beta tez czeklam.. i tak teraz weekend

Gość gośćIZABELLA
ja kupilam sobie test paskowy i z kazdej strony wypatrywalam chociaz cienia, nawet po swiatlo jak nawiedzona niestety nic, chociaz mam swiadomosc ze jeszcze za wczesnie jednak jestem dobrej mysli przez ten bol piersi normalnie jest tuz przed okresem a teraz mam go tak wczesnie

Gość gość
ja jestem dobrej mysli ze wzgledu na podwyzszona temperature.. ale z godziny na godzine coraz mneij w to wierze.. kiedy masz dostac miesiaczke?

Gość gość
spodziewam sie za okolo tydzien tzn 6-7 dni no moze max za 8 dni, no ale kiedys robilam okolo 3 dni przed spodziewanym okresem i wyszedl pozytywnie niestety potem przyszlo krwawienie

Gość gośćIZABELLA
powyzej to ja

Gość gość
ja 6 dni... a mam arwazenie jakby to mialo byc 60 :D

Gość gość
no wiem tez nie moge sie doczekac i wiem dokladnie co czujesz

Gość gość
dobrze ze tu mozna sie wyzalic :)

Gość gość
Dzisiaj wyczytalam na forum ze kolo owulacji temperatura jest podwyzszona a przed okresem g******ie spada. czyli z tego wynika ze jesli ja mam 6 dni do okresu to moze spac ? ja bylam prawie pewna ze jak temp. tyle sie utrzymuje to prawdopodobnie ciaza..

Gość gośćIZABELLA
spada ale tuz przed okresem okolo 2 dni przed

Gość gość
Czuje ze nic z tego nie bedzie..

Gość gośćIZABELLA
a ja w tym cyklu mam przeczucie a raczej wielka nadzieje ze sie udalo, przez te piersi bolace

Gość gość
ja jeszcze wczoraj tez bylam w skowronkach ze to chyba to :) a dzis juz nie jestem taka optymistka nie wiem co to za hustawki :P