Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała96

Czy mężczyźni lubią cipki tzw motylki?

Polecane posty

Gość mała96
Taki sex w saunie czy w innym publicznym miejscu jest z pewnością mocno podniecające :D

Gość gość 777
Kobiety pod czas współżycia lubią odrobinę adrenaliny. To sprawia że sex jest ciekawszy i przyjemniejszy. Nie znam Małej 96 ale czuję że właśnie taki sex jest w jej guście z odrobiną Adrenaliny.

Gość gość 777
No i nie myliłem się co do Małej 96. Zgadza się taki sex jest bardzo podniecający i jaki daje zastrzyk emocji adrenaliny czy podniecenia. Gdybyście kiedyś byli na Śląsku to polecam Termy Rzymskie. Na obiekcie obowiązuje strefa nagości w saunie w basenie oraz jakuzzi.Jedynie to holu i obiekcie chodzi się okrytym ręcznikiem.

Gość gość
kazda cipke lubie lizac

Gość mała96
Z przyjemnością kiedyś pojadę tam z nim :D och gdybym mogła to już bym tam pojechała :D tylko chyba by mnie denerwowalo ze by patrzył na inne nagie ciała :P

Gość mała96
Każdą? Nie masz żadnych zahamowań? :) nie ważna jest dla cb czy to bułka czy motylek czy też gola lub wlochata :P

Gość ogolony h
A ty nie lubisz patrzyc na golych facetow, na ich penisy?

Gość mała96
Jakoś nie mam takiej potrzeby żeby patrzeć na penisy innych mężczyzn, szczerze to by mnie to zawstydzalo ze patrze na członki innych ludzi :P

Gość gość 777
O to się nie martw. Akurat w Termach R dbają o swoich gości Tak więc nie ma tam podglądaczy. Pełna kultura poprawnego korzystania z uroków sauny. Najlepiej przyjechac w weekend wówczas Termy R czynne są od 10 do 22giej Można też wynając Apartament dla tych którzy są z daleka Wówczas Termy R wliczone są w koszt Apartamentu. Ja na razie muszę uciekac bo mam trochę pracy.

Gość mała96
Ok. Dziękuję za info :)

Gość gość
wprawdzie wole fajnie wydepilowane ale bardzo lubie robic minetke

Gość ogolony h
Czego sie tu wstydzic. Ja tam z checia patrze na inne kobiety.

Gość gość 777
W Goglach znajdziesz wszystko na temat Term Rzymskich!! wraz jak tam dojechac. Nie musisz na nikogo patrzec wystarczy zamknąc oczy wówczas dużo lepiej się człowiek odpręża i wypoczywa. A dla bezpieczeństw będziesz przecież miała swojego partnera obok siebie.

Gość gość
moze ma jakas kolezanka ma ochote na minetke zapraszam gg 18702993

Gość gość 777
Mnie tam już wszyscy znają cała obsługa wraz z Sauna majstrami i właścicielem TR Jak by nie było to wczoraj była 4 rocznica jak byłem tam 1 raz.

Gość mała96
No gdyby tam była taka opcja z korzystania z osobnej sauny tylko dla jednej pary to bym się bardziej komfortowo czuła, no bo z pewnością byłabym zazdrosna o inne kobiety na które by mój facet patrzył (no żadnych scen bym mu nie robiła ani nic, zostawiłabym to dla siebie)

Gość mała96
Do ogolony h, no może ty nie czujesz wstydu gdy patrzysz na inne kobiety ale ja owszem a ze mam faceta to tym bardziej nie mam zamiaru patrzeć na innych :P

Gość gość 777
No jeśli twój facet cię kocha to nie miała byś o co się martwic. Tyle jego co sobie popatrzy A patrzenie jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Ja tam nie boję się o swoją kobietę bo jej ufam. A uwierz że sylwetkę ma bardzo atrakcyjną. Ona też ufa mnie bo wie że tylko Ona dla mnie się liczy. Zbyt długo na nią czekałem by teraz przez głupotę mógł ją stracic.

Gość gość 777
Na obiekcie jest dużo par i jakoś nie mają problemów co do nagości swojej wobec innych. Są też samotni panowie jak i samotne panie. Czasem nawet rodzinka się trafi np Para z 2giem dzieci. Zawsze pełna kultura.

Gość gość 777
Mała 96 wszystko jest dla ludzi z granicą zdrowego rozsądku. A widzę że posiadasz tą granicę A i twój parter też. Tam więc nie masz czym się martwic. Najgorzej jest się przełamac 1 raz potem już jest dużo łatwiej.

Gość mała96
No jak ma świetną sylwetkę to nie obchodzą ja inne kobiety, a jak nie mam zbytnio kobiecej sylwetki to jednak zazdroszczę innym pięknym paniom :P

Gość gość
wylizac wam te motylki

Gość mała96
A leżałes już jakieś? :P

Gość mała96
Nie leżałes a lizałeś xD

Gość ogolony h
mala96, opisz twoja cipke. Jestes ogolona? Lubie ogolone.

Gość gość
Ja powiem ci jak to widzę z punktu widzenia lesbijki. Moje dotychczasowe dziewczyny miały motylki, co było dla mnie super. Moja obecna ma bułeczkę i poprostu nie umię jej zaspokoić językiem. Nie ma prawie warg sromowych mniejszych, więc pozostaje mi pieścić jej tylko łechtaczkę. Dodadkowo mimo 28 lat i kilku partnerek jest tak ciasna, że musiałam kupić najmniejsze dildo jakie tylko jest. Sama mam pół-bułeczkę. W spoczynku nic mi nie wystaje, ale jak robie się mokra cipka "otwiera" się i wszystko jest na wierzchu. Moje wargi nie są długie ale naszczęście są widoczne

Gość mała96
Moja cipka jest zawsze ogolona, bo wolę takie :P motylek jak wspominałam zwisa 1.5 cm na co dzień a w czasie podnieceni to 2 cm i pomimo iż mam motylka to jm strasznie ciasna :P

Gość gość
A skąd wiesz że jest ciasna? Próbowałaś już seksu? :p

Gość gość
A skąd wiesz że ciasna jest? Próbowałaś już seksu?

Gość gość645
Mala96 ja też mam takiego motylka jak TY (sugerowałam się tymi ze stronki great wall of vagina). Mojemu mężowi się podoba. Poza tym skoro jesteś ciasna to jest to najważniejsze, a motylki dodatkowo dają facetowi fajne doznania, bo otulają członka, więc przestań wymyślać operacje, tylko zaakceptuj to czym Cie obdarzyła natura, bo nie jesteś jedyna z taką cipką, a pieniądze wydaj na jakąś fajną wycieczkę zagraniczną :) pozdrawiam