Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eliza2311

Dwie Kreseczki :)

Polecane posty

Gość lili2233
Cześć dziewczyny! :) Iwonka super widzieć serduszko :) bardzo się cieszę :) ja swoją wizytę mam we wtorek dopiero na 19, chyba do tego czasu oszaleję :) Zabieracie swoich mężów na pierwsze usg? :)

Gość lili2233
kiara ja mam do lekarza ponad 20 km :) z tego co słyszałam to ustala wizyty co 3 tyg (każda 100) plus recepty :P no ale niestety innego w miare dobrego lekarza w okolicy nie ma :/

Gość martyna889
Kiara napewno bedzie :) ja trzymam kciuki za ciebie i za reszte zaciazonych dziewczyn :)

Gość martyna889
moj maz bedzie na 1 usg :) bo akurat udalo m isie cisnac na 17 :p zdarzy skonczyc prace :P choc bedzie na usg w ciuchach roboczych hihi :P ale byc chce koniecznie :)

Gość lili2233
mój mąż właśnie ma na 2 zmianę więc jeśli nie uda mu się zamienić to nici z tego że będzie ;/ mogę zabrać mamę która strasznie chce jechać :D w końcu to pierwsza wnuczka (czuję że będzie dziewczynka) :D

Gość martyna889
to zabierzesz mame :) napewno sie ucieszy :) ja dopiero powiem o ciazy rodzinie po koniec 1 trymestru jak bedzie wszystko ok, chyba, ze nie wytrzymam i zdradze sie szybciej :) ja nie mam zadnego przeczucia co do plci :) mam juz parke, wiec liczy sie tylko by zdrowe bylo, choc moj maz czuje, ze bedzie chlopak :P ( w kazdej mojej ciazy od poczatku mowil co pod serduszkiem nosze i ani razu sie nie mylil :P zobaczymy jak tym razem bedzie hihi ) :)

Gość lili2233
tak martyna, najważniejsze żeby było zdrowe :) Ja jestem pierwszy raz w ciąży :)

Gość martyna889
ja mam juz dwojke dzieci :) synka 2,5 latka oraz corcie 6,5 latek :) bylam, tez w 3 ciazy, ale niestety stracilam ja w niecalym 6 tc :( to moja 4 ciaza :)

Gość martyna889
aha i mam 25,5 lat :P

Gość lili2233
martyna jesteś z 89 rocznika? :)

Gość martyna889
dokladnie z lipca 1989 :P

Gość lili2233
ja z sierpnia 89 :)

Gość martyna889
ha :p jestem starsza :p

kiara, lili, spokojnie, bez paniki, wiem, że nie możecie się już doczekać wizyty i martwicie się czy wszystko będzie dobrze, ale nie ma co się stresować na zapas. Wiem, że łatwo mi się teraz mówi, bo sama panikowałam, ale jak widać na moim przykładzie niepotrzebnie. Jestem pewna, że u Was też wszystko będzie dobrze. Będę trzymać kciuki. Ja dziś zabrałam męża na usg, teraz musi ze mną jeździć, nie ma wyjścia :) reakcja mojego męża: ja tu nic nie widzę :) dopiero jak Pani doktor zaczęła pokazywać kursorem i objaśniać co i jak to zaczęło to inaczej wyglądać.

Gość lili2233
Iwonka strasznie się cieszę że u Ciebie wszytko dobrze :) i trzymam kciuki za nas wszystkie :) a dziewczyny nie wiecie jak jest ze zwierzątkami, chodzi mi o świnkę morską konkretnie :) bo mam i praktycznie ja się nią zajmuję :) ale chyba nic mi nie grozi? chodzi mi o jakieś choroby czy coś?

Gość martyna889
witam wszytskie dziewczyny z rana :) dzisiaj kiara ma wizyte, wiec bedziemy czekac z niecierpliwoscia na wiesci :P pozdrawiam serdecznie :)

Gość kiara86
Cześć Kochane no ja dziś jadę z mężem,bo przy moich ciągłych mdłościach boję się wybrać sama w drogę, mówie Wam, że juz nie moge wytrzymać z emocji, na pewno zdam relację. Mnie od wczoraj dopadają okropne mdłosci i ból głowy- do zniesienia ,ale jest.Licze ,ze bedzie ok :)

Witam was kobietki dzisiaj kiara ma wizyte no a jutro ja ;) zobaczymy co to bedzie ;) mi jakos wszystkie objawy przeszły .. nie wiem moze wroci z podwojona sila .Wczoraj bylam w pracy do a dzisiaj juz wstalam ipranko nastawilam i niedlugo sie ogarniac pojde i znowu do pracy ... Moj T idzie jutro ze mna na wizyte, wiec sama nie bede z czego bardzo sie ciesze :)

Gość martyna889
No to na wiesci od ciebie tez bedziemy czekac :) ja mam wizyte dopiero w ponedzialek na 17,nie wiem jak wytrzymam do tego czasu hehe :P mam nadzieje, ze bedzie juz widac serduszko bijace :P a dziewczyny kiedy wy mialyscie ostatni okres ? ja 1 gr

ja 25 listopada :) Martwie sie bo zadnych obajwow nie mam ani nic mnie nie boli ,ani zadnych mdlosci nie mam kurcze oby wszystko bylo dobrze :) bardzo w to wierze, ale ten dreszczyk niepewnoci jednak jest .. ja jutro mam na 10;30 wizyte to jak wroce to zdam relacje ;)

Gość kiara86
Ja miałam 26 listopada okres, Eliza mi objawy ustąpily na dwa dni wstecz,a dzis czuje sie tragicznie .... ciągle mdlości, ból głowy i bolesność piersi tylko, ze w brzuszku nic nie czuję no ale wytrzymam do tej 20

Gość martyna889
eliza, kazda ciaza jest inna, moze ty bedziesz miala to szczescie i bedziesz przechodzic ciaze bezobjawowo :) ja w tej ciazy tez nie mam jakis silnych dolegliwosci, sa bardzo delikatne, co tez mnie dziwi, bo w poprzednich ciazach przechodzilam ****ardzo silnie, no ale mowie kazda ciaza jest inna :) wiec sie nie masz co martwic kochana :)

Gość martyna889
wogole ciekawe czy ktoras z nas bedzie miala ciaze blizniacza :P

Eliza, mnie też nic nie boli od kilku dni, rano tylko trochę mnie mdli, no i wszystko jest w porządku. Właśnie się dowiedziałam, że koleżanka, u której byłam na weselu w czerwcu, jest w ciąży i tak jak ja w 6 tygodniu. To pewnie będziemy razem rodzić. Ostatni okres miałam 25 listopada.

Gość kiara86
a ja wlaśnie na facebooku zobaczyłam post kolezanki która prosi o pomoc przez fundację, mają z męzem ( ona 27 l. on 30)2 letniego synka który ma nieoperacyjnego guza mózgu, taki malutki i taka tragedia ciekawe od czego zalezy takie nieszczęście.. wydaje się sukcesem urodzic dziecko ,ktore początkowo jest zdrowe,a później taka masakra... skąd sie biorą takie choroby u maluszków... dobiło mnie trochę to. No dziewczynki jeszcze 5,5 godz i wizyta...

Gość martyna889
taka tragedia w rodzinie to cos strasznego. Nie wyobrazam sobie, by cos takiego moglo spotkac ktores z moich dzieci. Bardzo wspolczuje rodzicom, no ale niestety tak sie zdarza :( nic na to nie poradzimy ;( ale my napewno wszystkei urodzimy zdrowe, piekne i silne bobaski :) no to juz niedluo Kiara masz wizyte :) podejrzysz malenstwo :P

Gość anulka82
lili ją mam swinke morską ;) napewno nic nam nie grozi ;) Wioska cieszę się że u ciebie wszystko dobrze i humor dopisuje tak trzymaj ;) Martyna napewno wszystko będzie dobrze ;) trzymam kciuki.

Gość anulka82
kurcze dziewczyny pisze z telefonu i wychodzą mi jakieś bzdury. przepraszam was za to:)

Gość martyna889
ja mam 2 swinki morskie :P hehe ale teraz maz im zmienia trociny i czysci klatke :) tak wrazie czego :)