Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różnica wieku ponad 10 lat to obrzydliwość i patologia

Polecane posty

Lubicie seks bardziej od nas. <><><> Akurat to są bzdury Darker :) Dlatego bo kobiety tak bardzo lubią seks są w 99,9 % ofiarami gwałtów :) ? Dlatego bo kobiety tak lubią seks popyt na męską prostytucję jest tak wielki :) ? Kto częściej chodzi do agencji towarzyskich Darker ?

Gość gość
dojrzały i pomarszczony żagiel gorzej łapie wiatr :)

Ja nie wiem czy po trzech spotkaniach to taki obcy. Może niektórzy muszą prowadzać się za rękę przez ileś miesięcy jak dzieci w przedszkolu. Facet bo nie wie co robić a kobieta bo ... koleżanka powie, że szmata jak pójdzie do łózka za szybko i inne głupie wątpliwości. Nie jestem przebojowy. Nienawidzę imprezowania i rozmów o niczym. Podchodzenia też nie cierpię ale wiem, że jako nieśmiały i skryty w sobie człowiek jakim jestem z natury - żadnej dziewczyny sobą nie zainteresuję. A tak w ogóle to mamy II dzień świąt, jest zimno i u mnie otwarta jest tylko prywatna stacja paliwowa. Tam raczej nikogo nie zapoznam. Właściciel też nie w moim typie.

Gość gość
Wow,nie znasz mnie ,a wiesz o mnie wszystko.Pogratulować... naprawdę..:-( Rozbuchanego ego..

"Kto częściej chodzi do agencji towarzyskich Darker ?" I dlaczego głównie żonaci? :D

Gość gość
dawno już wiadomo że kobiecie nie opłaca się uprawiać seksu z przypadkowymi facetami :P Po trzech spotkaniach można nie wiedzieć kim on jest, gdzie mieszka i gdzie ucieknie w razie ciąży :D

Gość gość
Skąd wiesz, że głównie żonaci? A nawet jeśli to wybór jest dosyć logiczny, dziwkę łatwiej zachować w tajemnicy. Faceci nie żonaci i wolni nie muszą ukrywać swoich podbojów. Ale czemu zamężne kobiety nie chodzą do dziwków/żigolaków czy jak tam zwał? Czyżbyś się mylił i jednak mniej lubią seks?

"Pogratulować... naprawdę." W czym problem? Chciałem się z tobą spotkać? Nie. Chciałem do łóżka zabrać? Nie. Kosza ci dałem? Nie. Jestem zainteresowany? Nie. Byłem? Nie. Nie przeżywaj więc i nie rób tych smutnych emotek. Nie jest moim obowiązkiem głaskać każdego po główce bo mu przykro będzie.

nie ważne czy zonaci czy nie. Faktem jest, że to wy faceci macie pierd/oolca na punkcie seksu. Dlatego właśnie tak możemy "kupczyć tyłkiem" jak ty to określiłeś bo tak nam nie zalezy na bzykaniu jak wam...

"Po trzech spotkaniach można nie wiedzieć kim on jest, gdzie mieszka i gdzie ucieknie w razie ciąży" Istnieje 12 metod antykoncepcji dla kobiet (większość nie zna nawet pięciu) i jedna dla mężczyzny. Jak chcesz mieć dziecko to je będziesz mieć i nie będzie mowy o żadnej wpadce.

"Dlatego właśnie tak możemy "kupczyć tyłkiem" jak ty to określiłeś bo tak nam nie zalezy na bzykaniu jak wam..." Możecie sobie ale w związku małżeńskim. Poza nim to przejedziecie się jak ruskie na rublu bo każda ma to co wy. To jak sprzedawać piach na pustyni.

Gość gość
Antykoncepcja a psychika to inne sprawy. Póki co tylko kalkulator mi się nigdy nie pomylił, ale to też jeżeli ja wciskałam odpowiednie przyciski.

Jeśli liczba w nicku to rocznik to może czas się dedukować. Zapytaj młodszą koleżankę.

Gość gość
"bo każda ma to co wy" czyli liczy się ciało, reszta olewka, nic dziwnego że szybko możesz się dymać, otwór to otwór

Możecie sobie ale w związku małżeńskim. Poza nim to przejedziecie się jak ruskie na rublu bo każda ma to co wy. <><><> Wielu facetom zależy na zaliczaniu konkretnej laski, która jest niedostępna :) Jeden z kumpli mi kiedyś powiedział, że łatwa zdobycz nie cieszy.

Nie, to nie rocznik :D a edukacji potrzebujesz chyba Ty bo piszesz, że dla faceta jest JEDNA forma antykoncepcji w czasie kiedy są dostępne : 1) kondony 2) podwiązanie nasieniowodów .

"czyli liczy się ciało, reszta olewka, nic dziwnego że szybko możesz się dymać, otwór to otwór Bo te w klubach to akurat szukają poważnego związku i głębokich konwersacji... Każda teraz silna, niezależna i nie boi się przyznać, że chce seksu a tu mi wmawiają, że jest zupełnie inaczej. Zaklinania rzeczywistości ciąg dalszy.

Gość gość
Akurat to są bzdury Darker usmiech.gif Dlatego bo kobiety tak bardzo lubią seks są w 99,9 % ofiarami gwałtów usmiech.gif ? Dlatego bo kobiety tak lubią seks popyt na męską prostytucję jest tak wielki usmiech.gif ? Kto częściej chodzi do agencji towarzyskich Darker ? Argument o gwałcie jest zupełnie poroniony, bo psychologowie już dawno udowodnili, że w gwałcie nie chodzi o seksualną żądzę ale o władzę i dominację. To najczęściej akt agresji, chęci upokorzenia ofiary i pokazania swojej władzy nad nią. Dlatego tak wiele gwałtów zdarza się podczas wojny na kobietach wrogich krajów/plemion. Pochód Armii Czerwonej do Berlina znaczyły liczne gwałty, także na dziewięćdziesięciolatkach, bo chodziło o odwet i poniżenia wroga a nie o nasycenie seksualnego apetytu.

Gość gość
Darker,ile Ty masz lat?

Podwiązanie nasieniowodów jest taką samą formą antykoncepcji co usunięcie jajników :D To dla tych co raczej nie planują już więcej potomstwa. Nie zawsze jest odwracalne.

Gość gość
Z tego co wiem,to przecięcie nasieniowodów...

Podwiązanie nasieniowodów jest taką samą formą antykoncepcji co usunięcie jajników <><><> wow, chcesz k*****a Nobla za to odkrycie :D ? Ale jest to określane w medycynie jako forma antykoncepcji więc twoje twierdzenie o tym, że istnieje tylko jedna dla mężczyzn jest błędne.

Gość gość
Hmmm...ja do klubu chodzę tylko się pobawić, pośmiać i potańczyć, trochę porozmawiać, przy czym słowa "pobawić" nie należy rozumieć jako szukanie seksu. Czasem mam wrażenie, że po klubach chodzą dwie czy trzy napalone laski i one same taśmowo obracają połowę facetów, którzy tam przyszli :D bo skądś się musiał wziąć obraz puszczalskiej klubowiczki, a widzę że większość dziewczyn tylko tańczy cały wieczór.

Argument o gwałcie jest zupełnie poroniony <><><> Nawet jeżeli to i tak popyt na prostytucję kobiecą jest niewspółmiernie wyższy do marginalnego popytu na prostytucję męską ( z której nota bene korzystają też często sami faceci). To jednoznacznie pokazuje kto ma większe ciśnienie na seks.

Gość gość
Darker, a chcesz być/jesteś w związku z 19latką lub młodszą? Bo skądś się w tym temacie musiałeś wziąć.

Jakby chciały tylko tańczyć to mogły by to robić w domu. Radio na full i tańcz aż ci głowa odpadnie. Tylko tam nie ma facetów którzy dają im atencję.

Gość gość
Ale ty jesteś twardogłowy dziad :D

Gość wymagająca
10 lat jest ok gówniarze,faceci pozno dojrzewają choć jak patrze na niektóre idiotki to nigdy to nie nastepuje,koło 30tki ta roznica wyrównuje się i już mogę rozmawiać z rówieśnikiem wcześniej byli za mało rozwinięci umysłowo