Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różnica wieku ponad 10 lat to obrzydliwość i patologia

Polecane posty

Gość gość
gość dziś radze sie odczepić od takich zwiazków ! Nic wam do tego usmiech.gif mozecie pozdzdroscic xxxx a czego ci niby mozna zazdroscic? chyba braku wyobrazni, bo zupelnie nie masz pojecia co cie czeka za kilkanascie lat:-D

Gość gość
Kogo interesuje czyjes zycie i czyjas roznica wieku ? Nie masz swojego zycia ? Dla mnie wypowiedz autora to obrzydliwosc****atologia , totalne bezmozgowie :(

Ale daj innym wyrazić swoja opinie. <><><> Wyrażaj sobie opinię ale pamiętaj, że nie masz monopolu na dyktowanie co mieści się w granicach normalności a co nie.

Gość gość
Shaf zegar biologiczny już ci tyka,uważaj na młodsze d**y,ale chyba nie będziesz miec za zle twojemu.jak pójdzie za głosem natury i wymieni cię na dwudziestkę.

Gość gość
Idiotko Shaf..,tu pisze kilka osób,,,,,czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
Rocznik 78 to juz zamortyzowane aktywo

Gość m38
Dlaczego patologia?

Idiotko Shaf..,tu pisze kilka osób,,,,,czytaj ze zrozumieniem. <><><> jassneeee... a nawet jeżeli to skąd mam wiedzieć jak nikt sobie nie zadaje trudu, żeby chociaż się podpisać.

Gość gość
Shaf inteligencji ci brakuje a z dnia na dzień robisz się starsza,nie ludz się,że na stałe przyklepiesz sobie chłopa. Jak jest tak samo płytki jak ty to juz przegląda jędrne dziewiętnastki.

nie ludz się,że na stałe przyklepiesz sobie chłopa <><><> To samo dotyczy równolatków. Ryzyko, że związek się rozpadnie jest zawsze.

Gość aveee
shaf mądralo to ja jestem 33latka i nie jestem autorką więc.... może masz dar jasnowidzenia jak Jackowski? prawie nic mu się ostatnio nie sprawdza :D

Gość gość
Z logiką jesteś na bakier.skoro ryzyko jest takie samo,to wiek nie ma żadnego znaczenia, więc nie pieprz ze facet ma być starszy.

Gość aveee
a co do frustracji to jak narazie ty się tu najbardziej produkujesz, próbujesz coś udowodnić innym czy sobie??

Gość gość
Jak jest tak samo płytki jak ty to juz przegląda jędrne dziewiętnastki. xx a Ty myślisz, że jak zwiążesz się z równolatkiem to on nigdy nie będzie się oglądać za młodszymi jak się zestarzejecie ? Ile przypadków, że mąż zdradza żonę (w tym samym wieku co on, lub zbliżonym) z młodą kochanką. Jakie macie prymitywne myślenie, że wam się wydaje, że jak facet wiąże się z młodszą kobietą to on jest prymitywem myślącym tylko koootasem a każdy równolatek to niby taki porządny...hah dobre ! Popatrzcie sobie na Marcinkiewicza (byłego premiera). Miał żonę w swoim wieku i kopnął ja w doooope dla Izabell. A na dodatek on jest podobno katolikiem o ironio. Ryzyko, że facet odejdzie jest zawsze.

Gość aveee
"Z logiką jesteś na bakier.skoro ryzyko jest takie samo,to wiek nie ma żadnego znaczenia, więc nie pieprz ze facet ma być starszy." DOKŁADNIE :) ale lepiej się oszukiwać, że jestem młodsza więc mam mniejsze szanse

niesamowicie jesteście zintegrowane w czasie jeżeli tu pisze kilka różnych osób o tym samych poglądach :) Gratuluję synchronizacji :)

Gość gość
Mój kochanek zdradza żonę.ze mną ..... jestem starsza od jego zony o jakieś 10 lat ,Nie ma wiec reguły.-

Gość gość
Shaf czemu piszesz anonimowo nie pod swoim nickiem?

Gość aveee
Shef myślisz że to forum przeglądają 3 osoby na krzyż? POlaków na cafe jest trochę więcej, uwierz. Po prostu prawie nikt się nie identyfikuje z twoim poronionym sposobem myślenia. Przyjemnego zmieniania pieluch za parę lat :)

nie anonimowo bo 17:52 ja napisałam i nie mam problemu, żeby to potwierdzić. Ale nie wszyscy opanowali sztukę, żeby podpisać się pod tym co piszą ;) daje sobie rękę uciąć, że tu się produkuje jedna frustratka, które nie ma faceta bo ciągle młodsze jej odbijają obiekt westchnień :)

Gość aveee
a ja sobie daję rękę uciąć, że jesteś sfrustrowaną 36-latką jak wskazuje nick i i boli cię, że zaraz cię facet wymieni na lepszy model, a w każdym razie na model z mniejszymi pokładami jadu :)

Gość gość
Mój facet nie ogląda się za mlodszymi. Nie ma reguły.

Po prostu prawie nikt się nie identyfikuje z twoim poronionym sposobem myślenia. <><><> Poronieni to są tacy ludzie jak Ty którym się wydaje, że mają monopol na dyktowanie większości co jest prawidłowe a co nie. Co cie obchodzi czyjeś zycie frustratko ? W patologii to się chyba wychowywałaś, że tak cię boli czyjeś szczęście i nazywasz patologią szczęśliwy związek np. 40latka z 30 latką. Zajmij się swoim zyciem jeżeli takie w ogóle masz :)

Gość aveee
oj zabolało? :D

"a ja sobie daję rękę uciąć, że jesteś sfrustrowaną 36-latką jak wskazuje nick" <><><> ale kretynka :D jakbym się wstydziła tego, że mam 36 to chyba bym nie wpisywała świadomie 78 w nicku, tylko po prostu go zmieniła na młodszy :D ? Więc albo mam 36 lat i się tego nie wstydzę. Albo 78 to nie rocznik ale np miesiąc i dzień urodzin ale to nie trafia do twojej tępej pały :) przy czym 2 opcja jest prawidłowa.

Gość gość
ja tego gowna nie czytam i nie komentuje idiotek i idiotów

Gość aveee
kochana ja nigdzie nie napisałam, że różnica wieku jest nienormalna czy zła, bo sama byłam kiedys w takim związku. no ale skoro utozsamiasz mnie z autorką czy autorem tematu to juz twoj problem. i szkoda czasu :)

Gość aveee
""a ja sobie daję rękę uciąć, że jesteś sfrustrowaną 36-latką jak wskazuje nick" <><><> ale kretynka smiech.gif jakbym się wstydziła tego, że mam 36 to chyba bym nie wpisywała świadomie 78 w nicku, tylko po prostu go zmieniła na młodszy smiech.gif ? Więc albo mam 36 lat i się tego nie wstydzę. Albo 78 to nie rocznik ale np miesiąc i dzień urodzin ale to nie trafia do twojej tępej pały usmiech.gif przy czym 2 opcja jest prawidłowa. " xxx napisałam to, aby pokazać że wydaje nam się ze wiemy kto pisze a tak naprwdę nie mamy pojęcia. pojęcie sarkazm jest ci obce, widze.