Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

impreza firmowa

Polecane posty

Na imprezach firmowych bardzo ważna jest muzyka i to taka, która będzie odpowiadać większości. Ale trzeba także poinformować ludzi jaki dresscode ma panować. To bardzo ważne, żeby uniknąć gaf i nie wprowadzać nikogo w zakłopotanie!

Gość aneta110
Atrakcja na imprezie jest najważniejsza według mnie. Przynajmniej nie jest nudno. Byłam już na wielu takich imprezach i najmilej wspominam pokaz sztuczek piłkarskich Dawida Krzyżowskiego. Nie da się na co dzień coś tak fajnego i ciekawego zobaczyć. Tutaj można sprawdzić jak to wygląda http://kojakfree.com .

Gość gość
Jeżeli planujecie zorganizować imprezę firmową na świeżym powietrzu to będziecie musieli nawiązać współpracę z firmą taką jak www.gastro4rent.pl Firma ta oferuje stoły, krzesła oraz cały niezbędny sprzęt, który jest potrzebny do organizacji imprez plenerowych.

Gość Lelunka
Najlepsza impreza firmowa to taka na, której każdy może czuć się luźno. My zawsze wybieramy jakiś klub taneczny i w tym roku byliśmy w A1 we Włocławku. Impreza bardzo udana, każdy się wybawił do samego rana.

Gość aba

Oferta wygląda rzeczywiście bardzo dobrze w agencji https://mtevents.pl/. Jeśli więc szukasz dobrych propozycji dla siebie to zerknij sobie do ich oferty, radzą sobie naprawdę fajnie z różnorakimi imprezami, myślę że dla Ciebie też coś sensownego przygotują.

Gość Lucyna

U nas pierwszy raz integracja była na świeżym powietrzu. Strzelanie z łuku, zabawy na dmuchańcach, pojedynki w strojach sumo, biegi z przeszkodami. Dużo tego 🙂 Amer Event świetnie wszystko poprowadzili i nikt się nie nudził. Super sprawa