Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onanis

Nigdy nie robilam laski I jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 125
czyli potwór nie potwór ale jaki mam otwór

Widzisz, cały czas postrzegasz sprawę z własnej perspektywy. Jak mniemam sam musisz się nieźle napracować aby mieć seks (a może go jeszcze nie miałeś?) i chciałbyś aby tak było dla innych.

Gość gość
Hahahaha tak, bo na sex z prawikiem trza zasluzyc....hahahaha hahahaha

Gość gość
Dareios z twoich wypowiedzi wynika że byś rzucił kobietę tylko dlatego że ci nie chce obciągnąć. Pewnie dla ciebie kobieta do tego jest tylko potrzebna :o

Ja mam wrażenie że dla ciebie seks jest jak muzeum - wszystko jest takie zakazane. Problem siedzi w twojej głowie tak naprawdę. Zżymasz się na deepthroat ale założe się że podświadomie sam byś go chciał uprawiać, a że nie było ci dane to krytycznie podchodzisz do tych które to robią.

"Dareios z twoich wypowiedzi wynika że byś rzucił kobietę tylko dlatego że ci nie chce obciągnąć. Pewnie dla ciebie kobieta do tego jest tylko potrzebna " x Tak, zostawiłbym taką kobietę. Ale co w tym dziwnego? Jeżeli mam odmienne preferencje seksualne to po co ciągnąć związek w którym się nie dogadamy? I kto mówi że tylko do tego? Przecież związki na seksie się opierają, to naturalne że człowiek będący w związku oczekuje zaspokojenia seksualnego.

Gość gość
Jest takie powiedzenie "Żyj i daj żyć innym"Najlepiej jak nikt,nikomu pod koldre nie zagłada.Jeśli dwom osobom jest dobrze ze sobą, to najważniejsze.. nawet jeśli dla innych to co robią to perwersja. Trochę więcej tolerancji ludzie..zajmijcie się własnym życiem.

Co do deepthroat to padły tu słowa żebym sam spróbował. Co autor(ka) miał(a) na myśli?

Gość gość
Czym zatem tak naprawdę jest ,,człek'' skoro nawet bydle wie do czego służy ryło?

Gość gość
Dareios to powiedz to swojej dziewczynie o ile takową kiedykolwiek posiadałeś że jak nie będzie ci obciągać to ją rzucisz. Ciekawe czy będzie zadowolona.

"Dareios to powiedz to swojej dziewczynie o ile takową kiedykolwiek posiadałeś że jak nie będzie ci obciągać to ją rzucisz. Ciekawe czy będzie zadowolona." x Widzisz, ja spotykam się z kobietami które mają podobne oczekiwania i poglądy do moich. Nie wiem po co komuś coś takiego komunikować. Równie dobrze ona mogłaby mi zakomunikować że jakbym stał się impotentem to mnie zostawi, a to jest przecież oczywiste

"Czym zatem tak naprawdę jest ,,człek'' skoro nawet bydle wie do czego służy ryło?" x A co jest złego w wykorzystywaniu "ryła" do innych celów jeżeli daje to partnerom przyjemność?

Gość gość
ja swojej nie rzucam za jej czystość.A Jak pomyślę o zdezelowanej stajni zbrukanej myślą i kto wie jakim koniem to seks mam wyłącznie w doopie!

Gość gość
czy partnerki z którymi byłeś robiły glębokie gardło ?

Gość gość
moją przyjemnością było by dać nie jednemu w łeb.

Gość gość
Bo większość kobiet nic poza tym nie potrafi.

"czy partnerki z którymi byłeś robiły glębokie gardło ?" x Nie wszystkie ale większość tak. Niektóre nawet w ostrzejszej formie

Gość gość
Jesteś pusty i spotykasz się z równie pustymi panienkami. Normalna kobieta niezależnie czy to robi czy nie za taki tekst dałaby Ci w mordę i byś jej więcej nie zobaczył. Ty nie wiesz na czym poważny związek polega :o wyobraź sobie że nie tylko na seksie. I jak by twoja kobieta nie mogła seksu uprawiać przez jakiś czas to też byś ją pewnie rzucił :o ile ty masz lat bo poglądy jak gimnazjalista co zna seks tylko z p****li :o

Gość gość
Mężczyzna który żąda tego od swojej baby jest zerem.

Gość gość
tylko tu przepojeni jesteście taką chorą świadomością tak licznie ale wcale to nie dziwi.

"Jesteś pusty i spotykasz się z równie pustymi panienkami. Normalna kobieta niezależnie czy to robi czy nie za taki tekst dałaby Ci w mordę i byś jej więcej nie zobaczył." x Co w tym pustego? Kilka stron wcześniej kobieta pisała że lepiej aby partner odszedł niż zdradzał. Przyznałem jej rację i od razu przewidziałem że ktoś taki byłby nazwany świnią. Wygląda na to że facet w ogóle nie może mieć żadnych oczekiwań bo przecież powinien sie cieszyć samym faktem że kobieta w ogóle z nim jakkolwiek sypia. x Ja po prostu spotykam się z takimi kobieta które seks lubią i potrafią się nim cieszyć. x Jakby kobieta z jakiegoś powodu nie mogła uprawiać seks - cóż, były takie przypadki i zdarzało się że seksuolodzy proponują wtedy znalezienie kochanki którą kobieta zaakceptuje.

Gość gość
No co wy jesteście poza lachę w japę dać sobie nawzajem no najwyżej zapóźnioną grzybicę wenerkę lub psycho-skręt i to są te przyjemności ludzi z kafe?

"Miałeś kiedyś jakiś związek kretynie po za takim" x Miałem. A dlaczego nazywasz mnie kretynem?

Gość gość
a pusty jak brudna zalana spermą pisze to tyle co czysty rozumiem.

"Mężczyzna który żąda tego od swojej baby jest zerem." x Bo tu nie chodzi o to aby żądać, tylko tak się dobrać aby obie strony były zadowolone. Dlaczego to jest takie skomplikowane?

Gość gość
Bo Cię za niego uważam. Dlatego że dla Ciebie kobieta to tylko seks. Kobieta czegoś nie chce, nie może co to za problem znajduję kochankę. Dorośnij w końcu bo życie nie polega tylko na seksie.

Gość gość
co kobieta może zaoferować facetowi poza seksem ? Szczerrze ..

Gość gość
Nie obciągasz to w*********j takie są twoje poglądy :D śmieszny jesteś :o

Gość gość
Tu oburzałem się na Przemka 23lata który pisał o kobietach jako zlewy na spermę ale po tym topiku Przemek zwracam honor miałeś rację.!!!