Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
zmotywowanastudentka

ODCHUDZANIE od 02.01.2015

Polecane posty

Gość stulla1707
Julliana -24kg...podziwiam i życzę sobie takiego samozaparcia;) ja na wage wskocze w poniedziałek zeby miec pelen tydzien, a pozniej moze co 2 tygodnie bo wiadomo ze cudów od razu nie bedzie. Póki co walcze pokusami i probuje nie dac sie złamać. Musi mi sie udac bo jestem w fazie kiedy czuję sie źle w swoim ciele...

Gość Julianna31
Siemka dziewczynki jak ida wam kilogramki, u mnie cos ruszyło ale pewnie będzie sobie stać znowu. Powodzenia

Gość stulla1707
Hej, hej. Ja jestem lżejsza o 3kg;) po tygodniu to pewnie woda, ale u mnie zawsze najgorszy poczatek. Wszystko mnie kusi, ale trzymam sie dalej.

Gość Julianna31
Do Stulla Witam o kurcze 3kg w tydz to trochę szybko zdrowe odchudzanie to 0,5 do 1kg musisz uważać żeby za szybko nie zrzucić bo im szybciej zrzucisz to szybciej wróci. Pozdrawiam. Ale początek super.

Gość szalona Sylcia
Hej zaglada tu jeszcze ktos? Moja waga skoczyla 5kg do 68kg i zamierzam z tym walczyc od 3 dni zero slodkiego, 5 malych posilkow zobaczymy po m-c plus cw 3 razy w tyg.Trzymajcie kciuki

Gość gość
HEJ!!! Mam świetne rowerki do spinningu / indoor cycling'u. To świetne uzupełnienie treningów gdy za oknem deszcz, lub gdy poprostu nie możemy nigdzie wyjść. Dobra muzyka w uszach i jazda!!!. Używane ale w świetnym stanie - każdy coś wybierze. Od 1tys. do 4 tys. Firmy takie jak: Tomahawk, Schwinn, Lemond Revmaster Life Fitness, Reebok, Kettler, Body Bike, BH Fitness, Precor, lub Vortec. Zainteresowanych proszę o kontakt. 506145709. Pomagam z dostawą w mazowieckim!! Dalej kurier. Trochę ruchu i po brzuchu!usmiech.gif Dieta to nie wszystko! Pozdrawiam Andrzej

Gość gość
To jest swietna sprawa, bylam kiedys na takich wczasach tutaj www.nawzgorzu.com.pl można nauczyc się zdrowego odzywiania, ułożyć sobie plan treningowy, a po wyjezdzie kontynuowac to samej, polecam!

Gość Vanirett
A moim zdaniem skutecznym sposobem na odchudzanie jest ograniczenie jedzenia a przy okazji może jeszcze lekki wspomagacz. Z tego co wiem, to warto skorzystać z tego http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/6242026,piperyna-piperine-i-gen-odchudzania,id,t.html. Moim zdaniem to bardzo ciekawy artykuł, nie od dziś wiadomo że z takich rzeczy warto korzystać.

Witam was dziewczyny ! Muszę wam polecić bardzo dobry produkt na odchudzanie jakim jest African Mango ! Na początku byłam sceptycznie nastawiona na zakup tego suplementu na odchudzanie, ale jednak się zdecydowałam i nie żałuję, już po pierwszych tygodniach były efekty, aż w końcu schudłam z 67 kg do 62 w 1,5 miesiąca, bez żadnych ćwiczeń. Koleżanka stosowała Slimette i również poleca, bo działa podobnie jak African Mango. Produkt ten zakupiłam na stronie http://zdrowie-uroda24h.pl/odchudzanie#african-mango mają tam ciekawe promocję i spory wybór produktów. Polecam ten suplement na odchudzanie bo jest sprawdzony.

Gość lenka55
na rynku jest bardzo dużo suplementów ale ja stosuję http://go-slim.pl/ bardzo mi pomaga i poprawia moje samopoczucie.

Gość gość
Proponuje zastosować preparat o nazwie Slimette to najpopularniejszy preparat wspomagający odchudzanie pozwala w szybkim czasie zgubic zbędne kg. http://nplink.net/psJeBt7f

Gość samotna 30
Szalona czyjam Was co jakiś czas.Moje dziewczyny znikły z tego forum.Pozdrawiam je. Zwlaszcza Kore.Waga 3 do przodu.Od wczoraj dieta i Chodakowska☺

Gość samotna 30
Dziś dieta i już skalpel zrobiłam

Gość gość
Ja właśnie zaczęłam brać http://go-slim.pl/ zamówiłam niedawno. Czekam na efekt, ale moja znajoma brała i sporo naprawdę schudła. Mówiła, że to najlepszy suplement teraz jest.

Gość gość
Najlepszym sposobem na odchudzanie jest odpowiednia dieta i zmiana nawyków, można kupować preparaty które albo nie działają a jeżeli nawet tak to tylko chwilowo bo efekt jojo macie gwarantowany. Ja korzystam z profesjonalnej porani dietetycznej www.vita-fit.pl i jestem bardzo zadowolona. Ja jestem akurat ze śląska ale wiem, że on line również można się umawiać. Polecam

Gość gość
A czy ktos moze byl na takim turnusie jak www.nawzgorzu.com.pl ? bardzo ciekawi mnie skutecznosc takich wakacji odchudzajacych, dzieki za odpowiedzi

Dziewczyny, ja schudłam bez efektu jojo bo wspomagałam się zabiegami kriolipolizy. Zrobiłam kilka zabiegów w salonie Vici w Krakowie. Rewelacja, polega to na wymrażaniu tkanki tłuszczowej. Efekty są widoczne już po pierwszym zabiegu :)

Gość gość
HEJ!!! Mam świetne rowerki do spinningu / indoor cycling'u. To świetne uzupełnienie treningów gdy za oknem deszcz, lub gdy poprostu nie możemy nigdzie wyjść. Dobra muzyka w uszach i jazda!!!. Używane ale w świetnym stanie - każdy coś wybierze. Od 1tys. do 4 tys. Firmy takie jak: Tomahawk, Schwinn, Lemond Revmaster Life Fitness, Reebok, Kettler, Body Bike, BH Fitness, Precor, lub Vortec. Zainteresowanych proszę o kontakt. 506145709. Pomagam z dostawą w mazowieckim!! Dalej kurier. Trochę ruchu i po brzuchu!usmiech.gif Dieta to nie wszystko! Pozdrawiam Andrzej

Gość Kalaluszek
Dokładnie najlepszy jest ****** zmiana diety. Tylko masakra przychodzi w święta i u na obiadkach u teściów :(

Gość odchudzająca się całe życie
Hej, polecam akupunkturę na odchudzanie. Lekarz Medycyny prowadzi w Kaliszu i Poznaniu prywatną praktykę. I podaję stronkę www.gabinet-lekarski.firmy.net Profesjonalne i indywidualne podejście dla każdego.

Gość gulgulka
Faktycznie na aixpharma.pl Formoline jest tańszy. Stosuję go i efekty są rewelacyjne chudnę stopniowo powoli zmniejszając wagę bez wyrzeczeń. :)

Gość gość
Skusiłam się na suplement Novoslim bo nieco denerwowało mnie że tak wolno tracę na wadze. Suplement okazał się bardzo skuteczny

Gość mebel
Ja polecam ćwiczenia CALLANETICS ! rewelacja i tylko trochę mniej jem słodyczy i chleba.

Gość czerwonykotek
Super są zabiegi Redustim czyli redukcja tkanki tłuszczowej. Ja zrobiłam serię dwunastu i faktycznie - jest super efekt. Warto wykupić sobie taką serię np. w Vici Clinic w Krakowie, mają teraz promocję - cała seria 12 zabiegów kosztuje tylko 2000 zł. To nie dużo, jeśli płacimy tyle za schudnięcie bez efektu jojo.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować