Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mussse

DO FACETOW: Przeszkadzalo by Wam to ze dziewczyna jest starsza od Was

Polecane posty

Gość gość
ja nie znam przystojnych starszych facetow

Gość gość
Byłem ze starszą o 10 lat i było fajnie ale to był chwilowy epizod. Myślę, że max do 45 lat po tym limicie trzeba oscylować w rówieśnikach lub z różnicą nie większą niż 5 lat . Generalnie co kto lubi tyle zdań ile ludzi.

Gość gość
niektorzy faceci po 40 szukaja starszych kobiet

Gość gość
gość dziś Raczej młodszych, ja jestem po 40 :-)

Gość gość
Tylko w Polsce mogą się toczyć takie dyskusje.Mam znajomych w Niemczech I w Anglii.W obydwu przypadkach ona jest starsza od niego o 10 lat,obydwie pary żyją szczęsliwie I ani razu nie stawiali sobie pytania co będzie w przyszłości I co ludzie o tym pomysla.Może pewnego dnia Polacy przestaną życ życiem innych a skupią się na swoim szczęściu,może pewnego dnia przestaną się też przejmować co inni myślą o nich,tego nam wszystkim życzę.

Gość gość
Facet do 60tki może być przystojny, a kobieta? może, ale nie musi, pracuję z 30 letnimi facetami. Na jakieś 50 osób, jest ich tak koło 30. Wszyscy w podobnym wieku, po studiach, pensja dość przyzwoita. Tylko 5 jest wysportowanych, reszta albo piwne brzuchy, albo ogólnie puszyści. większość łysieje już poważnie, albo zakola, albo łysy placek na środku głowy. Zęby fatalne. Zainteresowania- praktycznie żadne, no czasem piwo, albo mecze. Ciuchy-tez bez polotu. A dziewczyny są różne, ładniejsze lub brzydsze, zależy jak natura stworzyła, ale poza drobnymi wyjątkami zadbane, z hobby, fajnie ubrane, prawie wszystkie biegają fitness albo przynajmniej jogę. A najlepiej wygląda nasza kierowniczka, kobieta ma z 50 lat i dorosłe dzieci i chciałabym tak wyglądać- nie dlatego ze odmłodzona albo nie wiem jak piękna, ale wygląda fajnie, ma niesamowita energię , genialnie się ubiera i po prostu przyciąga wzrok

Gość Paweł1971
Wygląd jest bardzo istotny dla facetów bo jesteśmy wzrokowcami. Ale po 2 - 5 latach przestajemy zwracać uwagę na to że jest 2 czy 5 zmarszczka. Wazne jest to by mieć wspólne zainteresowania, tematy. Miłość nie przemija jak zauroczenie!

Gość gość
Facet raczej nie chce starszej (chyba taki co potrzebuje żeby mu taka matkowała). To nienaturalne młodszy ze starszą choćby z czysto fizjologicznych powodów. Facet jest płodny do starości (jeśli jest zdrowy), a kobieta po 35 ostro traci płodność i wzrasta ryzyko wad płodu. Więc natura zadbała by do starszych nie ciągnęło. Owszem, zadbana starsza niektórym do czystego seksu się nada. Ale co innego kobieta do seksu, a co innego do stałego związku, lub co gorsza małżeństwa. A jeszcze presja społeczna, i prestiż (starsza kobieta jak stare auto prestiżu nie przynosi). Podsumowując - krótka przygoda tak, ale nie na stałe. Choć bywają wyjątki.

Gość gość
znam duzo facetow ktorzy szukaja starszej kobiety

Gość gość
nie wszyscy chca miec dzieci

Gość gość
niektorzy mlodzi mowia ze ich pociagaja bardziej starsze kobiety

Gość gość
To że facet ma placki czy zakola, to pretensje do natury. Kobieta ma brzydką szyję i dłonie już po 30tce, a facet ma skórę zdrową i jędrną. Jedynie na twarzy mogą być zmarszczki. Piwne brzuchale to faktycznie ujma, ale nie w tym rzecz. Chodzi o naturę, kobieta starzeje się szybciej.

Gość gość
kiedys podobali mi sie starsi a teraz mlodsi.

Gość gość
mlodzi faceci szukaja kobiet ok 40

Gość gość
Na 30 facetów 25 ma piwne brzuchale? Jakoś nie chce mi się wierzyć w tą statystykę. Ja znam może 2 czy 3 którzy maja piwne brzuchale, pozostali mają zwyczajną sylwetką. Wiek od 40+

Gość gość
niektore starsze kobiety lepiej wygladaja od mlodych

Gość gość
Na 30 facetów 25 ma piwne brzuchale? Jakoś nie chce mi się wierzyć w tą statystykę. Ja znam może 2 czy 3 którzy maja piwne brzuchale, pozostali mają zwyczajną sylwetką. Wiek od 40+ praca biurowa, automat z batonikami pod nosem to i mają. Uwierz mi, że mam spore parcie na to żeby zacząć się spotykać z jakimś pogarniętym 40-latkiem, ale znam tylko kilku nie zdziadziałych. Może przy pracy fizycznej maja normalną sylwetkę i jakieś mięśnie, ale nie w moim otoczeniu

Gość gość
gość dziś Potwierdzam ja mam 41 i jest ok ale moja praca wymaga sporej sprawności fizycznej są jednak i w moim otoczeniu pasibrzuchy.

Gość gość
W wieku ok.40-stki większość Polaków i Polek jest już zapuszczonych. Ale w fitness klubach faceci w tym wieku są wysportowani, a kobiety są grube i przyszły się odchudzić. Tych naprawdę zgrabnych jak na lekarstwo, a facetów trochę jest.

Gość gość
Tych naprawdę zgrabnych jak na lekarstwo, a facetów trochę jest.

Gość gość
Tych naprawdę zgrabnych jak na lekarstwo, a facetów trochę jest. ale ty się musisz pocieszać:D. Od lat jestem 3 razy w tygodniu w dużym fitness clubie i znam ludzi. Wysportowani faceci, tak, ale to są faceci którzy" od zawsze" ćwiczą i ćwiczyć będą, czasem są w klubie codziennie. Dlatego wyglądają dobrze. Z nowych to przychodzą faceci młodzi koło 20-tki, jest też kilku dziadków którym lekarz zalecił. Praktycznie nie widuję 40-latków którzy nagle sami z siebie stwierdzili ze poćwiczą bo maja oponkę, albo nie wyglądają jak 20 lat temu. Natomiast 40letnich kobiet jest dużo, bo nadwaga i zaniedbany wygląd im przeszkadzają i coś z tym aktywnie robią, a poza tym zwykle odchowały dzieci a wnuków jeszcze nie ma i maja czas dla siebie

Gość gość
u mnie w pracy są 3 piętra i winda. Rano panny po schodach zasuwają a panowie tłumnie do windy nawet na 1 piętro. Jak jednego pytałam czy nie lepiej się trochę poruszać, to stwierdził, że jak jest winda to po co ma się wysilać :)

Gość gość
podobaja mi sie faceci do 40

Gość gość
poza tym prawda jest taka ze męska wydolność seksualna zaczyna maleć już od 20 rż, brak ruchu, zła dieta, papierosy znacznie zmniejszają wydolność. Za to u kobiet 30i 40 letnich libido wzrasta i to znacznie. Dlatego jeśli seks ma być satysfakcjonujący to właśnie układ młody facet starsza kobieta jest najbardziej kompatybilny

Gość gość
Testosteron to bardzo ważny męski hormon płciowy. Udowodniono, że u mężczyzn po 20 roku życia zaczyna powoli obniżać się poziom testosteronu, a spadek ten już koło 30 może się gać nawet 10%. Jest to powolny proces, ale mając 40 lat można go już dotkliwie odczuć. Stan ten określany jest jako andropauza, czyli męski odpowiednik menopauzy.

Gość gość
Jak się ludzie dobiorą pod względem charakterologicznym, psychofizycznym to wiek jest nie istotny.

Gość gość
A kobiety nie mają braku ruchu, papierosów i złej diety.. Mam wrażenie że nie chodzi Wam o dyskusję tylko na siłę ukazać facetów jako tych gorszych. Szkoda że każdy temat kręci się wokół tego samego.

Gość gość
A kobiety nie mają braku ruchu, papierosów i złej diety.. mają, ale kobieta może w łóżku leżeć, albo po prostu się wypiąć i nie być specjalnie aktywną tylko czekać aż jej się trafi orgazm. A facetowi musi stanąć i niestety masa czynników powoduje , że nie staje. Taka jest biologia

Gość gość
Największym problemem w seksie 40-latek jest… partner. U mężczyzn 40-letnich i starszych zaczynają się problemy z erekcją, tracą często zainteresowanie seksem

Gość gość
No i co proponujesz? Komorę gazową?