Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Anabellllllllle

Czy to anoreksja?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
ja w艂a艣nie ostatnio zauwa偶y艂am 偶e mam coraz wi臋ksz膮 znieczulic臋, bo nawet sprawy sercowe, kt贸re powinny mnie porz膮dnie dotkn膮膰, owszem by艂y dla mnie przykre ale jako艣 szybko si臋 pozbiera艂am, tak jakby kolejna k艂oda pod nogami by艂a czym艣 zupe艂nie normalnym. Obawiam si臋, 偶e je艣li nie stanie si臋 co艣, co mnie cho膰 troch臋 z tego podniesie, to albo ca艂kiem si臋 poddam, albo stan臋 si臋 jeszcze silniejsz膮 i tward膮 babk膮, ale przy tym zimn膮 cyniczn膮 suk膮, kt贸r膮 ju偶 nic nie rusza.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To jest poczatek anoreksji ale najczesciej ludzie przekonuja sie o tym o kilka miesiecy za pozno, jak juz sa w bardziej zaawansowanym stadium i widac spadek wagi. Anoreksja to jadlowstret psychiczny. Czesto chorzy szukaja wlasnie tej kontroli a jedzenie wydaje sie byc jedynym aspektem, ktory moga kontrolowac. Wiem bo sama chorowalam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Daria252
Na to pytanie mo偶e ci odpowiedzie膰 tylko specjalista. Na forum nikt ci takiej odpowiedzi nie udzieli. powinna艣 si臋 jak najpr臋dzej wybra膰 do psychologa. Moja kole偶anka mia艂a problemy z 偶ywieniem i z tego co m贸wi艂a chodzi艂a tutaj http://psycholog-ms.pl/poradnia/. Tylko psychiatra jest w stanie okre艣li膰, czy to anoreksja lub inne zaburzenie. Je艣li b臋dzie potrzeba przekieruj膮 ci臋 do odpowiedniego o艣rodka.

Udost臋pnij ten post