Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Mogłabyś puścić linka do tych bluzeczek, też chętnie zobaczyłabym coś kolorowego, może się skuszę i zakupię coś dla siebie ? Mówisz że w naszym wieku trzeba kolorowo ? Do tej pory sądziłam, że wystarczy jakiś kolorowy akcent, np apaszka, torebka, jakoś ciężko mi się przekonać do czegoś kolorowego na sobie:O

Calinessa, to cieszę się że pamiętałaś o tym niedopełnianiu, bo miałam wyrzuty sumienia że o tym nie wspomniałam. Ćwiczysz z Chodakowską ? Nie wątpię że Twoja pupa jest sprężysta.

Ja jakoś nie mogę sią zabrać do ćwiczeń. Mam na pendrywie Calanetics, ale nawet nie ruszyłam tematu:( Kiedyś ćwiczyłam Calanetics, ale miałam na kasecie VHS w oryginale. Świetnie mi szło, czułam się wybornie, ale ...wypadła mi choroba, musiałam przestać. Później chłpocy coś nagrali na tej kasecie i już do ćwiczeń nie wróciłam :( Chyba z sentymentu, rok temu zakupiłam płytę , przegrałam nawet na pendrywa, by móc oglądać na dużym ekranie ale nie mogę zacząć.

Widzę że Tobie też wszystko kojarzy się z seksem :P Na wirującej pralce jeszcze próbowałam :P:P

już wiem skąd ten spam, napisałam o Bojarskiej :O musiałam usunąć jej nazwisko w połączeniu z płytą .

Daa, zrobiła sobie kawę, a ja dla poprawienia nastroju, ugotowałam budyń czekoladowy :D Kurcze, w tym kompie nie ma podkreślania błędów i choć staram się, to pewnie nie raz mi się zdarzyło popełnić, jeśli tak to wybaczcie.

Fajny ten dzisiejszy dzień :) robota mi się dzisiaj pali w rękach a jeszcze tu piszę :classic_cool: z doskoku :D właśnie ostrzygłam M i też będę zmieniała pościele. U mnie przeszło gradobicie, kulki pukały w szybę i parapet . Ćwiczę z kafe :D kiedyś zapodali tu felieton i filmik jak ćwiczyć w domu uzyskując efekt z klubu fitnes. Więc chcę to sprawdzić ;)chyba się uzależniłam bo gdy mi źle lub nie mogę zasnąć to zabieram się za serię ćwiczeń i pomaga :) i zaraz pewnie poćwiczę bo okropnie objadłam się plackami ziemniaczanymi z maślanką.

Ferdzi, spoko, piszesz poprawnie:) o Daa :) zaczęłaś pić normalną kawe? bo po zbożowej to jeszcze większa senność bierze, przynajmniej ja tak mam.

a to mnie zaskoczyłaś ( po raz kolejny zresztą :D) nie widziałam ani felietonu ani filmiku ćwiczeniami. Mogłabyś coś podpowiedzieć w temacie, może się wreszcie zachęcę ? Też mam czasem takie dni, że robota pali mi się w rękach a są też takie jak dzisiejszy że siedzę w Rowie Mariańskim 😭 i nie mogę się wygrzebać.Myślę że to przez pogodę, może jutro będzie lepiej. Grad już w marcu ? ło matko:o To jest to czego nie lubię najbardziej,czyli burzy w dodatku z gradem. Kiedy 4 lata temu przeszła taka nawałnica, to musiałam w trybie nagłym zmianiać poszycie dachu :( W dodatku, strasznie boję się przepięć i latam po mieszkaniu i wyłączam wszystko co jest wpięte do gniazdka:( I znów kolejny powód by bardziej lubić zimę :D Ciekawe czy u Was też, ale u mnie pojawiły się już pająki. Konkretnie jeden sobie łaził po kuchence:O o zgrozo !!! Kiedy myłam okna, wszędzie od razu pozakładałam już siatki przeciw owadom, Wy też tak robicie ? Nienawidzę pająków, komarów i much oraz wszelkiego robactwa :O

Hej Dziewczyny ,bo chlopakow nie widac :-) Cal,pytasz po o yle miesiwa .Dzis kupilam karkowke na swieta na pieczyste ,zeberka ,tak jak wczsniej pisalam do zurku ,schab do gotowania krotkiego 2 razy na chleb ,poledwiczki do sosu musztardowo -smietanowego (pycha ,tylko M sie nie zachwyca ,a jeden z synow o malo garnka ostatnio nie przedzurawil ,tak lyzka wygarnial te sos :-) ),no i kupilam jeszcze biala kielbase choc mam jeszcze zamrozona :-) Teraz tez bylam z synem w sklepie po takie ciezsze zakupy ,jak olej duzy ,majonezy ,groszek itp ,niech mlody dzwiga . Ferdzi ,moi mezczyzni mi pomagaja ,a tym bardziej teraz jak jestem po operacjach . Gdy poszukam te moje bluzeczki to wkleje jak sie uda ,juz szukalam i nie znalazlam. Cal ,juz pije normalna kawe ale slabsza . Ferdzi ,zrobilam sporo tych roladek i jutro chyba zrobie do nich sos koperkowy ,jesli dokopie sie do koperku w zamrazalniku :-)

Ferdzi ;) pewnie byłaś jeszcze na wyspach, gdy to publikowali dokopałam się do linka http://kafeteria.tv/Zgrabne-posladki-bez-ruszania-sie-z-kanapy-A-efekt-PsZdJJooTqe Chyba nikt nie lubi robactwa zwłaszcza w domu :-O na szczęście są na to środki zaradcze. Mieszkając w domu z ogródkiem często jesteśmy narażeni na różne wizyty braci mniejszych :) pająki jeśli jakiemuś się uda wtargnąć łapię do słoika i wyrzucam na zewnątrz. Jakoś nie mogę go zabić. Muchę czy komara prędzej bo packą się pacnie i po bzyku :D Siatka na otwieranym oknie lub lufciku obowiazkowo. o Daa :) a myślałam, że kimnęłaś się po tej kawie :D o Saam pewnie gości i zabawia arbitrów by wydali korzystny albo jakikolwiek werdykt ;):D Może dojdą do tego, że zrobią papierkowe losy i pani domu saama wylosuje w którym lustrze będzie się oglądać :D

Miedzy innymi takie bluzeczki :-)

Cal ,nie kimnelam sie bo w nocy moglby byc klopot . My mamy w oknach moskitiery na stale ,ale w kuchni nie ,wiec wieczorem latem przy swietle wpadaja komary i jak sie zapomnimy to odkurzacz idzie w ruch .

Gość Zuzanna Amelia ææ
Dobry wieczor wszystkim zagladajacym. Bluzeczki fajne.

Czesc Zuza Bluzeczki takie zwyczajne ,dobrze sie nosza .

Ktoś się masturbował na topiku ? Jak można?!?!? ..... znaczy jak można pod moją nieobecność :p l dobry wieczór :) l cześć Danusiu 🌻 l Gości już po obiedzie wyprawiłem. Nie pomogli wybrać to co będą siedzieć :D Jutro jeszcze wrócą. A ja po południu miałem moc zajęć. Byłem na cmentarzu posprzątać już na święta. A potem podwórkowo - garażowe roboty. Cały dzień było słońce ale zbyt ciepło nie było. Wieczorem to już całkiem zimno. Rozpalilem właśnie w piecu i idę do domu się grzać. l l

Gość Zuzanna Amelia ææ
Daa dziś My mamy w oknach moskitiery na stale ,ale w kuchni nie ,wiec wieczorem latem przy swietle wpadaja komary i jak sie zapomnimy to odkurzacz idzie w ruch . Daa - odkurzasz komary? A wiesz ze nigdy na to nie wpadlam. Chyba sprobuje kiedys. Napisz dokladniej jak to robisz

z tych mam szafirowa i jasnoszary melanz :-)

Zuza ,komary siadaja na suficie ,wiec wlaczamy odkurzazi i je wciagamy :-)

Widze ,ze laptop znow niedomaga ,polyka litery .

Calinessa,dzięki za linka, całkiem fajne te ćwiczenia,może rzeczywiście zacznę ćwiczyć,ale najwcześniej po śwętach. Ciekawa jestem czy Ty zawsze ćwiczysz tylko te 8 minut, czy więcej ? Daa, dzięki za linka do bluzeczek. Otworzyłam i zobaczyłam tiszerty i dziob mi się uśmiechnął , bo takie bluzeczki to ja uwielbiam :D Czy zakupiłaś wszystkie kolory ? Mam takich kilka ale wszystkie czarne :P różnią się tylko lamówką, lub wykrojem dekoltu. Uważam, że czarne są świetne i ponadczasowe, można je zakładać do spodni i do kolorowej spódnicy. Oczywiście kolorowe też można tak samo, tyle że już trzeba dopierać jakoś kolory a przy czarnym nie :D W kuchni też załóż siatkę, po co masz urządzać polowanie ? Najgorsze że pająki wchodzą niezauważenie i snują się po mieszkaniu i gryzą. Calinessa, no jak możesz złapać pająka to z Tobą nie jest źle. Ja na widok pająka dostaję jakiegoś ataku paniki:D Kiedyś pobudziłam cały dom, kiedy w nocy wstawałam do dziecka a na ścianie zobaczyłam dużego byka:P Teraz już tak głośno nie panikuję, ale nadal do pająków się nie zbliżam:O Zuzanno

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czesc Ferdzi. Daa ja ten sposob z odkurzaniem komarow to chyba kiedys wyprobuje. Podoba mi sie.

Oooo, Saam się pokazał widzisz co Cię ominęło :P:P:P Kiedyś już miałam zapytać jaki masz piec CO ? Na gaz czy na węgiel ? Ciekawa jestem też ile spalasz przez sezon grzewczy ? Ciekawe czy odpowiesz, bo często jakoś omijasz moje pytania:( Na cmentarzu jeszcze nie byłam ale pewnie zaliczę sprzątanie w poniedziałek. U nas cały tydzień ma być chłodno i deszczowo, ale może jakoś zdążę między kroplami deszczu.

na komary najlepsza jest lampa owadobójcza. Mimo że wszędzie siatki pozakładane, to te skubańce chyba drzwiami wchodzą i z komarami zawsze mam problem. Szczególnie ulubiły sobie mój pokój :O Zawsze używałam raida w płytkach albo lampy. Packą nigdy nie pacałam:D by nie zostawić śladów na ścianach, tym bardziej, że w moim pokoju króluje biel :D

cześć Zuziu 🌻 podobno skuteczny sposób na komary to znak "zakaz wjazdu" powieszony przy uchylonym oknie . l l

Ewakuuję się, jak dla mnie to późno, jeszcze muszę parę rzeczy zrobić, więc mykam. Życzę Wam dobrej, spokojnej nocy👄

Gość Zuzanna Amelia ææ
Kolorowych