Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onanis

Nigdy nie robilam laski I jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość wuiz
Napiszcie wprost - jestem nieatrakcyjną lesbijką , feministką z wąsem , żaden facet mnie nie chce , nie mam szans zrobić nikomu loda

"Aha, no tak....przeciez najwazniejsze zeby samiec byl zaspokojony. A co z kobieta? Czy wy faceci w ogole myslicie o kobiecie czy jest ona dla was tylko gumowa lalka? Porazka!" x Ale czy ktoś powiedział że zaspokojenie kobiety nie jest istotne? Uważam, że ludzie powinni się dobierać w miarę zgodności preferencji seksualnych. Bo przecież to działa także w drugą stronę - kobiety też chodzą na boki jak nie mają w domu zaspokojenia. x Piszecie że najlepiej zostawić i poszukać innej. Ja się zgadzam i sam bym tak zrobił. Ale jakby się pojawił temat "facet zostawił mnie bo nie chciałam mu robić loda" to nie nazwiecie go wtedy świnią?

Gość gość
I ktos sie jeszcze lapia na te teksty, ze jak nie chce sie ponizyc I doic faji to oziebla feministka? Chyba tylko pustaki. Kto jak kto ale ja tez nie robilabym czegos na co nie mam ochoty, bo facet tak chce. Tez nie robilam laski do 33 roku zycia, bo mialam zasade, ze takie przyjemnosci tylko dla meza. Teraz jestem mezatka I czasem popieszcze meza jezyczkiem, a on jest w 7 niebie bo wie ze tylko on byl w moich ustach. Facetowi trzeba tez dawkowac takie przyjemnosci, zeby sie nie znudzil.

Gość gość
a czemu robisz z niej brzydką? bo ego Ci zleci w dół jak się dowiesz że atrakcyjna laska nie dała z siebie zrobić lodziary? :D

Gość gość
Autorko, jeśli naprawdę nie robiłaś loda to nie ma się czym chwalić. Jaki jest pożytek z kobiety, która dysponuje tak ubogim seksualnym arsenałem?

Gość gość
Piszecie że najlepiej zostawić i poszukać innej. Ja się zgadzam i sam bym tak zrobił. Ale jakby się pojawił temat "facet zostawił mnie bo nie chciałam mu robić loda" to nie nazwiecie go wtedy świnią? x No ja bym w takiej sytuacji wolała żeby mnie zostawił niż zdradzał. Bo to oznacza że ten związek nie jest nic wart to po co się ze sobą męczyć.

Gość gość
Faceci maja tendencies do szufladkowania. Jak nie chce robic co on chce to napewno pasztet, lesba, feministka.......tak sobie to tlumaczcie. Kobieta sie szanuje, nie obciaga byle prostakowi I chwali jej za to. Przeciez wiekszosc z was marzy o porzadnej, szanujacego sie kobiecie. Tylko jak potem z tej porzadnej zrobic dzifke..... Nie da sie miec ciastka I zjesc ciastka chlopaki....no nie da !!!!!!

" Facetowi trzeba tez dawkowac takie przyjemnosci, zeby sie nie znudzil" x To też mit. Co to za reglamentowanie seksu? Wy kobiety za dużo w seksie myślicie - dlaczego nie idziecie na żywioł i nie robicie tego na co macie ochotę? Mój kumpel kiedyś brał ślub. Po ślubie jego nowo upieczona żona mu powiedziała "teraz nie będziemy się kochać tak często żebym ci się nie znudziła". Chyba nie muszę tłumaczyć rezultatu? x Nie wiem też dlaczego rezerwować coś tylko dla męża.

Gość gość
brawo autorko. wszystkie chłopy się już ze/sra/ły że nie będą mieli w co pakować te swoje brzydkie flaki :D i zaczynają wściekle kąsać że bezużyteczna i brzydka

" Facetowi trzeba tez dawkowac takie przyjemnosci, zeby sie nie znudzil" x Ja też tak uważam ale jak byś postrzegala faceta który zostawia kobietę z takiego powodu?

Gość gość
a ja sobie kupię sztuczną waginę, sztuczną d**e i nawet szuczną głowe z ustami do loda i wszyscy zadowoleni

Gość gość
A czy wy jesteście w stanie spełnić każdą nawet obrzydzającą was fantazje seksualną kobiety?

Mnie osobiście bardzo mało rzeczy obrzydza więc sądzę że mógłbym się z taką kobietą dogadać. Ale nie o to tu chodzi. Seks powinien dawać przyjemność obojgu. Jeżeli oczekiwania tak drastycznie się różnią to nie widzę przyszłości dla tego związku. Seks powinien być przyjemnością a nie wymianą wyrzeczeń.

Gość hjjhhjh
trudno to komentować .. Autorka wyrywa się z kanonu , bo wie, że wszystkie wokół obciągają , a ona się uważa ze jest lepsza, bo nie obciąga i szuka na to potwiedzenia swojej nienormalności .. Niestety tutaj go nie znajdzie .. Brak robienia loda partnerowi uważam za egoizm . Egoistyczne kobiety należy zdradzać .. wkrótce pewnie zakaże mu oglądać ulubionego serialu tak samo jak zakazuje mu loda.

Gość gość
Dla meza dlatego, ze taki pan skoro ci slubowal, to znaczy ze bierze cie na serio, zobowiazuje sie do pewnych spraw, kocha I traktuje powaznie......a nie byle frajer, ktory chce sobie tylko Toba zrobic dobrze. No ale pewnie dla ciebie nie widac roznicy teraz, ale pewnie jak przyjdzie co do czego, to bedziesz szukal na zone dziewicy.....hahahaha

Gość gość
Nie ma co sugerować się wypowiedziami facetów na tym forum po to za zwyczaj sfrustrowane prawiki które seks widziały tylko w p****lach. Więc po co to w ogóle komentujecie.

Gość gość
No ciekawe....jakos 100 lat temu nie bylo orlow, analog I jakos sie dalo zyc. A teraz facet bedzie wmawial, ze bez tego ani rusz. Moze sami sobie obciagajcie nawzajem I laduje ile sie w doopska.....w koncu to Norma, no nie?

Przecież ślub to tylko formalność, symboliczny rytuał a nie żaden dowód na trwałość związku. Poza tym rozumiem że sama z siebie loda nie lubisz, robisz to tylko ze względu na faceta? x Podchodzisz do ślubu zupełnie irracjonalnie. Tak jakby to właśnie on definiował związek, a nie związek prowadził do ślubu. A co to za związek który dopiero ślub ma niby utrwalić?

Gość gość
niech feministki zostaną same i bardzo dobrze , zdradzać je panowie . Zasługujecie na lepsze dziewczyny . Nikt nie ma prawa was ograniczać

"No ciekawe....jakos 100 lat temu nie bylo orlow, analog I jakos sie dalo zyc. A teraz facet bedzie wmawial, ze bez tego ani rusz. Moze sami sobie obciagajcie nawzajem I laduje ile sie w doopska.....w koncu to Norma, no nie?" x Orale i anale były już w starożytności. Później zmieniło się podejście i seks był uważany za coś nieczystego. Piszesz tak jakby to tylko faceci mieli takie upodobania w seksie. Znam kobiety które same z siebie to lubią.

Gość gość
Tak tak......kazdy facet by chcial bez zobowiazan.....ale I od tego sa wlasnie te obciagary. Ja tam wole miec zwiazek duchowy I emocjonalny oraz sexualny z jednym czujacym tak samo facetem a nie jakichs niewyzytych frajerow co tydzien inny.

Gość gość
prosta sprawa, jak facet chce loda to nie chce mieć dzieci czyli chce tylko seksu, pouzywa i zostawi dla innej której będzie robil dzieci

prosta sprawa, jak facet chce loda to nie chce mieć dzieci czyli chce tylko seksu, pouzywa i zostawi dla innej której będzie robil dzieci" x Tak tak, bo ten facet który chce mieć udane, urozmaicone i satysfakcjonujące życie seksualne to nigdy nie chce mieć dzieci ani poważnego związku. A ten który chce mieć rodzinę to zadowala się zwykłym pokrywaniem kobiety w celu prokreacyjnym...

Gość gość
To skoro kobieta lubi obciagac I byc rznie ta w doope to niech tak robi, ale skoro inna nie lubi I nie chce to nikt jej nie zmusi do lubienia, tymbardziej taka Banda zboczencow z tego forum, ktorzy traktuja kobiety jak zabawki I przedmioty do zaspokojenie swoich chuci. Niech kazdy robi jak lubi.

Gość gość
Witaj w klubie ja tez nigdy tego nie robilam, nie zamierzam a mam 32, maz kiedys mi proponowal ale odmowilam, uszanowal to ok

"To skoro kobieta lubi obciagac I byc rznie ta w doope to niech tak robi, ale skoro inna nie lubi I nie chce to nikt jej nie zmusi do lubienia" x Ale dlaczego się wywyższa i atakuje te które to robią?

Gość gość
O to sie zaraz zleca zboki I znow beda bluzgi.....hahahahha Jednak sa jeszcze madre kobiety na tym swiecie ktore nie dadza sobie zrobic siana z mozgu

Gość gość
"A ten który chce mieć rodzinę to zadowala się zwykłym pokrywaniem kobiety w celu prokreacyjnym... " wracaj do p****li skoro w c**e to tylko dla Ciebie zwykle pokrywanie :)

Gość gość
słuchaj , ty myślisz , że kogoś to obchodzi ? fakt , ze nikomu nie robiłaś laski ? To twoja sprawa .. Większośc facetów wychodzi z założenia , nie obciągniesz mu ty , to obciągnie mu inna .. Co za problem .. Oral to nie jest towar deficytowy , większosc kobiet to robi . Wszystkie moje koleżanki się tym chwaliły , mają to za sobą

"wracaj do p****li skoro w c**e to tylko dla Ciebie zwykle pokrywanie " x Tu nie chodzi o seks klasyczny tylko o nudę i rutynę. Czy to że facet chce mieć satysfakcjonujące urozmaicone życie seksualne świadczy o tym że nie traktuje związku poważnie?