Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Zapomnialam powiedziec ,ze dobrze iz Ferdzi wspomniala o butach bo tez chce kupic na zime ,ale takie saame jak mam ,juz bylam kiedys sie rozejrzec w tym sklepie gdzie 2 lata temu kupowalam ,ale nie bylo ,moze juz nie ma tej firmy produkujacej te 'moje 'buty 😭

A coz to ,wszystkich wywialo ? :-) Zagladam przelotem ,zdjelam pranie z balkonu ,ale pachnie :-) Panie i Panowie ,co robicie ? :D

Pranie zlozylam ,poukladalam w szafkach ,odlozylam czesc do prasowania ,a tu nikogo niet :-) Wiec dopije trzecia kawe (:-) ,druga ) ,podjem troche rodzynkow ,lub jak kto woli rodzynek w czekoladzie :D

No dobra ,skoro dobilam do konca poprzedniej strony ,to poskacze jeszcze :-)

Daa :) mnie już przywiało, byłam na mieście na jazdach. He, he tyle już jeżdżę a dopiero teraz ten instruktor wyjaśnił mi o co chodzi z punktem martwym podczas obserwacji wokół auta. Czytałam o tym w ksiązce ale na żywo nikt nie wspomniał ani słowem. Przyjechałam do domu a pocztex dostarczył akurat kabelek telefoniczny. Trzeba przenieść telefon.

jestem Daa tak się złożyło że miałam dziś raczej dzień telefoniczny:D ale też zajęłam się kuchnią, bo było do przerobienia całe wiadro jabłek, a że maszynę już schowałam do pudełka i nie chciało mi się jej znów wyciągać, to musiałam coś innego wymyślić. Upiekłam więc placek drożdżowy z jabłkami i posypką, a także bułeczki z jabłkami. Zużyłam prawie połowę owoców a resztę musiałam przesmażyć i zawekować. Po południu żonkil wyciągnął mnie do ogrodu, bo strasznie mi porosły pomidory. Nie tyle owoce, co krzaczory zrobiły się ogromne. Wciąż chcą kwitnąć i mają sporo zalążków młodych pomidorków, no i trzeba było z tym zrobić porządek, bo przecież nie mają szansy na to by dojrzeć. Nie ukrywam że byłam wcześniej na topiku, ale jak przeczytałam co napisała Calinessa, to mnie zatkało:O Przez cały ten czas, myślę o tym wpisie i totalnie nie rozumiem do którego mojego wpisu to jest zarzut. Jeśli do wczorajszego, to owszem napisałam że Saam jest BOSS a zapewniam że to nie to samo co guru. Niewątpliwie Saam założył ten topik i choć wielu tu pisze, to jednak przewodnikiem jest Saam i to on nadaje ton temu topikowi, no chyba to jest normalne. Jeśli kiedykolwiek użyłam słowa guru w stosunku do Saama, (ale naprawdę nie pamiętam kiedy) to chyba użyłam go w kontekście że dla mnie Saam jest guru, jeśli chodzi o sprawy elektryczne czy remontowe. Na pewno nie odnosiłam się tymi słowami do tego, że Saam jest czy ma być naszym (wszystkich) przywódcą duchowym, choć osobiście nie miałabym nic przeciwko temu:D . Wybacz Calinessa, jeśli kiedykolwiek uraziłam Twoje uczucia czy poczucie Twojej wolności, przez moje słowa zostało naruszone. Nigdy nie było moim celem obrażanie kogokolwiek, jeszcze raz przepraszam. Widocznie stara już jestem i nie powinnam się wypowiadać na szerszym forum, no ale to moja słabość, jak widać i czasem niesłusznie dostaję po łapach. To tyle na temat, niestety nie mogłam nie odpowiedzieć, skoro zostałam wywołana do tablicy. Widzę że Olivier też zaglądnął, ale już powędrował na szlaki i tyle go widzieli. Pięknych widoków Olivier i pięknych przeżyć. Daa, widzę że pracowita jesteś dzisiaj, pranko wyprane nawet poskładane a kiedy będzie prasowanie ? Przyznaję się bez bicia że nie lubię prasować, tak że czasem sterta czeka kilka dni zanim się nad nią zlituję :D a może będę podrzucała Tobie do uprasowania ?:D

O nie ,ja juz tez nie lubie prasowac :-) Cal dzis do poludnia chyba byla poddenerwowana jazda i dlatego ja ponioslo ,prawda Cal ? :-)

Ferdzi ,odszukalam ten wspomniany temat i wyslalam @

Jutro sie zmusze do prasowania ,tak mysle :-) Saam sie dzis nawet nie przywital :-)

Ja jako przybrana ,przysposobiona ,ubrana czy tam rozebrana siostra przywoluje Cie Saam do porzadku :D:D

Oj tam Ferdzi :) to żaden zarzut tylko takie moje głośne przemyślenia, przecież pisząc od razu prosiłam o Cię wybaczenie:) No to dobrze, że wyjaśniłaś, że te określenia są tylko w Twoim imieniu. Czułam, że to wywoła lekką burzę. Mam w domu takiego bossa, guru i drugiego po Bogu:-O itd. więc tu wolałabym się czuć inaczej. Nie ukrywam, że być może mam kompleks na tym tle i dlatego tak to wyszło, przepraszam 👄

No i wszystko jasne ,zaraz sie lepiej poczulam 👄 Ide cos sobie przygotowac do jedzenia bo jeszcze nie jadlam kolacji :-)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam wieczorowo

Machnę lapką że żyje l dobry wieczór :) l Ale co to za życie 😭 od rana do nocy biegiem. Obiad nie zjedzony a do domu daleko.. Za to od jutra urlop. Odpoczywał będę tylko od pracy zawodowej. Dobre i to bo dzisiaj dostałem niezły wycisk. l Miłego wieczoru wszystkim :) l l

Rzeczywiście ładną stronę mamy. Gratuluję wszystkim filtrującym 🌻 Czy trojeczki są dzisiaj też w kropeczki ? l Natomiast wcale nie staram się zrozumieć o co się przekomarzacie z saamem w tle. Nie mam na to siły :p ale co zlego to nie ja :p l l

Jest Saam ,nastepna ulga :-) Przeczytalam wlasnie ,ze choroba Alzhejmera mozna zarazic sie u dentysty poprzez kontakt z narzedziami stomatologicznymi :-o I co teraz ,nie chodzic do dentysty ?