Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starania o 2 dziecko START

Polecane posty

Gość bombka 88
A moze sie zdazyc ze przy owu moze pojawic sie bol piersi? Bolaly mnie piersi w nocy jak sie polozylam na brzuchu nio i teraz tez mnie bola tak sutki i tak po bokach tak rwia. Nigdy bie mialam takich bolow przy owu wiec nie wiem :(

Gość bombka 88
A moze sie zdazyc ze przy owu moze pojawic sie bol piersi? Bolaly mnie piersi w nocy jak sie polozylam na brzuchu nio i teraz tez mnie bola tak sutki i tak po bokach tak rwia. Nigdy bie mialam takich bolow przy owu wiec nie wiem :(

Gość bombka 88

Gość bombka 88
A mozliwe jest aby bolaly mnie cycki owu? Sutki mnie szczypia i tak po boku mnie bola. Jak w nocy spalam to tak mnir bolaly. Maz chcial sie troche pobawic i jak dotykal to mnie bolalo bardziej niz bylo przyjmne.

Gość bombka 88
Kurde zjada moje posty

Iza28 my to mieliśmy szczepienie na 18 miesiecy, mimo ze Tosia ma 20 bo wcześniej nie było szczepionki i mała była na antybiotyku ale ja wszystkie szczepienia wg harmonogramu robiłam

Gość gość
dlatego tak ciezko jest z praca dla kobiet bo bodajże 32 dni l4 sa płatne przez pracodawcę a powinno byc zus skoro co miesiąc im sie płaci grubą kasę (zusowi) to czemu potem jeszcze trzeba płacic pracownikowi za jego nieobecność (płacisz pracownikowi którego nie masz a przecież wcześniej opłacasz zus). mi zaszły w ciąże 3 pracownice i zamknęłam firme i 2 innych pracowników straciło prace przez te co zaszły. w tym jedna babka z dwójką małych dzieci, musiała iśc mieszkac do teściów :( obecnie się rozwodzi i nie znalazła nowej pracy :o strasznie mi jej żal. mogły chociaż co pół roku, a nie 3 naraz - nie miałam 3 pracowników (z 5) a musiałam wszystkim płacić normalnie pensje, nie było mnie stać żeby zatrudnić kogoś na zastępstwo i jeszcze im płacić więc wolałam zamknać firmę.

Gość gość
teraz mamy nową firmę na męża i zatrudnia tylko facetów :( ja robię całą księgowość itp. firma się rozwija i nie ma już tego problemu co z pracownicami :( firma zajmuje się dokładnie tym samym - nie odważylibyśmy się jeszcze raz popełnić taki błąd i zatrudnić kobietę, wiem ze to przykre :(

Gość gość
gdyby zus od razu wypłacał pracownikowi za l4 to ja bym wtedy mogła zatrudnic kogoś na zastępstwo i może bym do dziś miała firmę i zatrudniała kobiety, miałam taką wizję bo sądziłam jak wy - że to jest niesprawiedliwe z ta praca w PL dla kobiet

Nick - - - - - - -Wiek - - - Cykl starań - - - - - Data nadejścia @ Olaboga13-----------29---------1----------------ciąża!!! smiech.gif Sylwia 86 - - ------- -28 - - -- - 1 - - - - - - - - - -8.01.2015 kunegunda123 ----26---------1------------------10.01.2015? Agnessss86---------28----------4-----------------13.01.20 15 Anka_32--------------32----------1-----------------22.01.20 15 Bombka88 - - ------ 27- - - - - - 1 – - - - - - - -27.01.2015 Milena8889 - ------- 26 - - - -- - 4 - - - - - - - - -?????????? Dita333 - - ------ - - 31- - - - - - -5- - - - - - - - -30.01.2015 Iza28-------------------28-----------5---------------?? ???? miniaaaa ----------------30--------------1----------?????

lekarz spojrzał w moje gardło i zapytał? nie jest przypadkiem pani w ciąży??? Wywaliłam oczy na niego jak głupia hehehe powiedziałam że nie wiem ale staramy i sie i ble ble ble wiec tylko kazał płukać gardło jakims płynem. Ja się z tego śmieje ale jakby tak ktoś naprawdę miał jakąs paranoje na tym punkcie to by już pewnie myślał, że ciąża potwierdzona przez lekarza.... :) Jeśli kogoś uraziłam to soooorkiii :)

Była u mnie znajoma i jej siostra jest blisko porodu i lekarz jej powiedział, że teraz jak dziecko nie chce wyjść to nie robia cesarki tylko łamią dziecku obojczyk!!!!!! bo to podobno najmniej inwazyjna metoda!!!!!

Gość gość
Haha anla a moze jednak ciaza? Fajnie by bylo. Moje gardlo boli jak cholera :(

Gość MartynaG_pl
Prowadzę blog: www.MartynaG.pl Pisałam ostatnio post: PLANOWANIE CIĄŻY - Rok po roku. Dziś powstał post na temat TOP 10 WYPRAWKI. Zapraszam Was.

gościu no jak na podstawie czerwonego gardła można strwierdzić ciążę? Chociaż oprocz gardła nic mnie nie boli za to spaaaać mi się chce. Mi lekarz kazał kupic płyn gardlox czy jakos tak, jak będziesz chciała konkretną nazwę to polece po torebke do samochodu i Ci podam

Gość gość
można jeszcze dołączyc do Was dziewczyny??

Gość bombka 88
Anka to ja o tej ciazy pisalam jako gosc mi nazwe zrzucilo. A moj syn z dziadkami do lekarza jedzie 38,9:(

Dziewczyny okresu dalej brak za to wiecej bialego rozciagliwego sluzu. Czasem pobolewa podbrzusze. Nie wiem co myslec. Pierwszy test zrobilam 9.01 i byl negatywny

Gość gość
Kuzwa niech bedzie zima jak ma buc a nie takie rozpieducha.......niech mrozi bakterie szlak:(:(:( Mam nadzieje ze to 3 dniowka :(:(:(

kunegunda123 ja to bym robiła test, ale to ja roztrzepana dziewucha :) wiecie co ja to w ogóle nie kumam tych śluzów, temperatur, ból lewego jajnika przed owulacja ból prawego jajnika po owulacji itp, aż czasami jest mi wstyd....

Gość gość
u nas starania od końca września po odstawieniu tabletek, na razie cisza, minus taki że od września miałam tylko 2 miesiączki to pewnie przez odstawienie tych tabsów, więc trudno mi coś wyliczyć kochamy sie kiedy mamy ochote, mamy córke ma ponad 3 lata, gość - Aga pozdrawiam

Gość gość
MArtynaG a na czym budowałaś swój blog? na wordpress?

Gość gość
kunegunda stawiam że jesteś w ciąży - ja tak miałam przy pierwszej, robiłam dzień przed @ i test negatywny, potem w dzień @ i bardzo bardzo blada kreska (maż mówił ze w ogole jej nie widzi), i byłam w ciąży.

Gość Anka_32
gociu zrób sobie stałego nicka jak mam wpisać Aga--------wiek?--------4cykl?-------kiedy@?

Gość Agaa87
lat 27, miesiączka powiedzmy że 28 styczeń tak jak pisałam nie jestem w stanie obliczyć co ile dni mam,a cykl będzie 4

Gość gość
Tak bardzo bym chciala zeby to byla prawda ;) test zrobic jutro rano czy czekac ?

Gość gość
Kunegunda123 ;)