Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eliza2311

Dwie Kreseczki :)

Polecane posty

Gość kiara86
lili - bardzo sie ciesze,ze jest juz dobrze anulka- mnie też mdli cały Boży dzień , samopoczucie niesamowicie złe, jakbym miała się kończyć normalnie, mam tak okropny ból żolądka całymi dniami,ze nie jestem w stanie do pracy chodzic i gdziekolwiek indziej,a jedzenie bleeee na samą myśl ciągnie mnie na wymioty . Sama widzisz chyba nie ma reguły każda ma inaczej, Eliza to już teraz rozumiem skąd wiek ciązy inaczej liczony kunegunda i takczynie - dokładnie za kilka dni powtorzcie testy

Gość martyna889
kunegunda, ja na twoim miejscu wybralabym sie do laboratorium i wykonala test z krwi na poziom beta hcb wtedy bedziesz miala stu procentowa pewnosc :) etest jest bezbledny i wykrywa bardzo wczesna ciaze. Koszt tego badania to ok 30 zl :)

Gość martyna889
anulka a te mdlosci sa normalne w stu procentach :P ja tak z synkiem mialam, ze najwieksze mdlosci dopadaly mnie wlasnie wieczorem :) wiec kochana nie masz sie co martwic :P

Gość martyna889
oh dziewczny juz jutro bede miala pierwsze usg :) ale wizyte mam dopiero na 17 a ja tak doczekac sie nie moge :( hehe nie wiem jak wytrzymam dzisiejszy i jutrzejszy dzien :P a moje samopoczucie jest w pozadku, tylko piersi mnie bola i to dosyc, no i co chwile do lazienki latam :P hehe :) ale mdlosci nie mam :P

Tak bardzo chce tego dziecka i boje sie zeby w czwartek nie okazalo sie ze to jakies puste jajo,jeszcze tylko 4 dni :). Lili ciagle o tobie mysle i trzymam mocno kciuki ;) bedzie dobre :)

Gość kiara86
no to super martyna :) bedziemy czekaly z niecierpliwością :) ciesz się,ze nie masz mdłości kochana

hej dziewczyny! co do wieku ciąży to rozumiem, że lekarz nigdy nie ustali kiedy dokładnie była owulacja i w którym momencie nastąpiło zapłodnienie, ale w moim przypadku mogła to wyliczyć co do dnia, moja ciąża jest z in vitro, więc dokładnie wiem, kiedy mi pobrano komórki, kiedy je zapłodniono i kiedy podano. Podawałam te dane mojej ginekolożce, a ona i tak wyliczyła inaczej, nie wiem w jaki sposób. I to mnie zastanawia, tzn. do mnie powiedziała tak jak ja sobie sama wyliczyłam, od ostatniej miesiączki, ale na usg napisała coś innego. Ja od kilku dni mam lekkie mdłości przez cały dzień. Już mam tego powoli dosyć, strasznie mnie to męczy, ale jakoś wytrzymać muszę. Pocieszam się, że czas szybko leci i jeszcze trochę ponad miesiąc, żeby skończyć pierwszy trymestr i może będę się lepiej czuła. kunegunda - tak jak Ci dziewczyny radzą, zrób test z krwi, będziesz miała stuprocentową pewność. Życzę Ci, by ten test wyszedł pozytywny :)

Gość martyna889
czesc dziewczyny :) jak tam wam niija niedzielne popoludnie ? :) u nas powoli i leniwie hehe :) potem wybieramy sie do znajomych na kawke i by dzieciaczk isie pobawily :) pozdrawiam

Gość kiara86
no to fajne popołudnie :) my u moich rodziców i cholernie mnie mdli, staram się odwrócić myśli jakoś.

Gość martyna889
Lilka kochana i jak tam u ciebie i malenstwa ? jak sie czujesz ? lekarze cos mowili nowego, a moze juz w domku jestes ? :) odezwij sie kochana. Goraco sciskam i dalej trzymam kciuki.

Hej kochane u mnie niedziela szybko zleciała .. najpierw na zakupach po ciasto bo rodzinka po poludniu zawitała pózniej zachcialo mi sie okolo 18 pierogów wiec pojechalismy na "obiado kolacje" a teraz odpoczywam bo jutro na 6 do pracy czyli o 4:15 pobudka ;( a jak u was? mnie dzisiaj caly dzien mdli i spac sie chce .. Która z was jutro do lekarza ?? :)

Gość martyna889
ja tez juz w lozeczku leze i odpoczywam bo po 5 wstaje :P potrzebne mi auto i musze meza odwiesc do pracy potem na 7,20 corke do przedszkola, potem wywiadowka na 10,30 w przedszkolu, potem przyjechac po meza i z mezem na 17 do ginekologa :) wiec pobudka mnie czeka po 5 rano, ale z tych emocji to i tak cos mi sie zdaje, ze tak szybko nie zasne :P

Ja też myslalam ,ze przed lekarzem nie zasne tak szybko ...a jednak przylozylam glowe i mnie nie bylo :) no ja delikatnie po 4 wstaje a po 5 bede juz jechala do pracy ..a tak mi sie nie chce .. strasznie :( ide sie wykapac i sie poloze ;) dobranoc

Ja mam jutro 2 zm ;) ale wstac musze po 6 bo malego musze wyprawic do szkoly :). Dzis popołudniu dopadla mnie ogromna sennosc i poleglam na 2 godz ;) Lili odezwij sie!!! Dobranoc dziewczyny ;)

Gość martyna889
czesc dziewczyny :) jak tam samopoczucie z rana ? :) u mnei nawet nawet, troche tylko glowa mnie pobolowa, no i te pierso ktore nie chcha dac mi spokoju :p no ale to dobrze, bo w koncu jakis obiaw ciazy chce miec :P Jestem dzisiaj tak niewyspana, ze najchetniej znowu wskoczylabym pod koldre i sie z niej niewynuzala, no ale nietstey obowiazki wzywaja :) pozdrawiam

Gość kiara86
no juz się ie mogę doczekać Twojej wizyty :) u mnie w miare ok tylko mdli mnie jak zwykle :) ,ale tez mam dzien zaganiany ,bo wreszcie wyjde na zakupy. :) Miłego dnia kochane

Gość kiara86
martyna jak po wizycie ??? :) bo juz sie niecierpliwie

Gość martyna889
no hej dziewczyny :) ja juz po wizycie i wszystko dobrze :) ale to jeszcze bardzo wczesna ciaza i widac jak narazie tylko pecherzyk ciazowy, zarodka jeszcze nie widac, ale mowil ze powinien sie pojawic na dniach :) wszytsk owyglada prawidlowo, ale to wczesna ciaza. Nastepne usg mam za tydzien w poniedzialek na 15.45 i mowil ze wtedy juz powinna byc dzidzia i moze juz bicie serduszka, ciaza potwierdzona. troche mi smutno, ale coz myslalam ze juz dzisiaj ja podejrze :P ale sie nie dziwie bo wedlug obliczen to jest rowno 6 tc a wiadomo, ze owulka mogla byc pozniej a nie ksiazkowo, a jak wam dzisiaj dzien minal ?

Gość martyna889
tyle napisalam i nic nie ma :( nie widze..

Gość martyna889
o jest :) hehe

no to super ,ze wszystko w porzadu bardzo sie ciesze ,ze ciaza przebiega prawidlowo :) u mnie dzisiaj leniwie w pracy z rana mialam mega mdlosci ledwo sie powstrzymywalam ,a jak poczulam perfumy od kobiet ,ktore mi nie podeszly to juz w ogole masakra a tak to spoko: )

Gość kiara86
Czyli tak jak i u mnie,ale bardzo się ciesze,ze wszystko prawdłowo się rozwija :)

Gość martyna889
no :) jestem pozytywnie nastawiona :) ale nie wiem jak ja przezyje ten tydzien :P i mam nadzieje ze juz bedzie widac dzidzie za tydzien :P

Gość martyna889
a teraz ktora z nas ma nablizszy termin wizyty ? :) kogo kolej ? :P

Gość twoja znajoma
hej,u mnie objawy sobie poszły i ich nie ma :P ale mam nadzieje ze to nie jest zły objaw :) a jak u was?