Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grejpfrutowa

ślub wesele 2016 czas start!

Polecane posty

Gość agnieszka5g
Linka kurcze to wy kupowaliscie przez internet ta wódkę? My chcemy dac rodzicom w ramach podziękowania biżuterię mamom bransoletki z grawerem a tata zegarki. Plus kosze z kwiatami. Plus plytke filmem naszych zdjęć ktora sama robie

Gość linka1209
W normalnej hurtowni. Tylko akurat kak my zamawialismy to sie wlamali im na telefony. Jakby zaczęliśmy kontaktowac sie z hurtownia a skonczylismy z oszustami. Bledem było wplacac cala kase przed odbiorem.. Oszczednosc nas niestety zgubila ;(

My bralismy ze sklepu na zamowienie wygenocjowalismy cene. Placilismy calosc przy odbiorze. A co na to hurtownia przeciez sa ubezpieczeni to wam kasy nie oddadzą przeciez to im sie włamali?

My polecieliśmy samolotem do Szczecina. Było magicznie, pogoda dopisała, z lotniska odebrał nas samochód z kierowcą www.wypozyczalniaszczecin.pl i zawiózł do eleganckiego hotelu. Dalej działa się bajka przez tydzień. Eh...było super.

Gość linka1209
Sprawa jest zgloszona na policji zarowno przez hurtownie jak i przez poszkodowanych klientów. Narazie czekamy bo dopiero kilka dni temu oszustwo zostało zgłoszone. Zobaczymy czy sie uda odzyskac kase choc myślę ze da marne szanse ;(

To moze sie uda jednak odzyskać kase. Uwazam ze hurtownia powinna wam oddać bo napewno byla ubezpieczona. Kobitki wszystkiego dobrego w Nowym Roku ktory bedzie dla nas SZCZEGÓLNY ! Pozdrawiam

Gość gość
eM: mi sie nie wydaje,ze ta hurtownia powinna oddac pieniadze...w zasadzie to oni tez zostali pokrzywdzeni, ubezpieczenie moze i maja,ale czy od takiego zdazenia to juz nie wiadomo...z reszta nie debatujmy,tylko czekajmy na informacje jak sie sprawa potoczy,oby skonczyla sie dobrze dla Was:) a ja dzis wymyslilam,ze 11 stycznia pojedziemy na pierwsze poszukiwania sukni:) nie wiem w sumie ile nam zejdzie w jednym miejscu i jak umowimy sie na ok.10 to na ktora mozna umowic sie gdzie indziej...ten salon,do ktorego chce jechac najpierw zajmuje dwupietrowy budynek,wiec moze troche czasu tam spedzimy;) chyba ze beda jakies niemile panie od razu to szybciej sie zmyjemy;)

Gość linka1209
Problem w tym że hurtownia tez jest pokrzywdzona.. Wielu klientów zapłaciło lase na inne konto więc oni tych klientów stracili.. No właśnie zobaczymy co policja z tym zrobi. Ostatnio dostaliśmy znowu maila od tych oszustów że dostarcza wódkę w połowie stycznia. Czyli ich konta sa nadal aktywne.. Nie wiemy tylko czy mamy czekac czy zamawiac wódkę gdzie indziej, co myslicie? Mi sie wydaje ze wszystko zalezy od tego ile sukienek chcesz przymierzuc ;) ja mierzylam srednio po 3 sukienki to z godzinę mi zajęło..Hmm my w przyszlym tygodniu idziemy z księdzem godzine ustalić i ja ide na druga przymiarke do krawcowej ;) przygotowania powoli ruszaja pełną parą;) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU KOCHANE! ŻEBY CAŁY ROK BYŁ TAK WYJĄTKOWY JAK TEN DZIEŃ DO KTOREGO SIĘ PRZYGOTOWUJEMY ;) ;P

Gość gość
Jeśli ktoś tu szuka fotografa, to zapraszam do siebie :) Jestem z Krakowa, ale dojazd nie jest dla mnie problemem. www.klaudiakot.com

Gość gość
Jeżeli przygotowujecie ślub i wesele w 2016 to konieczne odwiedźcie serwis http://www.gdziewesele.pl/ ! Ja osobiście znalazłam tam świetny lokal, dobry zespół i profesjonalnego fotografa! :) Polecam serdecznie i życzę owocnych przygotowań ślubnych! :)

Gość gość
Hej, ja oficjalnie też do Was dołączam ;) Ślub 14.05.2016 w Zakopanem, wszystko zaklepane oprócz obrączek, alkoholu i formalności w USC i Kościele. Mam do Was pytanie - Panna młoda powinna mieć na ślubie coś 1. niebieskiego 2. pożyczonego 3. i jakiego jeszcze?? Skąd macie zamiar wytrzasnąć te gadżety?:D

Gość gość
słuchajcie, a jaki zamawiacie tort ślubny? Coś modnego czy raczej klasyczny? Musze się szybko zdecydować, a wybór ciężki … Mysle, ze ten z tymi białymi kwiatami wygląda ładnie http://cukierniatortykatowice.pl/galeria/.

Gość gość
eM: 3.starego, 4.nowego ;) Czesto slubne podwiazki sa niebieskie,wiec jak taka kupisz to bedziesz miala juz cos niebieskiego i nowego ;) mozesz pozyczyc bizuterie lub jakas ozdobe do wlosow to bedzie cos pozyczonego,a co starego to na chwile obecna nie przychodzi mi nic do glowy ;) Poza tym umowilam sie dzis na poniedzialek na pierwsze poszukiwania sukni:) troche sie stresuje,ale chyba nie mma czym;)

Gość gość
Co do tortów, podoba mi sie pierwszy z tej strony ktora podalas: http://cukierniatortykatowice.pl/galeria/, planuje 3 pietrowy ale polozony na oddzielnych podstawkach ( nie jeden na drugim bo niewygodnie sie kroi). Czy któras z Was może ma wesele w zakopanym? :)

Gość byla_narzeczona
Hej ! :) Niestety moje życie potoczyło się tak, że wymarzony dzień nie nastąpi 27 sierpnia 2016r. Mam nadzieję, że w przyszłości i z innym mężczyzną... W każdym razie zmierzam do meritum. Mam zaklepany termin właśnie na 27 sierpnia 2016r. w sali weselnej w Łodzi - Dworek Amber ul. Kolumny. Mam również fajnego dj i wodzireja oraz fotografa... Gdyby ktoś był zainteresowany zachęcam do kontaktu. Pozdrawiam

Gość agnieszka5g
Co do torta nie pomoge bo ja mam w cenie juz. 4 pietrowy. EM mysle ze nie masz czym sie stresować. Ja raczej bylam bardziej podekscytowana szukaniem i przymierzaniem. Super czas.

Gość gość
eM: Aga,domyslam sie,ze to super "przygoda";) juz sie nie moge doczekac:) rozmawialam z pania przez telefon to wydala mi sie taka sympatyczna,wiec mam nadzieje,ze taka bedzie na zywo;) Co do tortu to wyobrazam sobie 3pietrowy,pietra stojace na sobie,jakos takie bardziej mi sie podobaja niz te na oddzielnych pietrach,ale jak w efekcie bedzie wygladal to sie zobaczy...i oczywiscie bialo-czerwony;) potrzebujemy ok.5-6kg tortu,wiec raczej nie bedzie tez bardzo duzy:)

A ja powoli rozgladam sie nad makijazystka zeby sobie termin zarezerwować bo do dobrych sa kolejki. Moze jest ktos z okolic Trójmiasta? I jakas poleci?

Gość gość
Hej. Wraz z moim narzeczonym również planujemy ślub na 8.10.2016. Przygotowania powoli do przodu, mamy już salę kucharki orkiestrę księdza i fotografia. Myślę że na resztę przyjedzie czas.

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość linka1209
My dziś ustaliliśmy z ksiedzem godzinę, slub będzie o 14.00 ;) i zamowilismy zaproszenia ;) ciesze sie ze wszystko ruszyło w końcu ;)

Gość linka1209
Agnieszka, ty też masz ślub 18 czerwca dobrze pamiętam? Powiedz jaki bolerko bedziesz miala? No ja mam sukienke bez ramiaczek.. A moze byc zimno..

Gość gość
eM: linka,ja też mam na 14 ślub,tylko 2 tygodnie wcześniej;) i myślę,że bolerko nie tyle potrzebne,bo będzie zimno co do kościoła chyba przydałoby się zakryć,co nie? a Wy już macie sukienki? bo ja dopiero w poniedziałek jadę pierwszy raz szukać;)

Gość gość
Ja już mam i z serca mogę polecić salon Madonna w Krakowie na Długiej i p. Bogusię - świetna kobieta z dużym serduchem i gigantyczną cierpliwością, w dodatku potrafiąca parzyć wyborną herbatę ;)

Tak czy inaczej trzeba miec cos na siebie ja mam gore zabudowana i chce takjakby takie futerko co sie naklada tylko na ramiona i zwiazuje na srodku taka pelerynka chyba wiecie o co chodzi to sie jakos nazywa ale zapomialam bo nic innego mi nie pasuje do suknii. Tak mam 18.

Gość gość
etola to się nazywa.

Gość linka1209
Jasne ze do kosciola trzeba jakies okrycie ale wlasnie chodzi mi o to ze w zwyklym bolerku moze byc zimno;) mi sie marzy bolerko z koronki tylko czy nie zmarzne;)

Makijazystka zaklepana za makijaz bierze 50 zl nieważny jaki wiec mysle ze to nie duzo jak myślicie? Musze tylko zapłacić za dojazd ale to tez nie bedzie duzo bo mieszka blisko.

Gość kkarolina08
Ja mam fryzjerkę i makijażystkę u siebie w miejscowości, także nie będzie problemu aby się umówić. Co myślicie na temat rękawiczek jako dodatku??

Gość gość
eM: Aga,nie duzo?to jest z***biscie malo;) moja szwagierka w Warszawie za probny makijaz i fryzure u jednej kobiety placila 300,a za oficjalne u tej samej 350...wiec to dopiero bylo duzo:/mam nadzieje,ze mi sie uda cos sensownego i niedrogiego znalezc,bo tyle co ona to ja nie zaplace;)