Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komplement

Polecane posty

Gość gość

Jaki najfajniejszy komplement uslyszeliscie???Czy slyszycie duzo komplementow ? Wydaje mi sie ,ze najbardziej szczery komplement jest od osoby obcej ,ktora do was nie ma subiektywnego podejscia

Gość gość
Jestem typem kobiety która bardzo podoba się mężczyznom i często słyszę komplementy. Ale jeden naprawdę mnie poruszył i pewnie będę go wspominać do końca życia mieszkam na stałe we Francji gdzie naturalna blondynka o bujnym biuście z zielonymi oczami jest marzeniem wielu mężczyzn W czasie zakupów jeden Hindus ok 30 tki stanął przede mną jak wryty i i na kolanach złożył mi uklon . Powiedział ze oddaje hołd mojej urodzie bo jestem najpiękniejsza kobieta jaka widział w zyciu:) to było naprawdę mile tym bardzie ze naprawdę widać było ze jest w lekkim szoku i to co mówił i robił było szczere .mial w dodatku poparcie w innych przypadkowych klientach.Miałam wtedy 35 lat tak! I byłam już mama 3 dzieci. Córka miała 16 lat i była tego naocznym świadkiem

Gość gość
Ostatnio zabralam znajoma na zakupy, znajoma wziela ze soba tez 16 sto letnia corke.Potem mi opowiadala ,ze corka byla w szoku ,ze jestem tak mloda i mam dwojke dzieci.Myslala ,ze mam 18 lat.Moja znajoma jej odpowiedziala ,ze w moim wieku tak sie wyglada mlodo i ze mam 23lata.A ja tak naprawde mam 30lat.Jej corka odjela mi 12 lat a znajoma 7lat.Milo mi bylo.Jej mina byla bezcenna jak sie dowiedziala ,ze mam 30 lat.