Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała96

Czy mężczyźni lubią cipki tzw motylki?

Polecane posty

Gość gość
to co wylizac wam c**eczki

Gość ogolony h
To super, ze jestes ciasna. Lubie ciasne. Szkoda ze jestes w zwiazku. Moj penis napewno by ci sie spodobal.

Gość mała96
Wiem ze jm ciasna bo chciałam raz użyć tampona nie wiedziałam jakich mogę używać skoro jm dziewica wiec kupiłam najmniejszego a i tak jak go tylko zaczęłam wkładać to strasznie mnie zabolało i krwi mi poleciało a jak poszłam na co 3 miesięczne badania do ginekologa okazało się ze uszkodziłam sb błonę :P lekarz przyznał ze mam ciasna i ze nie powinnam stosowac tamponow :P

Gość mała96
No jak mojemu wybrankowi się spodoba i nie bd się zmuszał do dotykania jej to ja zostawię taką jaka jest :)

Gość gość
Oj ciekawa przygoda z tym tamponem. Ja miałam też bardzo ciasną i jak zaczynałam współżycie to mnie niewyobrażalnie bolało. Byłam nawet u lekarza i powiedział, że nic się nie zaradzi i trzeba uprawiać seks mimo tego. Przeżyłam 4 miesiące katorgi. Tak bolało, że płakałam ale chłopak robił co trzeba. Potem już z dnia na dzień coraz mniej bolało aż w końcu przestało. Tak dawno to było jak sobie przypomne to boli mnie do dzisiaj.

Gość mała96
No lekarz mówił mi ze jak zacznę współżyć to może minąć sporo czasu zanim przestanę odczuwać ból, albo bd zawsze go czuła ale tylko na początku stosunku

Gość gość
To Ci współczuje. Sama wiem co to znaczy, ale po tych 4 miesiącach mnie już nie bolało. Teraz po 2 porodach z chęcią wróciła bym do tamtych czasów

Gość gość
Ty masz intymność z lekarzem a nie z partnerem???Ja mam meża przy badaniu u ginekologa a lekarz tylko ma nam pomagać.

Gość gość
mala96, a jaką masz pupke i cycuszki?

Gość mała96
Moim lekarzem jest kobieta, który ma mi pomóc i doradzać, a ze to ginekolog to wiadomo ze wie o takich sprawach

Gość mała96
Jm drobna wiec małe piersi no i tyle czek ale to nie znaczy ze wgl nic nie mam :P

Gość gość
a ile ważysz i masz wzrostu?

Gość mała96
Mam 158 cm i ważę 45 kg

Gość gość
znajdziesz w google swoja figure?

Gość gość
O to rzeczywiście jesteś drobniutka :)

Gość mała96
Nwm czy znajdę :/ Ale mam takie wymiary: W biuscie: 84cm Pod biustem : 65 Talia: 60 Biodra: 87 *górę napisałam w taki sposób bo nie noszę staników

Gość gość
Mmm jesteś super. Czemu nie nosisz? Nigdy?

Gość mała96
Mało jest staników z rozmiarem 65 a jak już to tylko push up a ja nie znoszę tych staników, co z tego ze bd miała większe jak pod spodem dalej bd małe a facet może się tylko jeszcze bardziej rozczarować, a ja bym się czuła sztucznie. No nigdy nie noszę, w szkole jak jest wf to zakładam pod spód jakis podkoszulek i tyle :)

Gość gość
A chyba tak nie zdrowo bez stanika chodzić. Nie bolą cie piersi? Jak widze dziewczyny płaskie jak decha to jeszcze żadna nie była bez stanika

Gość mała96
Nie bolą mnie plecy bo nie mają powodu :P To ze jm decha to nie znaczy ze musze chodzić w staniku, mojemu facetowi to nie przeszkadza :)

Gość gość
Nie mówie że jesteś decha (84 to tak mało?) tylko że nie widziałem jeszcze dziewczyny bez stanika. Nawet te co nic nie mają to noszą. Serio nie możesz dobrać rozmiaru? Dziewczynki w postawówce zaczynają nosić i problemu nie mają z rozmiarem

Gość mała96
No jak wcześniej wspomniałam to mało jest staników z rozmiarem 65 większość to 70/75, na j jak już są to przeważnie push up a ja ich nie cierpię :P

Gość gość 777
Czyli jesteś drobniutką kobietą taką kurką Przepraszam za określenie!! Lecz powiem ci że czasem w takiej drobnej posturze jest urok kobiety!! Ja mam 182cm i około 70kg. Moja partnerka 167 i trochę ponad 60kg 62 jak pamiętam. Lecz powiem ci mała 96 że bardzo masz ciekawe wnętrze osobowe.

Gość mała96
No musze czymś nadrabiać, żeby faceta utrzymać :D

Gość gość 777
Najbardziej chyba nadrabiasz tym że jesteś sobą i nie udajesz kogoś kim naprawdę nie jesteś. A do tego jesteś szczera i jasno mówisz co lubisz a czego nie. Przynajmniej ja odniosłem takie wrażenie Co do ciebie Mała 96 !!

Gość mała96
A po co oklamywac a potem się zmuszać do rzeczy których się nie chce robić i które oddychają, lepiej powiedzieć szczera prawdę, która może zabolec niż kłamstwo przez które obydwoje bd cierpieć :P

Gość gość 777
Dokładnie jestem tego samego zdania. Ja na swoją Anną czekałem bardzo długo pond 10 lat 12 jak pamiętam. A i ona miała sporo partnerów w swoim życiu. Partnerzy ci zazwyczaj bawili się nią a po jakimś czasie jak się już nabawili zostawiali. Ja można powiedziec że byłem przy niej zawsze Jako Przyjaciel. Przez te 12 lat jak się poznaliśmy nie było nic zupełnie nic. Nawet pocałunku namiętnego. W pewnym momencie zrozumiała że To chyba ja jestem jej szczęściem. Zawsze mogła na mnie liczy I właśnie to sprawiło że jesteśmy teraz razem bardzo szczęśliwi.

Gość gość
Ej, mała jeszcze jedno pytanie Ci zadam. Jakiego koloru masz c**eczkę? Bo moja dziewczyna ma brązową, co bardzo dziwnie wygląda bo jest jasnej karnacji. Sory za te moje pytania to już ostatnie :p

Gość gość
Mała masz figurę jak chłopak ,nie jak kobieta. Bez szału,ale nie martw sie,zawsze jakiś desperat się znajdzie,zwłaszcza tutaj.

Gość gośćOn
mala96 skąd jesteś bo nie doczytałem?