Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto testowal beta HCG tydzien po owulacji prosze sie wypowiedziec

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny ktora testowala beta hcg dokladnie tydzien po (nie 10 dni ani nie 2 tyg tylko TYDZIEN po owulacji ) prosze napisac jakie mialyscie wyniki. Moj byl 63 i znalazlam gdzies w necie ze tydzien po zaplodnieniu beta hcg wynosi ok 50 mIU. Czy wam sie to pokrywalo???

Gość gość
A skąd pewność co do dnia owulacji?

Gość gość
bo mialam dokladnie 2 tygodnie po niej krwawienie (na zagniezdzenie bylo raczej pozno).

Gość gość
A o czym ma świadczyć to krwawienie? Skoro byłaś w ciąży to z jakiego powodu miałoby być krwawienie? Albo poronienie albo inna opcja, ale nie daje to wcale pewności że 2 tyg. wcześniej była owulacja.

Gość gość
no poronienia tez nie bylo bo jestem w 13 tygodniu i narazie wszystko jest ok a jednak dwa tygodnie po szacowanej owulacji mialam krwawienie , prawdopodobnie dlatego ze bylo to dzien mojego okresu. Krwawienie bylo slabe i jak cholera bolesne. Ale nie o to tu idzie. chce wiedziec ile dziewczynom wychodzila beta tydzien po zaplodnieniu.

Gość gość
Z tego co wiem to możliwe są krwawienia w terminie na który przypadałby okres. I dlatego są kobiety które czasem nie wiedzą że to ciąża bo biorą te krwawienia za okres. Ale powiedz jaki jest cel twoich dociekań, jakie to ma dla ciebie znaczenie że tak drążysz?

Gość gość
no chcialabym wiedziec jaka dziewczynom srednio wychodzi beta tydzien po zaplodnieniu.

Gość gość
A jakie teraz ma to znaczenie? //coś jest nie tak?

Gość gość
o matko laska ale sie uwiesilas na mnie:-) tak, chce wiedziec JAKA BETE HCG mialy inne dziewczyny TYDZIEN PO ZAPLODNIENIU. Chce to wiedziec i juz no. Moge? :-)