Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidosperido

Jak mam zinterpretować zachowanie tej kobiety

Polecane posty

Gość gość
Może jeszcze ją ma przeprosić? Wam już chyba wasze korony całkiem na oczy spadły.

Gość gość
gość 14:42 masz rację, nie wiemy nic, jak przebiegał wieczór, co robiliście, może dla niej było zbyt sztywno? może nie tak spodziewała się być obsłużona w domu, skoro jest taką 'prawdziwą klasą?' no jest wiele powodów, które mogły spowodować jej niechęć. a co do Ciebie Autorze- to ona wykazała brak klasy. xxx to ja już w koncu nie wiem, czy Ciebie kręci jej klasa, czy nie? bo jeżeli kobieta wychodzi z Twojego mieszkania, to oznacza, że to Ty nawaliłeś i to ona zachowała sięz klasą, że wyszła, a nie zrobiła Ci histerii pod Twoim dachem

zgadzam się z wypowiedziami powyżej - jesteś niestabilnym emocjonalnie gówniarzem. ona na pewno do wyczuła i doszła do wniosku, że nie warto iść z tobą do łóżka. zresztą za bardzo się nie wysiliłeś, skoro laska musiała ze sobą przywozić jedzenie :o dupczyć dzieciak by chciał, a nawet prostej kolacji przygotować nie umie. no śmiech na sali :D

Gość lidosperido
Nie umiem gotować, a ona przywiozła jedynie ciastka z supermarketu, ale w sumie jak mi napisała że jestem niestabilny to ja już jej nie odpisałem, więc wyszło na to że ją olałem:-)

Gość gość
Ona jest wolna kobieta i moze wyjsc kiedy chce! jak ty sobie dopisales, ze bedzie seks, to twoj problem a nie jej. ona ci seksu nie obiecywala. Wy nawet nie jestescie razem, dopiero randkujecie, a zachowujeszsie jakby laska byla twoja wlasnsocia! i meg bulwers, bo nie zostala na noc, masarka jestes gosciu

Gość gość
"dupczyć dzieciak by chciał, a nawet prostej kolacji przygotować nie umie. no śmiech na sali " I wy się dziwcie że coraz częściej związek przegrywa z z dziwką i restauracją? Z takim podejściem jak powyższe? Wbijcie sobie do tych blond łbów że czas skakania i usługiwania wielmożnej pani powoli się kończy

"Nie umiem gotować, a ona przywiozła jedynie ciastka z supermarketu, ale w sumie jak mi napisała że jestem niestabilny to ja już jej nie odpisałem, więc wyszło na to że ją olałem" X raczej wyszło na to, że jesteś niestabilny i się obraziłeś :D X gotować nie umie, a dupczyć by chciał. oj dzieci, dzieci...

Gość gość
Zachowanie z klasa.Sama taka jestem.Jesli juz ja trochę poznałeś to mogłeś przypuszczać ze postąpi w podobny sposób.Nie potrzebnie sie nastawiłeś na seks.Jak będziesz nalegał a ona nie odwzajemni tego to będzie koniec.Babki z klasą tak robia.Nie.ma czasu na fochy i humorki Nie ty to będzie inny który będzie umiał sie zachować i zachowa cierpliwość.To ona o tym zdecyduje kiedy ,napewno nie ty.

"I wy się dziwcie że coraz częściej związek przegrywa z z dziwką i restauracją? Z takim podejściem jak powyższe? Wbijcie sobie do tych blond łbów że czas skakania i usługiwania wielmożnej pani powoli się kończy " X jeśli ja kogoś ZAPRASZAM do siebie na noc, to ktokolwiek u mnie nocuje - koleżanka, rodzina, facet - przygotowuję jakąś dobrą kolację. to jest norma dla normalnych ludzi :) X i nie porównuj taniego domowego posiłku przygotowanego ze zwykłej troski i serdeczności do opłaty dla seks, chyba że dla ciebie nakarmienie gościa jest równoznaczne z wymaganiem seksu :D

Gość gość
Jak potrzebujesz sesku, to sa panie,ktore wykonuja najstarszy zawod swiata:D Dziewczyna zachowala sie z klasa, co nie mozna powiedziec o tobie, bo myslisz tylko wackiem i pewnie dziewczyna to wyczula i wymieni cie na lepszy model:D

Gość gość
postwil wino, wiec seksu mu sie w zamian nalezy jak psu kielbasa:D

Gość gość
To raczej z twojej wypowiedzi wynikało "i jak ja mam mu d*******y jak nawet kolacji nie przygotował." nieważne, siedźcie sobie dalej na swoichtronach i cczekajcie na frajera "starej daty"

Gość gość
Ona jest wolna kobieta i moze wyjsc kiedy chce! jak ty sobie dopisales, ze bedzie seks, to twoj problem a nie jej. ona ci seksu nie obiecywala. Wy nawet nie jestescie razem, dopiero randkujecie, a zachowujeszsie jakby laska byla twoja wlasnsocia! i meg bulwers, bo nie zostala na noc, masarka jestes gosciu dokładnie Miała prawo wyjść, widocznie uznała,że NIE WYPADA u mezczyzny, z którym spotkała sie TYLKO KILKA RAZY zostawać na noc. Ale wiiidzisz... po twojej reakcji po tym wszystkim- na jej miejscu zwiewałabym od Ciebie az sie by kurzyło! Twoje oburzenie,ze nie bylo seksu, choc na niego liczyles oburzenie,ze ONA nie zachowala sie z klasa..... Sam jej nie masz, nie oczekuj wiec jej od nikogo, a racja jest,ze to ONA te klasę zachowala , a nie ty...

Gość gośćia
Byłam kiedys z takim facetem co tak napierał od samego pcozątku, tak mnie namawiał na pozostanie na noc, tak mnie cisnął ze stawało sie to aż żałosne. Ledwo co sie poznaliśmy a on mi juz na 5 spotkaniu mowi ze mnie nie wypusci i ze mam zostać na noc. Wykrecałam sie jak mogłam, on tego zrouzmiec nie potrafił i nadal napierał, ja ciagle mus ie musiałam tłumaczyc czemu nie zostaję ( BO BYŁO ZA WCZESNIE!!!!) ale on tego nie kupał. Liczył sie tylko on i to ze on chce abym została, to czego ja chciałam sie nie liczyło. Pamietam jak dzwonił do mnie i mnie maglował godzinę ze nastepnym razem nie pozwoli mi odjechać. Lecz sie człowieku bo jesteś tak samo p*****lnięty jak ten mój ex

Gość gość
Alicja Donnikova, najlepsza babeczka :D prosto z mostu walisz, to mi się podoba. i zgadzam się, że skoro ona jest kobietą na poziomie, przejawia jakąs klasę, a Ty nie przygotowałeś nic dobrego, to zobaczyła, że nie masz jej nic do zaoferowania tylko wino seks i śpiew za przeproszeniem. i dokładnie, nieodpisując pokazałeś tak naprawdę swoją wystającą z butów słomę, to w Tobie brak klasy, a masz pretensje o to że ktoś po prostu wyszedł okazując Ci szczerość. bo co, lepiej by tkwiła całą noc w Twoich ramionach udając i oszukując, że jest jej dobrze?

Gość gość
Kobiety z klasa głupie nie są.Jak szukasz naiwnej,poszukaj w liceum.

"postwil wino, wiec seksu mu sie w zamian nalezy jak psu kielbasa" X z tego co pisze to praktycznie sam je wypił :D X laska przyszła - myślała. że będzie kolacja, to tylko ciastka wzięła. a tu godziny mijają i książę nawet kanapek nie zrobił. no to głodna sobie poszła najeść się i wyspać do domu - proste. X bo przecież wg gościa powyżej - gdyby dał jej kanapki i herbatę albo makaron z czymś, to byłoby to jak kolacja z prostytutką :D:D:D

Gość gość
I wy się dziwcie że coraz częściej związek przegrywa z z dziwką i restauracją? Z takim podejściem jak powyższe? Wbijcie sobie do tych blond łbów że czas skakania i usługiwania wielmożnej pani powoli się kończy - no i własnie wyczuwamy takich dupków i zwiewamy od nich i nie zostajemy u takich panów na noc i wychodzimy od razu, tak jak dziewczyna autora topicu- wbijcie sobie to panoowie, gentelmeni spod budki z piwem, do waszych zakutych łbów... Jesli oczekujecie k***wwskiego zachowania jak u dziwek u normalnych kobiet w zamian za toże łaskawie zaprosicie kobiete do siebie, to sie głęboko rozczarujecie, tak, jak autor. Liczył na darmowe dup...anko, nawet kolacji nie zrobił, nachlał sie i i myslał, że kobieta po kilku randkach bedzie seksiła się z nieznajomym, pijanym gościem u niego w domu....- no i za darmo ... bo nie jest dziwką, No autor potraktował kobiete jak dziwke i dziwi sie, że go wymanewrowała:D:Dsmiechu warte

Gość gość
bez sensu Autorze postąpiłeś, kobieta wstępuje w Twe progi, za co powinieneś być wdzięczny, to jeszcze nic nie przygotowałeś. pewnikiem nie kupywała nic więcej, bo liczyła na jakąś solidną kolację. skoro nei umiesz gotować, to było nawet coś zachować byleby twarz zachować. albo kanapki jakiekolwiek, cokolwiek, zapiekankę. ile to jest makaron szynke pokroić polozyc ser wrzucic do piekarnika? tekst: nie umiem gotować jest dobry dla gimnazjalisty, ale nie dla konia, który kwestionuje tutaj czyjąś klasę.

"To raczej z twojej wypowiedzi wynikało "i jak ja mam mu d*******y jak nawet kolacji nie przygotował." nieważne, siedźcie sobie dalej na swoichtronach i cczekajcie na frajera "starej daty" " X ja tam na nikogo czekać nie muszę :P to ciebie żadna nie chce i stąd frustrujesz na babskim forum :D kultury za grosz nie masz, co zresztą widać po wypowiedziach. X roszczeniowych dupków kobiety mają w poważaniu. ja się zawsze bardzo staram dla drugiej osoby i oczekuję podobnego podejścia, proste :)

Gość gość
Mi facet na 2 spotkaniu zaproponował pokoj w hotelu.Bylismy w restauracji ,wyżej były pokoje do wynajecia.Oczywiscie odmówiłam,widać,ze był zaskoczony.Juz był spalony żeby nie wiem co zrobił.Potem sie starał ale jakoś nie miałam do niego zaufania.Podziekowałam mu.:)

Gość gośćia
I jeszcze ci powiem ze mój ex okazał się totalnie niestabilnym facetem, zwykłym manipulatorem który uwielbiał mną rzadzić. Wszystko miało byc jak on sobie wymyslił. Juz z nim nie jestem a zachowywał sie dokładnie tak jak ty🖐️ Wtedy tez mi narzucał co mam robic, ze mam zostac na noc bo on pan i władca tak chce🖐️ jestes taki sam. A moze to ty jestes moim ex?:-D

Gość gość
było coś zamówić* nawet kuźwa głupią pizzę, albo jakaś sałatkę, pozwolić jej wybrać coś nawet z pizzerii, mają przecież nie tylko pizze. ale jak Ty otworzyłeś winko, pewnikiem wrąbałeś wszystkie ciastka, to co tu się dziwić. to że odwzajemniła Twój uścisk czy pocałunek jeszcze o niczym nie świadczy.

Gość gość
ale sie autor postarał; słuchajcie, poswięcił sie wysprzątał mieszkanie, postawił wino, upił sie i rozczarowany, że kobieta nie domyśiła sie, że on chce ja zerżnac... no patrzcie,... a autor topicu tak sie taaarał:D:D:D no zaraz padne ze smiechu... Wbijcie sobie, cwaniaczki,że jak chcecie kobiete z lasą, to sami musicie umiec zachowac sie z klasa. A jak chcecie d****** było sobie zamówic, zapłacic i dostac to, za co zapłaciliscie, a nie liczyc,że dostaniecie darmowy seks u ledwo co poznanej kobiety za to,ze łaskawie postawicie jej lampkę wina....:::::::D:D:D:D:D:D

Gość gość
ja też miałam takiego kolesia, który na pierwszych spotkaniach udawał niewiniątko, na 4 5 i każdym kolejnym się rozkokosił, zawsze był bohaterem w smsach, próbował mnie zwerbować do swojego domu, a kiedy stanowczo odmówiłam i powiedziałam że nie, to od razu zmienił taktykę. próbował być miły, słodkopierdzący aby mnie przekonać. podziękowałam Panu, potem okazalo się że znalazł jakąś łatwą kobietkę, która urodziła mu dziecko, także nie dziwie się, że panna zwiała.

słuchajcie laski, nie jedzcie kolacji u faceta - kolację tylko d***** jedzą! porządne dziewczyny dają na głodniaka :D:D:D spłakałam się ze śmiechu.

Gość gość
Autorze, przejdź się do Np Anglii. Tam co druga taka z klasą co to oczekuje ze Polaczek będzie pół roku się przed nią płaszczył zanim łaskawie da mu d**y daje byle pakistańcowi na zapleczu jego budy z kebabem. Na pierwszej "randce c. To tylko od Polaków oczekują takich cyrków :)

Gość gość
skoro tak próbowałeś zaimponować i pokazać swoją gospodarność, posprzątałeś wyczyściłeś, to było zamówić do jedzenia. kobieta wyszła głodna i sfrustrowana. to, że masz posprzątane o niczym nie świadczy.

Gość gość
Ale rozczarowanie było spore i ze złości wypiłem sam całą resztę alkoholu. Następnego dnia gdy ona zapytała mnie przez fb jak się dziś czuję, wygarnąłem jej, że jestem zły i rozczarowany, bo miała zostać a nie została No tak, kolejny frustrat, bo nie poszło tak, jak sobie zamarzył... poza tym, pije ze złosci- czyli jak tylko cos mu nie pójdzie , bedzie pił - czytaj- facet jest alkoholikiem. Może za bardzo sie urznał na tej kolacji, to kobieta zdecydowała , zresztą słusznie, że wyjdzie.... poza tym, to słabe... to wygarnianie na facebooku,że laka mu d... nie dała.. żaaaal,żaaaal... u mnie byłbys spalony po takiej facebookowej rozmowie z miejsca