Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w pieklo i opetania demoniczne ?

Polecane posty

Gość gość
Moze dzisiaj obejdzie sie bez z/j/e/b/o/w :)

przeczytajcie sobie książkę psychiatra w piekle sa to osobiste przeżycia psychiatry gdy spotkał sie z opentanymi z poczatku oczywiscie był ateista ale gdy jego lekarstwa nie działały ale zwykła m modlitwa działała to musiał odpuscic i tak powstala ksiazka r odsłuchajcie na yutube co mówi szatan podczas egzorcyzmów jezzuus terz egorcyzmował piekło istnieje a z opentaniami to takze sie spotkałem 2 razy wiec nie muszę w nie wierzyć

Gość gość
Polecam na youtube wypowiedzi egzorcysty - ks Piotr Glas - od ponad 20 lat zajmuje się tym tematem - posłuchajcie co mówi szatan na egzorcyzmach

Gość gość
to wierzycie,czy nie ?

Gość gość
dlaczego na drogach ludzie montuja wymysly diabla ze jak nie zwolnisz to ci leb odskoczy i wyyeebiesz dziure w dachu?

Gość gość
gość dziś dlaczego na drogach ludzie montuja wymysly diabla ze jak nie zwolnisz to ci leb odskoczy i wyyeebiesz dziure w dachu? X Bo niektórzy mają potrzebę żeby wirzyć w cokolwiek. Jazda zależy od doświadczenia kierowcy jak i samochodu którym jedzie. X Psychiatrzy są bardziej chorzy od samch chorych :-)

Gość gość
Bo niektórzy mają potrzebę żeby wirzyć w cokolwiek. Jazda zależy od doświadczenia kierowcy jak i samochodu którym jedzie. xxxx zayeebiscie ze to piszesz to mi jeszcze napisz dlaczego na mojej drodze jakis hooy polozyl kilka wymyslow diabla mimo ze kupilem dobre auto i jestem doswiadczonym kierowca ktory wie co robi za kierownica

Gość gość
Dzień dobry, jestem Djaboł und demon piekielny. W razie potrzeby proszę dzwonić pod numer 666 666 666. Gorąco pozdrawiam :) No i oczywiście tzytze ( . )( . )

Gość gość
a... na innym temacie uznaje moj wpis za spam wiec przepis na psa z rozna podlaczamy prad do plotu bierzemy dwa glupie psy i szczujemy na koty somciada smacznego

Gość gość
Pojdziesz do piekla psozjadzie. Rogi ci juz rosną:-)

Gość posel Dumy Panstwowej
rogi skarbie to ja mam takie ze zafundowalem juz se futeral do nich i posmarowalem je emulsja ktora sprawia ze sie ladnie skladaja przy przechodzeniu przez drzwi napijesz cie ze mna przepalanki na cukrze? :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Bo niektórzy mają potrzebę żeby wirzyć w cokolwiek. Jazda zależy od doświadczenia kierowcy jak i samochodu którym jedzie. xxxx zayeebiscie ze to piszesz to mi jeszcze napisz dlaczego na mojej drodze jakis hooy polozyl kilka wymyslow diabla mimo ze kupilem dobre auto i jestem doswiadczonym kierowca ktory wie co robi za kierownica X Rozwiń ten "domysł"? C****j nie ma nic wspólnego z ludzką głupotą. To tak na początek. Na wypadek gdbyś nie widział różnicy :-) A pota tym, dobry kierowca jest w stanie przewidzieć co może napotkać na drodze, za zakrętem, a przynajmniej spodziewać się czgoś niespodziewanego. TO jest dobry kierowca a dobry samochód zależy od tego jak kierowca o niego dba. Jeśli olewa wymianę chamulców czy uzupełnia potrzebnych płynów to jest chuuuujowym kierowcą na starcie.

Gość gość
a co to sa chamulce? to jakies zdrobnienie od chamow?

Gość gość
Tyko se nie skarbie rogaczu,ja ci ich nie przyprawilem:-)

Gość gość
i pytanie pomocnicze? czy jest takze przewidziec jadac szesdzieciatka na pustej lesnej drodze ze mu nagle wyskoczy pod kola czarny pies wielkosci krowy?

Gość gość
gość dziś a co to sa chamulce? to jakies zdrobnienie od chamow? X Nie czepiaj się literówek. X X gość dziś i pytanie pomocnicze? czy jest takze przewidziec jadac szesdzieciatka na pustej lesnej drodze ze mu nagle wyskoczy pod kola czarny pies wielkosci krowy? X Tak. Ewidentnie ktoś kto Cię uczył jazdy, pominął fakt że ZAWSZE należy się spodziewać czegoś niepodziewanego. Za zakrętem może stać auto ktąóe nie ma żadnych oświetleń bo mogłoi nagle zgasnąć i nic w nim nie działa. Jadąc pomiędzy lasami i polami zawsze może wyskoczyć jakieś zwierzę. Obojętnie jak szybko jedziesz. Możesz napotkać osobę, zwierzaka, rowerzystę albo furmankę bez oznakowań. Tak samo podczas dnia możesz napotkać zadumanego pieszego, dzieciaka, psa który akurat uciekł na swojej drodze. W czym problem? Ja jeżdżę od ponad 30+ lat i nigdy nie miałam wypadku z nikim ani z niczym. Trzeba posiadać choć trochę wyobraźni że nigdy nic nie wiadomo. Ludzie giną na prostych drogach.

Gość gość
mnie to co noc się śni

Gość gość
Nie czepiaj się literówek. xxx nie czepiam sie literowek bo to nie sa literowki a bledy ortograficzne Tak. Ewidentnie ktoś kto Cię uczył jazdy, pominął fakt że ZAWSZE należy się spodziewać czegoś niepodziewanego. xxxx nie boj zaby, ewidentnie ktos kto cie uczyl rozmowy pominal pojecie "naswietlanie kwestii w sposob ogolny" ale pomijajac ten drobiazg jako niegodny wzmianki skoro ZAWSZE nalezy spodziewac sie na prostej drodze czarnych psow wielkosci krowy wpadajacych pod kola aut co proponujesz? moze po prostu ciemnymi lesnymi drogami w nocy bedziemy chadzac piechotka? albo jezdzic czolgiem? albo wprowadzimy unijna dyrektywe stawiajaca wzdluz drogi zasieki z drutu kolczastego?

Gość gość
ość dziś Nie czepiaj się literówek. xxx nie czepiam sie literowek bo to nie sa literowki a bledy ortograficzne Tak. Ewidentnie ktoś kto Cię uczył jazdy, pominął fakt że ZAWSZE należy się spodziewać czegoś niepodziewanego. xxxx nie boj zaby, ewidentnie ktos kto cie uczyl rozmowy pominal pojecie "naswietlanie kwestii w sposob ogolny" ale pomijajac ten drobiazg jako niegodny wzmianki skoro ZAWSZE nalezy spodziewac sie na prostej drodze czarnych psow wielkosci krowy wpadajacych pod kola aut co proponujesz? moze po prostu ciemnymi lesnymi drogami w nocy bedziemy chadzac piechotka? albo jezdzic czolgiem? albo wprowadzimy unijna dyrektywe stawiajaca wzdluz drogi zasieki z drutu kolczastego? X X Jezuuuu....Okres masz czy jak? Czego nie rozumiesz? Jako kierowca nie jesteś właścicielem drogi/szosy/autostray/szlaku/ulicy/szosy/alei/bulwaru/molo i chuuuj wie jakich jeszcze. Co ma czołg, drut kolczasty lub zasieki wspólnego ze złym kierowcą? Przecież samochód jest wyposażony w światła?! No chyba że w twoim są ....świeczki? Może popełniłam błąd ortograficzny ale nie masz nic "lepszego"? Tobie faktycznie polecam chodzenie piechotą bo jako kierowca masz baaardzo roszczeniowe podejście. Strach się bać. Acha! przynajmniej kamizelkę odblaskową.

Gość gość
nie mam okresu bo jestem po menopauzie za to w przeciwienstwie do ciebie nie zawsze mam racje i uznaje ze p********ie dla glupiego p********ia wylacznie po to by twoje bylo na wierzchu jest fajne ale na kolkach rozancowych

Gość gość
Jesli ktos wierzy w Boga ,wierzy i w diabła. Jesli egzorcyzm jest skuteczny to opetanie ,jesli nie to choraba psychiczna.Kolejnosc jest taka ; najpierw do psychiatry potem psychiatra kieruje do egzorcysty jesli nie stwierdza ch.psychicznej.Znam taki przypadek.Egzorcyzmy pomogły.

Gość gość
martyna 33 - chodziło o Matkę Bożą przeczytaj w Ostrzezeniach z zaświatów tam demony mówią, że one - jak były aniołami nie chciały oddawać czci stworzeniu czyli Matce Bożej

Gość gość
Nic już nie wiem :O . Mam książkę ''psychiatra w piekle'' , '' pamiętnik egzorcysty '' i tego typu , ale jestem dalej w niewiadomej

Gość gość
choroba umysłowa w 50% pochodzi od szatana potrafi ja wywołac ale wystarczy egzorcyzmy by chory wyzdrowiał jest taka ksiazka psychiatra w piekle http://gloria.tv/media/KKuHV4kkdqU