Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidosperido

Jak mam zinterpretować zachowanie tej kobiety

Polecane posty

Gość gość
autor pewnie już tu nie odpisze nic, bo jest na przegranej pozycji i dostał zbyt dużo odpowiedzi, które działają na jego niekorzyść.

Gość gość
Kobieta z klasa oczekuje takiego zachowania od kazdego mezczyzny. sama mieszkalam wiele lat zagranica i nic to zmienilo w moim podejsciu

Gość gość
Zachowanie TEJ kobiety, jak czytam ten topik i ten zwrot "tej kobiety" to jestem pewna ze TA kobieta cie wyczuła, zauwazyła ze chodzi ci o jedno.Mowisz tak o niej jakby była JAKAS tam kobietą. Nie zalezy ci na TEJ kobiecie i ona to zauwazyła. Poza tym ja tez nie wyobrazam sobie zostawac na noce u kogos kogo ledwo co znam, jakim trzeba byc debilem aby tak naciskac na ledwo co poznana kobiete🖐️

Gość gość
Tam co druga taka z klasą co to oczekuje ze Polaczek będzie pół roku się przed nią płaszczył zanim łaskawie da mu d**y daje byle pakistańcowi na zapleczu jego budy z kebabem. - no to widze gosciu że w " ciekawym" bardzo , meliniarskim towarzystwie sie obracasz,że znasz takich pakistańczyków i takie polki

Gość gość
Jak to dobrze że mi trafiła się taka co z tyłka nie robiła sacrum a z seksu potrafi się cieszyć a nie traktuje go jak karę za grzechy ew. nagrodę dla faceta

Gość gość
Kobieta z klasa to nie gowniara,schlać się jak swinia i do lóżka wieść,na drugi dzień nic nie pamiętać.O taką trzeba zabiegać.A ty bez żadnej kolacji czekałeś!niedomyslny gamoń,nie cierpie ciap!!!

Gość gość
Nie zalezy ci na TEJ kobiecie i ona to zauwazyła. - o trafione w sedno... widac autor był tak napalony ,że zauważyła,że byłaby tylko ' mieskiem"... a nie ta konkretną Kasią czy Alą

Gość gość
15:24 jak gustujesz w d****ach to twoja sprawa, my tu mowimy o kobietach z klasą🖐️

Gość gość
mi trafiła się taka co z tyłka nie robiła sacrum a z seksu potrafi się cieszyć ja sie cieszę z seksu z tym moim, najukochańszym facetem, a nie z napalonym gówniarzem, któremu tylko jedno w głowie i w dodatku dobiera się do mnie wstawiony na maxa

Gość gość
generalnie czytając Twój post to sprawiasz wrażenie naprawdę ograniczonego wiekowo i umysłowo chłopca, który zachowuje się jak 2 latek w dziale z zabawkami, który jest miły i słodki jak ma to czego chce, ale kiedy się powie STOP i NIE to zaczyna płakać i pokazywać swoją złość. dorośnij chłopie i zastanów się czego oczekujesz od kobiety, bo jeżeli darmowego ebania to polecam jakieś burdeliki, a nie kobiety z klasą, bo Cię na nie po prostu nie stać. nawet nie finansowo, ale mentalnie. za wysoko mierzysz jak dla mnie. słoma z butów wystaje, a rżniesz wielkiego macho, który nie ma sobą nic do zaproponowania poza winem. skoro zaprosiłeś ją do domu a nie przygotowałeś ciepłego posiłku, tylko alkohol i przytulanie i pretensje, że na noc nie została bez ogródek- zależy Ci na jej tyłku, co tu dużo mówić.

Gość gość
Znajdz sobie tzw. wyzwolona laske co ***** sie po katach i wtedy na pewno da ci na pierwszej randce:D

Gość gość
gość dziś nic dodac , nic ujac, trafione

Gość gość
i dodam jeszcze, skoro nie zależy Ci na jej tyłku to na czym Ci zależało? skoro zrobiłeś pretensje i burdę jakby co najmniej Cię zbluzgała wychodząc. po co ten cały cyrk?

Gość gość
Juz dorabiacie do tego historie , napewno miala ciote I bala sie ze facet nie lubi na indianina wiec odpuscila I tyle w temacie

Gość gość
skoro zapomniała szczoteczki, to powinieneś to uszanować, to tylko taki pretekst. nie czuła się widocznie w Twoim towarzystwie, więc tak tylko rzuciła. Ty nie ogarnąłeś przez swoje buractwo- Twój biznes. gdybyś ją darzył sympatią i prawdziwym zainteresowaniem wobec niej, a nie jej ciała to zaproponowałbyś jej zapas swoich szczoteczek, czy coś w tym stylu. a jeżeli dalej by nalegała, to odprowadziłabym do domu, zrobiła coś by całkowicie nie stacić przed nią twarzy.

Gość gość
właśnie to jest to o czym pisała któraś dziewczyna. że w momencie dystansu i tego STOP Ty pokazujesz swoje prawdziwe zamiary wobec niej. odpuściłeś, uniosłeś się honorem, pragniesz przeproszenia a może i seksu na zgodę. pokazałeś tak naprawdę na czym Ci najbardziej zależało, kim dla Ciebie była ona i czym była dla Ciebie ta znajomość. komuś komu zależy, nie wypina się po takiej sytuacji. Ty masz świadomość tego, że ją olałeś, ale nic sobie z tego nie robisz, więc nie wiem czego oczekujesz od Nas

Gość lidosperido
Akurat na niej zaczęło mi w jakiś sposob zalezeć, i podkreslę jeszcze raz- przez cały wieczór nawet jej nie dotknąłem, gdyby mi nie zależało na niej- to bym zaciągnął do łóżka, przystawił się na chama i tyle... Co do kolacji wiedziała że nie umiem gotować, nie przeszkadzało jej to.. teraz sobie wrzuciłem na fb mema że męski facet okazuje swoje uczucia, ciekawe czy ona skomentuje bo na razie milczy..

Gość gość
haha ile masz lat?

Gość lidosperido
Nie olałem jej, to ona mnie olała..

Gość gość
a dlaczego ma komentować? to Ty ja olales wiec nie licz na potok przeprosin i zainteresowania

Gość gość
lidosperido dziś Nie umiem gotować, a ona przywiozła jedynie ciastka z supermarketu, ale w sumie jak mi napisała że jestem niestabilny to ja już jej nie odpisałem, więc wyszło na to że ją olałem zastanów się co piszesz, bo jesteś nie tyle co niestabilny, co niezrownowazony i dziecinny

Gość lidosperido
Dlaczego ją olałem? Nie olałem jej, ona mnie olała wychodząc.. a potem jeszcze pisząc te słowa..

Gość gość
haha, wstawiles sobie mema apropo uczuc:D co twoje zachowanie ma wspolnego z uczuciami??? pokazales swoje pretensje i frustracje jak baba z migrena czy male dziecko,ktore nie dostalo zabawki

Gość lidosperido
No i wstawiłem mema no i co?

Gość gość
Aż miło poczytać jak niby wyzwolone kobiety same robią z siebie d****** Kiedyś żeby iść do łóżka wystarczyło że była chemia między dwojgiem ludzi. I związek czy też jego brak nie miał tu nic do rzeczy. A popatrzmy co wypisują dzisiaj nasze dzielne niewiasty. Czysta kalkulacja. Dam mu jak (i tu się zaczyna lista). Czym się to różni od pospolitego k***wstwa?

Gość gość
ewidentnie cos zrobiles nie tak podczas tego wieczoru.inaczej by nie poszla skoro byly plany na nocleg.cos jej nie spasowalo.no i rzeczywiscie mogles zamowic pizze a nie trzymac ja o suchym pysku. rowniez uwazam ze zachowujesz sie jak dziecko.

Gość gość
Głodna klacz nic nie pociągnie :D

Gość lidosperido
czyli ona mnie przekreśliła?

Gość gość
tak i dobrze zrobila! kobiety chca mezczyzn, a nie facecikow myslacych tylko o tym zeby zamomoczyc