Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starania o 2 dziecko START

Polecane posty

Właśnie oglądam na TVNie życie bez wstydu i jest babka która ma jakieś tam przebarwienia na twarzy. Wiecie że ja w ciąży dostałam takich przebarwień na twarzy ze przed samym porodem wyglądałam jak.panda i na czole i nad ustami jak w lato siedziałam na.słońcu to mi wychodziły te plamy. Masakra

kochana ja mam koleżankę która też ma jeden jajnik i teraz chodzi z 4 dzieckiem w ciąży. mam wrażenie że co sex z mężem to ona jest w ciąży. :-) życzę powodzenie :-) mam nadzieję że szybko Ci się uda :-) idę się myć i spać. jutro dzień latania i załatwiania mnie czeka a i oczywiście do pracy :-(

Gość bombka 88
Nio i jak tam? II kreski? U nas nkc meczaca. Wstalismy z temp 38,5 mocz tatus zawiozl na badanie i jutro kolntrola.

Hej fajnie, że uzupełniłyście tabelę. Obiecałam to zrobić, ale zupełnie nie miałam czasu. Dopiero teraz zajrzałam na kafe, ale widzę, że chyba nie wszystkie posty mi się wyświetlają. Ciekawa jestem czy kunegunda zrobiłaś test i jeśli tak to oczywiście z jakim wynikiem :)

Gość Agaa87
jakoś ciężko mi wejść w ten temat u Was :/ byłam wczoraj u ginekologa na powtórną cytologie bo ostatnio miałam 3b... wynik za niecały miesiąc eh używacie testów owu??polecacie jakieś?

Gość Agaa87
coś fiksuje to forum! byłam wczoraj u gina do ponownej cytologii bo miałam 3b..ehh ginka mówi że bedzie dobrze zobaczymy.. używacie testów owu??polecacie jakieś??

Gość gość
dziewczyny a w jakim wieku macie starsze dziecko? ja chyba niedługo zacznę starania o drugie i dołączę do tematu ;)

Gość Dita333
Bombka Oczywiście, że przy owulacji mogą Cię boleć piersi:) Ja przy ovu mam objawy mini @: bóle podbrzusza, bolące piersi, czasami wahania nastrojów, no i dużooo przeźroczystego, ciągnącego się śluzu:) Teraz właśnie na dniach będę miała ovu ,bo widzę po śluzie i cyckach:) Niestety przypałętał się do mnie kaszel - więc owulacja może się przesunąć o parę dni.. oby nie:) Co u Was?

Kurde, raz widzę, raz nie widzę Waszych postów:( Kunegunda trzymam kciuki za II kreski:) Anka, jak boli podbrzusze, to może coś tam się fajnego dzieje? :) 2+1 , witaj z powrotem:) Ciekawe, czy ten post wlezie:(

Gość 2 plus 3
Jeśli chodzi o obserwację śluzu, to nic trudnego, ale podczas starań jest ona zaburzona ze względu na nasienie. Mierzenie temperatury jest na pewno dokładniejsze, ale co z tego, jeśli skok owulacyjny widać dopiero po fakcie ;) Ja przez kilka lat obserwowałam dokładnie dzień po dniu śluz i badałam niekiedy szyjkę macicy, za to nigdy mi się nie chciało mierzyć temperatury. Ale zawsze wiedziałam, kiedy mam dni płodne i potrafiłam do 1-2 dni wyznaczyć owulację. Teraz miałam dłuższą przerwę, to był mój pierwszy okres po porodzie, ale zamierzam wrócić do "obserwacji"

Gość Anka_32
Kurde od wczoraj nie wyswietlaja mi się wasze wpisy i nie wiem jak tam u was. Kunegunda mam nadzieję że test wywalił Ci piękne dwie krechy. Jak.juz zacznie działać forum to nadrobie

Gość gość
Dzis rano test i bardz bardzo blada kreska :( pojde chyba ne bete bo juz zglupialam

Gość 2 plus 3
Hmmm nie umiem przeczytać żadnego postu z dzisiaj, wyświetla mi tylko do wczoraj do 22.00.....

kurde widze że piszecie coś a ja nie mogę przejść na kolejną stronę !!!!! jak coś to jestem pod meilem klavista@wp.pl bo nie wiem czy to moja wina czy nie

Gość kunegunda123
Rano test kreska bardz bardzo blada ! Okresu brak ide dzis na bete ale wynik jutro 16 ;(

Gość bombka 88
Czy to forum dziala?

Gość bombka 88
Ej co sie dzieje? Chlip chlip nic nie widze od wupowiedzi o jedn jajniku :(.

nikt nic nie napisała od wczoraj czy forum znowu szwankuje??? ja zrobiłam test teraz wieczorem i wyszedł negatywny więc muszę sobie odpuścić myślenie o tym że może się udało.

Halo dziewczyny rano robilam test wyszla bardzo blada cieniutka kreseczka Prawie niewidoczna. Poszlam wiec dzis na bete wyniki jutro po 15. Siedze jak na szpilkach a maz wariuje. Caly dzien nie moglan wejsc na forum.

Gość gość
Co się dzieje z tym forum ?

Gość Anka_32
I co działa?

Gość bombka 88
Nio chyba dziala :)

Nick - - - - - - -Wiek - - - Cykl starań - - - - - Data nadejścia @ Olaboga13-----------29---------1----------------=-ciąża !!! :) Sylwia 86 - - ------- -28 - - -- - 1 - - - - - - - - - -8.01.2015 kunegunda123 ----26---------1------------------ciąża :) Anka_32--------------32----------1-----------------22.01. 20 15 Bombka88 - - ------ 27- - - - - - 1 – - - - - - - -27.01.2015 Agaa87----------------27----------4----------------28.01. 2015 Milena8889 - ------- 26 - - - -- - 4 - - - - - - - - -?????????? Dita333 - - ------ - - 31- - - - - - -5- - - - - - - - -30.01.2015 Iza28-------------------28-----------5---------------?? ???? miniaaaa --------------30-----------1-------------------????? 2 plus 3-----------------30-------------1---------------30.01.2015 Agnessss86------------28------------5------------10.02.20 15

Dziewczyny dziekuje zostaje z wami odpowiem na wsYatkie pytania jak cos ;) ciesze sie bardzo dzis kreseczka troszke mocniejsza ;) ale chyba moge sie sugerowac wynikiem beta ?

Gość 2 plus 3
Kunegunda, gratulacje!!! :) Anka - ja wrócę do twojej wypowiedzi na temat "robienia dziewczynki" z tego naszego zastępczego tematu. Niestety gdyby to była taka pewność, to można by sobie tą dziewczynkę albo chłopczyka na 100% zaplanować, a tak nie jest. Nawet stosując się do wszystkich możliwych zasad "na dziewczynkę" można zwiększyć szansę do max. 70%, może 75%, zawsze zostaje te 25-30% na chłopczyka... I odwrotnie, robiąc wszystko co trzeba, aby był chłopczyk, i tak może wyjść dziewczynka. Nie mówiąc już o tym, że niektórzy mężczyźni mają np. znaczną przewagę plemników jednej płci, albo w ogóle tylko "jednopłciowe". Tak więc loteria jest i tak, i mam nadzieję, że mi na tej loterii w końcu wypadnie dziołszka ;)

Kunegunda teraz to dbaj o siebie. Wyobrażam sobie jaka jesteś szczesliwa :) Mnie coraz bardziej boli brzuch jak na okres i czasami ciągnie mnie w pachwinach, ale cycki w ogóle mnie nie bolą chociaż mnie nigdy nie bolaly przed okresem ani w trakcie.

Gość 2 plus 3
Anka - mi się wydaje, że nawet jeśli byłabyś w ciąży, to na jakiekolwiek objawy jeszcze za wcześnie. Weź to sobie na logikę: pierwsze prawdziwe objawy pojawią się dopiero po zagnieżdżeniu zarodka, gdy organizm zacznie produkować hormon HCG, czyli najwcześniej jakieś 3 dni przed terminem okresu.

Gość 2 plus 3
A tak w ogóle, to przy młodszym miałam typowe objawy okresu, nic poza tym, zero bólu cycków, okresowe bóle brzucha, w dodatku mega pms, więc byłam w 100% pewna, że się nie udało i już czekałam na kolejny cykl :D. Aż tu nagle 2 dni przed terminem cycki rozbolały i 2 kreski pokazało ;)

cześć dziewczyny oczko.gif kunegunda :-) wielkie gratulację :-) jesteś ciężarówką :-) ja dziś jestem padnięta po pracy ;-) witam nowe osoby i cieszę się że stare nas odnalazły ;-)im nas będzie więcej tym raźniej. ja też mam zamiar nie przytyć tyle co z Jasiem. jak szłam rodzić ważyłam 107 kg. i nie mogłam nic zgubić przez ponad pół roku. później się wzięłam za siebie jak przestałam karmić Jasia i teraz ważę 70 kg mam 175 cm. mam problemy z przemianą materii itp więc muszę się mocno pilnować.

2 plus 3 ja to wiem ale co ja zrobie że ja tak mam i pms też mam, mąż mnie drażni mega, nawet na psa nawrzeszcałam!!! Chyba trzeba mnie opierdolić!!!!!