Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grejpfrutowa

ślub wesele 2016 czas start!

Polecane posty

Karolina rękawiczki mysle ze nie sa zle ale to zalezy jaka masz suknie bo nie do kazdej pasują. Wydaje mi sie ze pasuja tylko do gorsetu w serduszko albo zwykłego. eM to strasznie drogo. Ja mam sprawdzone ja na koleżankach i ładnie maluje . Ciesze sie ze udalo mi sie do niej dostac. Jutro jedziesz ogladac suknie prawda? Powodzenia

Witam ja bede miala slub 25 czerwca 2016 ;-) sale mam, zespol mam, kam+foto mam, zaproszenia wybrane, pudełko na koperty i ciasto wybrane, suknia zamówiona-wypozyczam :-) pozdrawiam

Gość kkarolina08
Duże planujecie wesele? Na jaki typ sukienki się zdecydowałaś??

Gość gość
eM: Aga,tak jest,jutro jadę na pierwsze poszukiwania...z jednej strony nie mogę się doczekać,a z drugiej się trochę stresuję;) Co do rękawiczek to mi się nie podobają,ale to tylko moje zdanie:) Byłam dziś w jednej kwiaciarni i zapytałam o bukiety ślubne i pani powiedziała,że robią kompleksowo czyli dwa bukiety, dwie butonierki, kwiat we włosy jak chcę i płatki przed kościół to razem 400 zł...jak Wam się wydaje,bo ja myślę,że to jakoś dużo:/

Gość gość
www.marketweselny.pl Największy Ogólnopolski Market dla Nowożeńców. Najtańsze zakupy, największy wybór. Wszystko co potrzebne do przygotowania ślubu i wesela w jednym miejscu. Balony, balony strzelające wybuchowe, zaproszenia, księgi gości, naklejki na alkohol, serwetki, świece, dekoracje samochodu, podziękowania dla rodziców, świadków oraz setki innych dodatków do przygotowania wspaniałego wesela. Zapraszamy!

Gość gość
Em. wydaje mi się ze to bardzo drogo, ja za bukiet butonierki 3 szt zapłaciłam 150 zł więc 400 to dla mnie dużo, bukiet miałam spory z róż i eustomy i goździka. płatki pod kościołem mieliśmy z tych tub każda po 10 zł a mieliśmy 4.wyglądało super, każda kwiaciarnia się ceni ale nie dajmy się zwariować bo po co przepłacać jak gdzieś ktoś zrobi za połowę. co do rękawiczek to wydaje mi się Stare i niemodne, dłonie muszą być ładnie odkryte ale to moje zdanie tylko każdy ma inny gust.

Gość gość
Em. wydaje mi się ze to bardzo drogo, ja za bukiet butonierki 3 szt zapłaciłam 150 zł więc 400 to dla mnie dużo, bukiet miałam spory z róż i eustomy i goździka. płatki pod kościołem mieliśmy z tych tub każda po 10 zł a mieliśmy 4.wyglądało super, każda kwiaciarnia się ceni ale nie dajmy się zwariować bo po co przepłacać jak gdzieś ktoś zrobi za połowę. co do rękawiczek to wydaje mi się Stare i niemodne, dłonie muszą być ładnie odkryte ale to moje zdanie tylko każdy ma inny gust.

Gość Metbud konstrukcje stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość gość
eM: no i bylam na pierwszych poszukiwaniach sukni:) bylo fajnie,pani byla bardzo mila i mimo,ze pod nogami krecil sie moj maly to fajnie nas traktowala,ale to pewnie temu,ze sama ma male dziecko:) zmierzylam chyba z 8 sukni,nie bylo takiej,zebym powiedziala,ze to jest to,ale dwie mi sie spodobaly i pani mi pokazywala co jak mozemy przerobic:) tez nie widzialam tak w pelni jak te sukienki na mnie wygladaja,bo mam troche wiekszy rozmiar niz te sukienki,wiec sie niezbyt dobrze prezentowaly,ale to byl pierwszy salon i jeszcze wszystko przede mna;) ogolnie oceniam wizyte na udana:D

Jak ja przymierzalam suknie to tez nie lezaly idealnie. Ciezko bedzie dopasowac podczas przymiarek suknie. Ja tez nosze wiekszy rozmiar niz standardowy wiec musialam troszke zaryzykowac i podjac decyzje. Ale widocznie nie bylo tej idealnej bo jak bys znalazla to bys wiedziala ze to ta. Kiedy kolejne wizyty? Zamowilam w koncu podziekowania dla gosci aniolki z gipsu i naklejki na wodke Chyba po maly bedziemy rozdawac zaproszenia. I tu mam pytanie czy kazde zaproszenie musimy dac osobiscie czy mozna przez kogos bo patrzylam ze troche ich jest a nie wiem czy to wypada.?

Gość gość
eM: no też tak mówiłam,że chyba nie było tej mojej,bo żadna nie była taka "och i ach";) na razie nie umawiałam się dalej,ale dziś mam zamiar podzwonić jeszcze,więc później będę wiedziała;) chciałabym jeszcze na ten tydzień,bo mam jeszcze urlop,więc więcej czasu jest;) co do zaproszeń to myślę,że albo osobiście albo pocztą,bo przez kogoś to nie wiem czy wypada...ewentualnie przez starszych,ale chyba nie przez kogo innego:) chyba że zapraszacie jakichś znajomych Waszych rodziców to wtedy im chyba rodzice mogą dać...tak mi się wydaje:)

Gość gość
Hej :) ślub 11.06, na dzień dzisiejszy sala jest, zespół jest, kamerzysta i fotograf tez, godzina w kościele zaklepana, nauki zrobione, wódka kupiona no i zamówiłam juz suknie ;) zaproszenia wstępnie wybrane, teraz przymierzam się do fryzjera i makijażystki, samochód jakiś ogarnac, dekoracje kościoła, obrączki.. jeju, ile tego :D

Gość gość
Jeśli chodzi o dawanie zaproszeń - ja się z każdym umówiłam na wizytę, a jeśli ktoś nie miał czasu / nie było go, po prostu dawałam rodzinie i ustalałam to z tą osobą ;) Dzieciom do 18. r.ż też dawałam rodzicom. Wszystko zależy od tego, jakie masz stosunki w rodzinie, jeśli widujecie się raz na jakiś czas to może jednak do każdego warto wpaść? Chyba, że kontakty są tak liche, ze nie bedzie o czym gadać :P Ja z niektórymi nie widziałam się 6-7 lat a mimo to kazde spotkanie bylo mile i sympatyczne:) z tej perspektywy moge jedynie polecic osobiste wreczanie zaproszen kazdej osobie - na wesellu nie bedzie czasu, zeby porozmawiac a tak kazdy gość poczuje się doceniony i ważny ;)

Gość gość
Suknia taka: http://scr.hu/2p4x/4v48t , do tego jeszcze musze dobrac welon. Mam nadzieje, ze koronka nie bedzie mnie gryzc - przy przymierzaniu wydawala sie bardzo wygodna

Gość gośćAna
My mimo wielu zaproszen dajemy osobiscie. jedynie tam gdzie faktycznie bardzo dlugo nie bylismy pojedziemy z rodzicami ale postaw sie na miejscu goscia, czy chcialabys otrzymac zaproszenie od kogos z jej rodziny? właśnie. tylko na śląsk i nad morze wysyłamy poczta ale dodatkowo dzownimy. zaproszenia wlasnie sie robia, moze jutro beda.

Gość gość
eM: fiu fiu,ładna;) do takiej sukienki to chyba trzeba być szczupłej,co?;)ja mam ślub chyba pierwsza z Was,a sukienki jeszcze nie wybrałam i w ogóle byłam na przymierzaniu tylko raz,umówiłam się znów na jutro do dwóch salonów i na czwartek do dwóch salonów...zobaczymy co z tego będzie;)

Gość gośćAna
ale bardzo ładnie maskuje moje wystające obojczyki i łopatki. :) a kiedy masz ślub?> Nie wiem jaki welon do niej i fryzure, jestem, ciemną brunetką, welon kupilam krótki ale czy w dlugim bedzie tez fobrze wygladac?

Hosc twoja koronkowa jest poekna pewnie jestes szczupła osoba co? Bo do takoej trzeba miec figure. GoscAnna twoja jest skromna ale ma cos w sobie krotki welon pasuje ja bym jednak wybrala obszyty z kryształkami. A co ma welon do włosów? Chyba do kazdego koloru pasuje.

Gość gośćAna
odnosnie wlosow mialam na mysli fryzure. wiem, ze jest skromna, raczej nie lubie sie bardzo rzucac w oczy mimo ze to moj slub.

Gość gośćOlga
Co do koronkowej sukienki - wbrew pozorom nie jest tak przylegająca, jak na tej modelce i fajnie podkreśla pośladki (ma ładny tren z tyłu). Nie była nawet aż tak droga (biorąc pod uwage, że ma wbudowany gorset i biustonosz push up w zestawie) GośćAna - mierzyłam podobną, ale niestety dekolty w łódkę nie dla mnie :( Wyglądałam dość "ubogo" na górze :( niemniej jednak sukienka bardzo ładna:)))

Gość gość
eM: Ana,no chyba tylko od Ciebie nie mam slubu wczesniej,bo Ty kwiecien,a ja 4 czerwiec,wiec jestem zaraz za Toba;) na takie sukienki jak ta koronkowa nie mam figury,a wczoraj zmierzylam jedna z zabudowana gora i stwierdzilam,ze to absolutnie nie dla mnie;)jutro jade na dalsze poszukiwania,wieczorkiem zdam relacje;)

Gość kkarolina08
Zarezerwowałam termin w kwiaciarni na wykonanie bukietu zaliczka 50 zl, a bukiet razem z mniejszym i butonierką wyjdzie mi niecałe 300 zl

Gość agnieszka5g
Jaki kolor bukietu wybralas? I jakie kwiaty? eM jak szukanie suknii?

Gość gość
Agnieszka taki jak na zdjęciu tylko że zamiast czerwonych róż będą biało - niebieskie do mojego motywu przewodniego http://tufotki.pl/B5qYO/edytuj A ty na jaki się zdecydowałaś??

Gość kkarolina08
Agnieszka taki jak na zdjęciu tylko że zamiast czerwonych róż będą biało - niebieskie do mojego motywu przewodniego http://tufotki.pl/B5qYO/edytuj A ty na jaki się zdecydowałaś??