Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onanis

Nigdy nie robilam laski I jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość gość
te same teksty jak w każdym podobnym temacie, wszędzie przewija sie tekst że jak facetowi nie zrobi sie loda, to poleci do innej żeby mu zrobiła, tępe suki robią wszystko nawet sie poniżają żeby facet od nich nie odszedł, facet który kocha swoją kobiete nie bedzie jej zmuszał żeby mu głębokie gardło robiła :D jeszcze rimming róbcie swoim facetom, tępe wory na sperme nie rozumieją że choćby facetowi litrami piły sperme to on i tak je zdradzi jeśli będzie miał ochote :D

Gość Mantrra
"Podstawowe pytanie brzmi - dlaczego miałby się powstrzymywać? Dobrze piszesz, człowiek jest teraz mądrzejszy więc nie wystarczy mu jakies przykazanie "nie bo nie". Jeżeli to daje ludziom przyjemność to dlaczego mają się powstrzymywać?" a dlaczego NIE mają się powstrzymywać, jeśli zwykły seks może dawać tak samo mocne doznania? czy może wolisz te same doznania mieć z ładowania w o***t, żeby te o***ty kobietom z biegiem lat wypadały albo może ładować w japę aż tak żeby się dławiły i rosły pokolenia masochistek?

Gość fioletowy_bal
A mnie np.robienie laski i anal daje przyjemniejsze doznania niż pakowanie w c**e i co mi zrobisz? Co was to obchodzi w ogóle co ktoś lubi? Ja mam orgazm podczas orala. Podczas zwykłego seksu nie. I co, mam się leczyć? Pfff

Gość fioletowy_bal
I żyjecie na innej planecie sądząc że kobiecie to nie sprawia przyjemności. Otóż sprawia. A jak nie to niech nie robi jej sprawa.

Gość gość
Jasne

Gość gość
Jak ci anal daje lepsze doznania niż cipka to zastanów się nad swoją orientacją :D

Gość gość
Jakby mi facet powiedział, że nie będzie ze mną seksu oralnego uprawiał, to bym go rzuciła. Do końca życia bez lizania, bez 69? Toż to tortura. Może mi autorka zarzucić, że się nie szanuję, ale co mam zrobić? Odmówić sobie, w imię czego?

Gość gość
Przeczytałam pierwszy wpis autorki tematu i okazuje się, że jestem tanią ździrą :)) No trudno, jakoś muszę z tym żyć :) Za to przy okazji zaznam wiele przyjemności z seksu oralnego (mówię tu o obustronnym dawaniu przyjemności, rozumiem, że autorka nie popiera w żadną stronę)