Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onanis

Nigdy nie robilam laski I jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość Onanis

Mam 35 lat I nigdy nie robilam laski, nie polykalam, nie uprawialam sexu analnego I innych swinstw I jestem z tego dumna. Jestem szanujaca sie kobieta I nie pozwole facetowi sie ponizac. Od tych swinstw sa tanie zdziry z ktorych faceci chetnie korzystaja. Mozecie sobie tu pisac, co chcecie, ze jestem nienowrmalna lub zacofana, ale ja sobie nie dam sprac mozgu jak wiekszosc ludzi poprzez media.

Gość gość
Brawo trzeba się szanować , jestem facetem.

Gość gość
a ja tam robie i jestem z tego dumna :D

Gość gość
i pewnie jesteś sama jak palec ! albo masz faceta kłode

Gość gość
Ale nogi rozkładasz przed byle kim? To, ale się szanujesz ha ha. Hmm tanie zdziry... Jak dasz radę potem męża(o ile go masz, albo będziesz go mieć) po takiej zdzirze całować i przyjmować jego penisa w swoją kobiecość, to podziwiam:)

Gość gość
Od ponizania sa l*******gi. Zaraz sie zleca I beda twierdzac ze sa nowoczesne, a tak naprawde to zwykle szmaty, co biora do ryja czy tylka byle ku/ta/sa.....a fuuu, a potem zdziwione, ze facet ich nie szanuje...hahahah

Gość gość
kolezanko jesli o tym piszesz to marzysz ale niewiesz jak sie zabrac i nie pitol

Gość Onanis
A czy ja napisalam, ze wypinac sie byle frajerowi? Kazdy mierzy swoja miara ;)

Gość gość
a ty jestes szanowana? kazdy facet otym marzy i jak ty mu nie obciągniesz to pójdzie do d***** a tobie przyniesie syfa miedzy nogi i takie cos cie kreci

Gość gość
I tak trzymaj ale jako dojrzały 35 letni człowiek złamiesz dane tu słowo będziesz jeszcze gorsza od głupawych podlotków świadomie i z premedytacją dla wartości które teraz doceniasz. Masz rację jesteś Wielka!!! a reszta to wielkie nic i warto tym żyć ale nie afiszuj się bo znajdą się żmije które zrobią wszystko byś była jak one.Facet który wie co mówi.

Gość gość
autorko nie masz być z czego dumna .. Dla facetów jesteś jak powietrze ,bo nie potrafisz dać żadnem przyjemności

Gość gość
Jaki kazdy. Te media juz wam spraly te mozgi (o ile je macie) do maximum. Niektorzy faceci maja zasady, kobiety tez. Laske to mozna robic, ale mezowi, ale tez od czasu do czasu, zeby nie stalo sie to norma, a nie byle frajerowi! Nie rozumiem lasek, ktore biora do dzioba facetowi co dopiero poznanemu np na 1 randce lub w dyskotekowym kiblu obcemu frajerowi......ochyda

Gość gość
Ja robiłam bo wolę to niż czasami tradycyjnie. Poza tym minetka to coś wspaniałego więc nie rozumiem w czym problem. W ogóle podaruj sobie seks skoro preferujesz tradycyjnie, po ciemku i pod kołdrą, a najlepiej jeszcze po bożemu na misjonarza i z zabezpieczeniem pt "watykańska ruletka". To nie jest coś, z czego się czerpie dumę ale skoro nie masz innych powodów do dumy to dobre i to.

Gość gość
Jak facet idzie na d***** tylko dlatego że mu dziewczyna nie obciąga albo nie lubi anala to jest zwykłym śmieciem.

Gość gość
Aha czyli jak nie ciagnie to kloda, a jak ciagnie to kocica. Hahaha Ale wy macie ludzie ograniczone myslenie. Przeciez mozna uprawiac dziki sex bez obciagania, nie widze zadnych przeciwskazan :)

Gość wuik
ja jestem facetem i wolę loda nie dlatego , że jest lepszy od stosunku , tylko dlatego , że prezerwatywy nie dają 100 % skuteczności . Znam wiele osób którym pękła prezerwatywa i zaszły w ciąże .. uważam pozycje 69 za idealną dla tych którzy się nie planują dzieci i nie są gotowi na ojcostwo czy macierzyństwo

A co ma szacunek do tego? Takie rzeczy jak seks oralny czy analny to po prostu praktyki które mają docelowo dawać przyjemność. Rozumiem, że nie każdy może to lubić ale nie dorabiajmy do tego ideologii. x Nie rozumiem też dlaczego ci się wydaje że nie ma kobiet które lubią to robić bo sprawia to przyjemność właśnie im?

Gość gość
Niektóre baby to tępe suki które zrobią wszystko żeby facet ich nie zostawił. Bo przecież nie robienie loda jest powodem do zdrady :o

Gość gość
hahaha!!!

"Jak facet idzie na d***** tylko dlatego że mu dziewczyna nie obciąga albo nie lubi anala to jest zwykłym śmieciem." x Spójrzmy inaczej. Facet ma kobietę która ma w seksie wielkie ograniczenia, seks staje się nudny i nie daje zaspokojenia. Cóż wtedy dziwnego że szuka go gdzie indziej? Dlaczego wydaje ci się, że jak facet szuka zaspokojenia to jest śmieciem? Serio wydaje ci się że powinno mu wystarczyć to że od czasu do czasu laska mu "da" tysięcy raz w taki sam sposób?

Ja powiem tak, jakbym się dowiedział że moja potencjalna partnerka ma takie ograniczenia to w tym samym momencie bym zakończył znajomość z nią

Gość wuik
dlatego uważam , że osoby które uważają loda za coś poniżającego dla kobiety to puste agresywne feministki albo lesbijki . Dla mnie stosunek jest o tyle niekomfortowy , że w trakcie cały czas myśłabym czy sie prezerwatywa nie zsuneła , czy nie pękła .. W czasie loda nie ma takiej gonitwy myśli ..

Seks naprawdę daje szerokie pole do popisu. Ale niektórzy jak zwykle muszą dorabiać do tego ideologię i mieszać tu jakiś bliżej nieokreślony szacunek. Dla mnie sprawa jest prosta - można robić wszystko co nas kręci i nie widzę powodu do narzucania samemu sobie ograniczeń. Autorka przypuszczam nie ma wielkiej fantazji seksualnej, nie ma wielu upodobań i stara się to racjonalizować mieszając z błotem te kobiety które potrafią czerpać przyjemność z czegoś więcej niż seks klasyczny

Gość gość
Spójrzmy inaczej. Facet ma kobietę która ma w seksie wielkie ograniczenia, seks staje się nudny i nie daje zaspokojenia. Cóż wtedy dziwnego że szuka go gdzie indziej? Dlaczego wydaje ci się, że jak facet szuka zaspokojenia to jest śmieciem? Serio wydaje ci się że powinno mu wystarczyć to że od czasu do czasu laska mu "da" tysięcy raz w taki sam sposób? x miałam na myśli poważny związek a nie jakieś seks układy :o a w takim każdy kto zdradza jest dla mnie zwykłym śmieciem. Jak ci się znudził seks z tą samą osobą to ją po prost zostaw i poszukaj innej. A nie oszukuj i zdradzaj.

Gość wuiz
dlatego uważam tradycyjny stosunek za gorszy , bo nie pozwala się człowiekowi rozlużnić .

A w poważnym związku to już seks się nie liczy? Przecież seks jest filarem każdego poważnego związku

Gość wuiz
ja uważam , że ten temat to prowokacja .. Autorka próbuje dobrać ideologie , usprawiedliwić swoją nieatrakcyjność fizyczną , oziębłóść , nie robieniem laski i ze niby jest taka porządna a to należy nazwać po imieniu - oziębłość , aseksualnosć , feminizm , lesbijstwo , brzydota , wąs pod nosem ,

Gość gość
Jak nie odpowiada Ci że partnerka nie chce czegoś robić to ją po prostu zostaw. Chodzi mi tylko o to że w poważnym związku zdrada nie powinna mieć miejsca nie zależnie od przyczyny.

Gość wuiz
nie próbujcie usprawiedliwiać swojej nieatrakcyjności nierobieniem loda .. To jest komiczne.. NApieszcie wprost - jestem nieatrakcyjną lesbijką , feministką z wąsem , żaden facet mnie nie chce , nie mam szans zrobić nikomu loda