Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankowwwaaaa

Czy dobrze zrobiłam rozstając się z nim?

Polecane posty

Gość bankowwwaaaa

Poznałam go kilka miesięcy temu, zakochałam się ze wzajemnością. Wszystko było dobrze, układało się. Jest pracownikiem banku, w którym mam kredyty i rachunek. Przejrzał moją historię i nie omieszkał mi o tym powiedzieć i zadać kilka niewygodnych pytań. Jak mógł zastosować taką inwigilację? Nie jest mi lekko ze spłatą wszystkich zobowiązań ale pracuję dodatkowo i jakoś daję sobie radę. Dla mnie to co zrobił było bezczelnością i naruszeniem mojej prywatności. Odeszłam, zabolało mnie to i jest mi tez wstyd za siebie samą, że dałam się wpakować w takie problemy finansowe. Czy dobrze zrobiłam odchodząc?

Gość gość
Nie dziwie się tobie, tez bym sie okropnie poczuła gdyby facet cos akiego zrobił. Niestety zle o nim swiadczy to ze ci to bez ogródek powiedział, bo każdy jest ciekawy i ja na jego meijscu tez bym pewnie sprawdziła gdybym miała mozliwosc ale z pewnoscia nie powiedziałabym o tym fakcie tej drugiej osobie. Zdecydowanie brakuje mu kultury i taktu.

Gość bankowwwaaaa
Zapytał mnie jak zamierzam spłacić te długi i jak mogę być taka bezmyślna... nie chciałam mu o tym mówić ale sam się dogrzebał

Gość gość
A jakie masz te długi? Bo wiesz byc moze facet wystraszył się tego i juz nie chce byc z tobą i dlatego tak powiedział bez ogródek że wie o wszytskim.

Gość bankowwwaaaa
Po to właśnie mam drugą pracę, żeby nie musiał spłacac nic za mnie... mam 20 tys kredytu

Gość gość
Bezczelne jest to co zrobił, ja rozumiem że chciał wszystko o Tobie wiedziec ale nawet to że wie powinien zastawić dla siebie a nie zadawać Ci jeszcze niewygldne pytania....

Gość gość
jeśli nie prosiłaś go o pieniądze to guzik powinno go to obchodzić czy masz zadłużenie czy nie.

Gość gość
a moze zrobil to bo sie martwi o Ciebie? Moze pytania byly nietaktowne, ale nie mial zlych intencji. Jak opadna emocje moze warto byloby spotkac sie i porozmawiac o powodach. Moj mezczyzna ciagle czyta ulotki lekow ktore biore. Irytuje mnie to strasznie, ale on po prostu sie o mnie martwi, nie chce abym sobie zrobila krzywde. Czy dobrze zrobilas? sadze ze tak. Dzieki temu jasno zaznaczylas ze Ci sie to nie podoba. Teraz potrzebna jest kolejna rozmowa, ktora wyjasni te sytuacje i na podstawie ktorej podejmiesz ostateczna decyzje. Rozstac sie czy dac druga szanse.

Gość Zizzu
Na co poszły te pieniążki ?

Gość gość
Mój facet też się dogrzebał do moich długów i też mi zadawał niewygodne pytania, ale z troski o mnie się pytał jak mam zamiar to spłacać. Ale nie mówił, że jestem bezmyślna, po prostu zrozumiał, że nie miałam z czego płacić. Ale jestem mu wdzięczna, że się sam dogrzebał bo zrobiło mi się lżej, pocieszył mnie i powiedział, że dam rade :) Ja mam długi na 10 000 nie liczę na to żeby on mi pomagał to spłacać, ma swoje wydatki i swoje kredyty. Spłacam powoli najważniejsze jest to ze sobie jakoś radze, a on to docenia.

Gość bankowwwaaaa
Kocham go, wydawało mi się, że trafiłam na kogoś wartościowego, wszystko się układało. I dlatego to mnie tak boli.

Gość bankowwwaaaa
Ja popełniłam głupotę. Wzięłam kredyt dla ex narzeczonego. I mnie z tym zostawił.

Gość gość
Bardzo dobrze zrobilas, jeszcze na twoim miejscu bym napisala skarge do dyrektora banku, ze wykorzystal swoje stanowisko. Takie dane sa tajne!!!!

Gość Zizzu
Nie denerwuj sie , porozmawiaj z facetem . Szkoda dobrego związku ...

Gość gość
Ego boli, a związek padł, no cóż może trafi na lepszą i mądrzejszą. :P