Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monikaz

Rozwód z dwójką dzieci z czego jedno nie pochodzi z małżeństwa

Polecane posty

Witam, aktualnie jestem w 30 tygodniu mojej 2 ciąży. chce się rozwieść z moim obecnym mężem który nie jest biologicznym ojcem 2 dziecka. ze związku małżeńskiego mamy jedno dziecko-syna. i tu pojawia się moje pytanie a mianowicie: -jak będę pisać pozew czy pisać o powierzenie władzy rodzicielskiej nad 2 dzieckiem (dodam,że chcę unieważnić ojcostwo męża przed sądem,po narodzeniu dziecka) -jak napisać wniosek o zwolnienie z kosztów sądowych, cały ten druk o stanie majątku mnie przeraża nie wiem jak to ogarnąć:( proszę o pomoc i rady

Gość gość
ale wstyd, puściłaś się w małżeństwie:-(

Gość gość
puściłaś się????

Gość gość
rozwód powinien być z twojej winy. mam nadzieję , że mąż wpadnie na pomysł zrobić badania dna. a tobie kopa w tę twoją peezdę łajdaczko . sama będziesz bo kto zechce rozjechaną k***inę z podwójnym przychówkiem

Gość gość
acha stąd się biorą samotne matki.....o la la....

po 1. nie mieszkamy ze sobą od lutego w ciąże zaszłam w czerwcu 2. mąż też jest winny rozpadu naszego małżeństwa-alkohol 3.komentarze w stylu puściłam się,puszczam mimo uszu-nie znając szczegółów łatwo osądzać? 4.biologiczny ojciec dziecka chce mieć pełnię praw rodzicielskich i tak czy tak będą robione testy dna

Gość gość
up