Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snxnssnowden

Kobiety powinny wyglądać jak laska z Media Expert

Polecane posty

Gość gość
187 w szpilkach mam

Gość gość
Ona jest ładna, tylko wzięła udział w idiotycznej reklamie :)

Gość gość
o kurde waze 100 kg a w szpilce mam 2 metry 10 cm wzrostu i co tero? jak zdejme szpilki to mam 180 ale wiecie, trzeba byc seksi

Gość gość
moze nie chce sie podobac nikomu

Gość gość
187 w szpilkach, a ile bez?

Gość gość
ja tam mam w d***e jak powinnam wygladac, dbam o swoj wyglad dla samej siebie, a nie po to,zeby jakiemus brzydalowi frustratowi k***s twardniał :P

Gość gość
wyguglowałam ją sobie- laska strasznie przeciętna, "wiejska uroda", nos jak ziemniak, włosy pofarbowane chyba farbą palette, image dziuni z remizy. wyglada dobrze jak ja mocno naświetlą i pomalują. nie jest jakaś tragiczna, ale jakbym miała zakładać takie tematy, to bym napisała, że Polki powinny wygladać jak Rozi Macewicz albo młoda Bellucci..

Gość snxssnowden
My Polacy nie chcemy zadawać się z takimi przeciętniaczkami i lochami. Naprawdę drogie kobiety pracujcie nad sobą. Wezcie na wzor laske z media expert to jest wyznacznik bycia seksi. Taka kobieta ma szacunek u samca, a kaszaniary wypad siać ferment gdzie indziej. Zazdrosnice!

Gość gość
a kobiety nie chcą zadawać się z kurduplami poniżej 185 cm, z zakolami, wąskimi ramionkami i wielkim brzuchem. Najpierw spójrzcie na siebie i nad sobą popracujcie a potem zacznijcie wymagać od kobiet.

Gość gość
21:27 Na szczęście nie pasuje do twojego ideału męskiego piękna :P ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gość snxssnowden
My nie mamy sobie nic do zarzucenia. Powinnyście nas słuchać, bo to my mamy penisa, a bez bolca kobieta dostaje p*****lca. Taka prawda z tego płynie. Albo o siebie dbacie i robicie się na Laske z Media Expert albo nie spojrzymy na was.

Gość gość
a do czego pasujesz? :D

Gość gość
nie spogladajcie zaplacze sie na smierc, zlaszcza w zimowe wieczory :D

Gość gość
Właśnie, jakbym miała zakładać takie tematy też bym raczej pisała o Belucci albo Rosie Mancewicz, Lisowska nie jest brzydka, ale i nie idealna. Dużo "robi" dobry makijaż, doczepione rzęsy i ułożone włosy. Ja wyglądowo mierzę wyżej. A i od faceta wymagam. Ma być jak kolesie z reklam kawy!

Gość gość
To prawda Lisowska jest z******ta

Gość gość
bez mam 173 cm

Gość gość
gość dziś bez mam 173 cm X X X No to... Kawał chłopa z ciebie :P

To dziwne, że się można zakochać w makijażu ja też kiedyś się mocno malowałam, ale sztucznie wyglądałam jak lalka z porcelany i też takie chłopaczki młode jak wy spoglądały na mnie z zachwytem... teraz wracam do naturalnego koloru i lekki makijaż i o wiele lepiej się czuję ;) i ja jako dziewczyna spojrzę na dziewczynę, która ma naturalny kolor i jest śliczna i delikatna i nie to co wulgarna kobieta z większym makijażem ;) więc stawiam na naturalność ;)

Gość gość
Szkoda, że na ulicy nie mijam takich lasek jak Lisowska

Gość gość
ładna jest ale ja lubię mniejsze oczy mnie te jej oczy przeszkadzają

Gość gość
można ulec urokowi kreacji i prawdę mówiąc to jest bardzo silnie działający urok :D

Gość gość
kobyły myślą że jak mają dwa metry to są atrakcyjne, jakby to od wzrostu zależało, mi z wysokich celebrytek podoba sie Cameron Diaz reszta to niekształtne kobyły, ale ona podoba mi sie raczej z twarzy niż z tego powodu że jest wysoka bo to nie ma znaczenia, reszta atrakcyjnych celebrytek jest niska i nie wygląda jak chłop

Gość gość
a tak w ogóle to Lisowska jest akurat okropna, nie wiem jak to może sie komuś podobać wygląda jak emo peezda

Gość gość
w tym makijażu i kiecce,wygląda jak lafirynda...

Gość gość
W tym makijazu i kiecce wyglada mega seksi i pobudza wyobraznie, a wy jej zazdroscicie, bo jestescie grube, szkaradne wielkie kobyly, o!

Gość gość
Większość komentarzy jest przesadzona - to jest ładna dziewczyna, ale nie wszystkie kobiety muszą farbować włosy na czarno, malować usta czerwoną pomadką, robić tatuaże i ubierać się tak jak ona.