Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
zmotywowanastudentka

ODCHUDZANIE od 02.01.2015

Polecane posty

Gość samotna 30
Monia tak 3 maj.Kora kopniak przyjety☺D.z.d. cwiczysz cos?A ile jadasz posiłków? Dzis zauwazyłam,ze mój ulub.stanik zrobil sie luzniejszy

Gość gość
O nareszcie , bo już myślałam , że zostałam sama na placu boju. Ja ogólnie dużo nie jem. Wczoraj zjadłam na śniadanie makrelę wędzoną , na obiad kawałek kurczaka gotowanego, kolacja 2 plastry sera żółtego( znalazłam w biedronce- ma zero węglowodanów) i kieliszek wytrawnego czerwonego wina. Dzisiaj ugotowałam sobie na śniadanie do pracy jajka, ale okazały się nie świeże więc dalej makrela, na obiad mam kurczaka z rożna, ale to po pracy.

Gość dużozadużo35
to wyżej to ja- zapominam o nicku jeszcze jedno nie ćwiczę, brak silnej woli w tym temacie

Gość samotna 30
Dzd lepiej jesc 5 posiłków ale małych.Ja schudłam 8 kg ale dzieki cwiczeniom moja figura jest inna. WArto!!!!Walcz!

Gość Gocha23
Orbitrek zaliczony 40 minut i spacerki oczywiście też były. Jakoś idzie chociaż zatoki męczą...

Gość Monia_ai14
Ja dopiero wróciłam z pracy,sił mi brak ale też wskakuje na orbiego ,jeżdżę około godziny. Dziś mam nadzieję że dam radę zrobić trening interwałowy, podobno najbardziej skuteczny w spalaniu tkanki tłuszczowej.

Pojeździłam 50 min. Na dziś wystarczy,teraz kąpiel i upragniony odpoczynek. Dobrze, że jutro piątek. Powiem Wam dziewczynki , że jakoś nie przypadły mi do gustu ćwiczenia Chodakowskiej czy Mel, nie wiem czemu. Wolę mój orbitrek. Każda forma ruchu jest dobra, tak to sobie tłumaczę i tak już walczę sobie rok.

Gość samotna 30
Monia a kolana Ci nie siadaja?Mi po miesiacu siadły od steppera

Podobno zaletą orbitreka jest to, że nie obciąża stawów. Ja jeżdżę rok i kolana w ogóle mnie nie bolą. Kiedyś też próbowałam ćwiczyć na step erze i rzeczywiście odczuwałam ból. Ja jestem bardzo zadowolona z orbitreka,uwielbiam na nim ćwiczyć.

Gość samotna 30
Dzisiaj był skalpel,boczki i spacerek:0 Kora jesteś?

Gość Gocha23
Monia_ai14 mi też też ćwiczenia Chodakowskiej nie przypasowały i również wolę orbitreka. Jutro kolejna runda na orbim :)

Gość dużozadużo35
Uparte dziewczyny nie to co ja lwica kanapowa. U mnie dzisiaj 89,3kg-nie mogę się powstrzymać przed codziennym ważeniem

Wow ale sie tu dzieje:) az milo!:)witam wszystkie!mialam mocno zajety dzien stad nieobecnosc no i nie cwiczylam wczoraj-brak czasu:/. Dzis okres dostalam,zle sie czuje to nie zaszaleje dzis tez. dzd-postaraj sie jakkolwiek ruszac,napewno jest jaka aktywnosc,ktora polubisz;)warto dla zdrowia,jedrnego cialka a i waga szybciej pojdzie w dol,podkrecizz metabolizm...chyba warto podniesc tylek x kanapy,najtrudniej zlapac bakcyla,potem juz leci! Nie ma znaczenia jaka aktywnosc,wazne zeby sie ruszac!:)witaj Monia,wow!szczeka w dol:)brawo!chciec to moc!:)milego dnia!

Gość Gocha23
Jest moc :P 50 minut orbitreka na dziś, a teraz małe grzeszki będą, bo moj facet ma urodzinki. Ale jutro nadrobie orbitrekiem i spacerami ;)

Gość samotna 30
Hej Chudzinki!Dziś spacer 2 h i teraz zaczynam skalpel i boczki☺

Gość samotna 30
Padam z nóg ale udało mi sie☺

Gość dużozadużo35
Gratulacje. Ja widzę, że swoim lenistwem nie wnoszę tutaj nic dobrego. Dzisiaj u mnie piękna pogoda to może wyciągnę w końcu rower po zimie. Dzisiaj waga bez zmian, miałam wczoraj małe grzeszki.

Gość Gocha23
Hej dziewczyny, co myślicie o suplementach diety, herbacie zielonej i domowych zabiegach na ciało? Macie jakieś doświadczenie w tych tematach??

Gość kora1987
Duzozaduzo sam fakt ze jestes duzo znaczy,a my nadzieje ze w koncu zwalczysz lenia,coraz lepsza pogoda na ruch:) trzymam kciuki!:) gocha,zielona czerwona herbata batdzo dobra,jak tylko lubisz to korzystaj,,tylko na zdrowie Ci wyjdzie;) ck do zabiegow to ja nie stosuhe nic poza balsamem,bo len jestem i czasu na to nie mam:) wiec nie doradze:) dzis 7km marsz zaliczony!

Gość Gocha23
Dzięki kora za odpowiedź. Z zabiegów troche wiem ze względu na ukończoną szkołę o kierunku kosmetycznym. Chciałam tylko poznać waszą opinię. Na pewno mogę polecić peeling z kawy i domowy body wrapping. A co do herbaty to lubie zieloną, ale pewnie musiałaby być jakaś dobra i liściasta, co? Bo ja mam w domu niby liściastą, ale w saszetkach z dodatkiem maliny i marakui.

Cześć dziewczynki.Ja też już zaliczyłam trening,godzinkę na orbitreku.Ale niestety dzisiaj zgrzeszyłam-3 placki ziemniaczane. Nie mogłam się oprzeć.

Gość samotna 30
Skalpel i boczki oraz spacerek

Gość alinka306
Żeby schudnąć to trzeba dużo zmienić w swoim codziennym stylu życia. Musiałam zmienić drastycznie dietę, zacząć ćwiczyć i znaleźć w sobie motywację do tego. Dużo dają mi konsultację u Pani Moniki http://mgorzynska.pl/. Bardzo dobra dietetyczka, bez niej bym się nawet nie podjęła odchudzania z moją cukrzycą bym się bała.

Gość Monia_ai14
Coś tu cichutko dzisiaj, świętujecie dziewczynki Dzień Kobiet...no ja też świętowałam aż mam spore wyrzuty sumienia. Mąż zsprosił nas na lody. Tylko na tym nie koniec, jeszcze dwie lampki wina i ćwiczyć nie mam siły. Wielki kopniak dla mnie proszę bo aż zła na siebie jestem.

Gość losinek500
Cześć dziewczyny. Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet. Ja w tym tygodniu sobie pofolgowałam troche bo w środę miałam urodzinki i dzisiaj dopiero zakonczyłam ale od przyjaciół dostalam w prezencie i karnet na siłownie i drążek z gumkami do cwiczeń w domku. Teraz tylko troche motywacji i silnej woli do sukcesywnego kozystania z tych dobrodziejstw i bedzie super :). Pozdrawiam serdecznie

Gość samotna 30
Losinek super, że jestes;) Ja mam straszne wyrzuty sumienia!!Od samego rana świętowałam niestety, tylko spacer bez ćwiczeń!!

Gość dużozadużo35
Witam po wyjątkowo grzesznym weekendzie. Po co komu był ten Dzień Kobiet? Jak można było nie zjeść ciasta i obiadu w męża wydaniu? Na wieczór winko i tym sposobem od rana mam nerwy sama na siebie. Eh

Dziewczyny trudno! Zaszalalyscie i tyle waszego,trn tydz pilujemy sie i ruszamy:) koniex tego dobrego:P samotna jak waga??? Alez piekna pogoda:)

Witam wszystkich, ja już po treningu - godzinka na orbisiu, dieta też dzisiaj była. Zwarzyłam się dzisiaj i zobaczyłam upragnione 6 z przodu - 69,2 czyli prawie kg mniej. Cieszę się bardzo. Dziewczynki, naprawdę warto. Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować