Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karaaaaa

chyba sie mna zabawil...

Polecane posty

Gość goscoowa
Potulne? W tej sytuacji co ma wspolnego z tym?

Gość gość
Ludzie zastanówcie się co piszecie, tutaj chodzi o porade, a nie jakies aluzje..

Gość karaaaaa
No wlasnie! Wiec co o tym wszystkim sadzicie? Przez kilka dni sie trzymalam, nie chcialam sie odzywav skoro on tez ske nie odzywa, ale juz nie daje rady. Za duzo przezylismy, za duzo czasu to trwalo zeby teraz to tak skoncZyc

Gość gość
Autorko doskonale cię rozumiem, miałam bardzo podobną sytuacje, cierpie do dnia dzisiejszego, nieustannie zadajac sobie pytanie DLACZEGO? co zrobiłam nie tak?

Gość karaaaaa
A kontaktowalas sie z nim?

Gość gość
Próbowałam na początku, ale nie odbierał telefonu, na smsy też nie odpisywał, wszystko wszystkim, ale zasłużyłam chociaż na odrobinę wyjaśnienia, a tu nic, potraktował mnie jakby nigdy nic, już ponad rok minął od tamtych wydarzeń:-(

Gość karaaaaa
Same chamy.. Wspolczuj***ardzo :( Zawsze jestem ciekawa co oni maja w tych glowach?

Gość gość
No właśnie ja tez sie zastanawiam co myśli facet który świadomie olał kobietę, czy po jakimś czasie ma jakies wyrzuty sumienia, tęskni????

Gość karaaaaa
Dobra przyznam szczerze, ze mi tez zdarza sie olac facetów, nie odpisywac, ale sa to zazwyczaj tacy ktorymi malo sie znam, albo takich natretnych. Nigdy natomiast nie zrobilabym tak facetowi, z ktorym laczyla mnie taka wiez. Tyle miesiecy, troski i nagle dupa bo on sie tak meczy.

Gość gość
Ja też bym nigdy tak nie zrobiła facetowi na którym chociaż odrobinę mi zalezy, ale ze mną tak właśnie facet zrobił.

Gość gość
Jak facet nie chce kontaktu to go zadna sila nie przymusisz......nie i koniec. Zachowaj godnosc karaaaa. Nie kontaktuj sie z nim jesli on jie kontaktuje sie z toba. To obłęd. Jeszcze bardziej sie zniechęci

Gość gość
Ale pozostaje pytanie, dlaczego facet któremu ponoć zależało nie chce żadnego kontaktu?

Gość gość
Jezus to juz bylo wyjasnione w kilku postach. Sex.

Gość gość
Dziewczyno to nie mezczyzna tylko chlopczyk.Chcial zakisic i mu sie nie udalo.Teraz udaje niedostepnego,zeby wywolac poczucie winy u ciebie.Zadzwonisz to po tobie.To jakis d**ek myslacy fiutem.Moge sie zalozyc ze urabial sobie ciebie i kilka innych.Z toba sie nie udalo to poszedl urabiac inne dziewczyny,ciebie skreslil z listy,lepiej dla ciebie.

Gość karaaaaa
Dobry aktor z niego :D

Gość lenoo
Skoro mu niby zalezalo to moze uznał, ze skoro nie chcesz sie z nim kochac po takiej rozlace to nie zechcesz i pozniej. Tak jakby napalilas go i splawilas..

Gość gość
Dziwny typ

Gość gość
Moze liczyl na sex i cos wiecej,wkoncu skoro pisal,dzwonil to chyba nie bylas mu obojetna. Stesknil sie,chcial Cie "sprobowac" a Ty potraktowalas go chlodno moze uznal,ze ma dosyc starania sie o ciebie

Gość czerwona roza
Kara, większość osób myli się tutaj. Facetowi zależało tylko na seksie, co z tego, że tylko miesiac przed wyjazdem spotykaliście się... ten cały czas, kiedy się nie widzieliście to nic nie znaczy, on mógł w tym czasie bajerować wiele innych dziewczyn i sypiać z nimi, ewidentnie zależało mu na seksie i powiem ci, nic nie pisz i staraj się o nim zapomnieć. Odetchnij z ulgą, że nie poszłaś na całość, bo czułabyś się gorzej. Jak facetowi zależy to stale szuka kontaktu, tak to już jest, a jak ty masz do niego wydzwaniać albo pisać to znaczy, że znajomość jest z góry skazana na porażkę. Mnie facet też po świętach olał, jak wypiłam sobie za dużo i tylko namiętnie się z nim całowałam. Najpierw odzywał się do mnie 10 razy dziennie, nawet w nocy, a potem mnie olał z kretesem i pocieszam się, że nie dałam mu się.

Gość karaaaaa
Taa a on powiedzial, ze chce mnie miec niedlugo na stale jak skonczy swoje sprawy i bedzie blisko.. Oj glupia glupia

Gość gość
Bo cię próbował bajerować