Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onanis

Nigdy nie robilam laski I jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość gość
Onanis dziś A czy ja napisalam, ze wypinac sie byle frajerowi? Kazdy mierzy swoja miara xx Nie musiałaś pisać, że się wypinasz każdemu frajerowi, tak to po prostu wyszło z twojej wypowiedzi. Masz 35 lat, piszesz, że od tych świństw są tanie zdziry, to sorry ale to mówi, że stałego partnera nie masz. Uprawiasz seks kiedy chcesz, kiedy potrzebujesz, ale nie obciągniesz. Chcesz uchodzić za porządną kobietę, która jednak ma swoje potrzeby i dorabiasz sobie ideologię do tego, aby na taką wyjść. Dla mnie to hipokryzja. Szanuję się, ale seks uprawiam. Jako, że mam 35 lat to tych partnerów było na pewno powyżej 5. Nieważne ile penisów w sobie miałam, ważne, że nie obciągnęłam. Ty lepiej się przyznaj jak kwiczysz, kiedy masz język pomiędzy udami:) Żeby nie było. Mam 37 lat i męża od 15. I jestem tanią zdzirą, bo mężowi od czasu do czasu obciągnę. Mogę powiedzieć, że jestem dumna z tego, że nie spermy do ust nie wpuściłam, a tak naprawdę mnie to obrzydza. Szacunek w tym momencie należy się mojemu mężowi, bo nie naciska, żeby mi się spuścić do ust. >>> A wy faceci hipokryci, którzy piszecie brawo, to jeśli traficie na kobietę, która tego nie lubi, to proszę ją uszanować i nie wpychać siusiora innym w usta. Nie ma to jak: szanuję swoją żonę, od obciągania są "panienki". Szacun po byku!

Gość gość
Ciekawe który z facetów tu piszących miał kiedyś robionego loda. Zgaduję że żaden :D więc o co się tak denerwujecie prawiczki :o

Gość gość
jak mężczyzna chce w dupę albo japę to znaczy że tylko chce poużywać i pójdzie poszukać lepszej której zała/duje w ci/pe, bo uzna że ma dobre geny i nada się na matkę

Gość gość
oj miałem i to nie raz

Gość gość
zamknijmy ten temat , nie ma sensu jego kontynuacja .. Są kobiety które robią laske , są takie które nie robią .. Każdy znajdzie swojego .. . Jeśli facet szuka laski która połyka to ma do tego prawo , nie wolno mu tego zakazywać. Jeżeli szuka cnotki , która brzydzi się czlonka to tak samo jego sprawa .. Każdy ma prawo wyboru .. Żyjcie i pozólcie żyć innym

Gość gość
Ale wy się kłócicie. Mnie samą brzydzi lizanie narządów rodnych którymi no cóż- również się sika ale nic mi do tego co kto robi z kim w łóżku. Kiedyś nawet wypowiedź księdza czytałam na kontrowersyjne pytanie czy katolickim małżonkom wolno uprawiać seks oralny- wolno bo to swego rodzaju uwielbienie dla ciała małżonka ale koniec końców nasienie powinno być złożone w pochwie kobiety... Jeszcze jedno- ktoś napisałam, ze oralów nie było 100lat temu... Kurcze, ludzie już w starożytnym Rzymie takie cuda i orgie odwalali, że się w głowie nie mieści. Albo Indie i słynna kamastura? Świątynia seksu i rzeźby na ścianach? Ludzie zawsze ale to zawsze mieli dziwne pomysły. A temat równie głupi jak pisanie, że jest się kimś lepszym bo np. nie pije się kawy kopi luwak :P

Gość gość
sperma w kobiecie to oznakowanie swojej własności. :P a gdzie jest ladowana określa kobiete. laduje Ci w c****o - masz dobre geny. laduje Ci w d**e - jestes puszczalska i tylko od tylu ciasna. laduje w usta - jestes jego podwladna

Gość gość
zamknijmy ten temat , nie ma sensu jego kontynuacja .. Są kobiety które robią laske , są takie które nie robią .. Każdy znajdzie swojego .. . Jeśli facet szuka laski która połyka to ma do tego prawo , nie wolno mu tego zakazywać. Jeżeli szuka cnotki , która brzydzi się czlonka to tak samo jego sprawa .. Każdy ma prawo wyboru .. Żyjcie i pozwólcie żyć innym

"Ciekawe który z facetów tu piszących miał kiedyś robionego loda. Zgaduję że żaden więc o co się tak denerwujecie prawiczki " x Ja miałem, wielokrotnie. I nie tylko to. Zdziwiona? x "jak mężczyzna chce w d**ę albo japę to znaczy że tylko chce poużywać i pójdzie poszukać lepszej której zała/duje w ci/pe, bo uzna że ma dobre geny i nada się na matkę" x To tylko tania próba racjonalizacji która przekreśla tych wszystkich facetów którzy mają jakieś konkretne oczekiwania w seksie. Nie rozumiem dlaczego oczekiwanie udanego seksu świadczy że facet chce tylko poużywać.

Gość prawictwo pospolite 125
witam , ja jestem prawiczkiem i uważam , że znależć dziewczynę , która nie bierze do ust , to jak szukanie igły w stogu siana https://www.youtube.com/watch?v=sCl8ZNsf1JI Według mnie wszystkie to robią .. Takie są realia obecnych czasów

Gość gość
gość dziś Ale wy się kłócicie. Mnie samą brzydzi lizanie narządów rodnych którymi no cóż- również się sika ale nic mi do tego co kto robi z kim w łóżku. xx Dokładnie. W łóżku każde małżeństwo ma prawo robić to, co się im podoba. Nieważne, czy to tylko pozycja klasyczna, czy anal i inne zboczenia. Odpowiada obojgu i nikomu nic do tego. Co do tego księdza, to tylko on jest tego zdania, niestety. Jeśli facet traktuje kobietę jak ścierę i chce sobie tylko poużywać, to sam siebie nie szanuje, bo wyciera się do brudnej ściery. Albo uprawiasz przygodny seks i masz do tych kobiet szacunek, albo ich nie szanujesz i sam przed sobą przyznajesz, że jesteś jeszcze większa k***a od tej kobiety.

Gość gość
a czy Pan Dareios był z kobietą sam na sam?

Gość gość
Prawictwo, a jaki ty masz problem po prostu nie uprawiać z nią anala? Co ona ci to siłę zrobi?

Gość gość
Oooo prosze jak mezatka podsumowala autorke. Ze skoro ma 35 lat to napewno miala juz conajmniej 5 partnerow....hahahah A moze miala tylko 1. Jak ktos napisal, kazdy mierzy swoja miarka. To ze kobieta ma 35 czy 40 lat nie oznacza ze juz ja cala aria walila. Polski zascianek....tragedia

w czasie mojej edukacji 10 lat spotkałem osobniczki , które ciągle o jednym , o glębokich gardłach nawijały na imprezie

Gość gość
Nie wyobrazam sobie zycia bez tego zeby moj facet nie piescil mnie oralnie. Moje zycie byloby ubozsze :( na szczescie to robi ♡

Gość gość
....aha I jeszcze jedno. Masz sie czym chwalic mezatko, ze robisz laske mezowi chociaz tego nie lubisz....czyli wbrew sobie....a fu!!!

"witam , ja jestem prawiczkiem i uważam , że znależć dziewczynę , która nie bierze do ust , to jak szukanie igły w stogu siana" x Ja myślę prawactwo, że tym masz problem ze sobą. Masz kompleksy na punkcie swojego ubogiego życia seksualnego i podświadomie unikasz kobiet które są bardziej obeznane niż ty. Bo ty nie poużywałeś i oczekujesz że kobieta będzie taka sama.

Gość gość
Śmietana smakuje z rana.

Gość gość
Dereios.....Sam sprobuj a cie przekonasz....hahaha

Gość gość
Ja nigdy nie robiłam nie nie zrobi nie uważam się za lepszą ale też nie wdam sobie wmówić że jestem gorsza. I jak facet miał by mnie zdradzać z tego powodu to wolałabym być sama.

Gość gość
Dereios.....sprobuj, bo fajnie kogos ponizac, ale byc ponizanym, to juz beee????

Gość gość
A ja uwielbiam oral,jak wiele innych kobiet. Ale jak któraś nie chce,niech tego nie robi,W czym problem?i po co to ocenianie?

dareios masz racje , dlatego wolę dziewicę .. Bo niedziewicom wydaje się , ze mogą mieć seks bez żadnego wysiłku i że każdy facet jest łatwy ,

Bo mogą mieć seks na skinienie palcem. Nie wiem po co starasz się udowodnić coś przeciwnego. Tzn "nie wiem" to figura retoryczna. Wiesz dlaczego tak jest? Ponieważ racjonalizujesz swój brak seksu. Starasz się go w podświadomości przemienić w własny wybór. x Pytam jeszcze raz - kogo ja poniżam?

bo na seks trzeba zasłużyć , nie interesują mnie kobiety , które idą na łatwizne