Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedziewczynynie

Zagadałam do niego pierwsza i teraz żałuję.Nie zagadujecie pierwsze dziewczyny

Polecane posty

Gość niedziewczynynie

Widać było, że rozmowa go specjalnie nie interesuje. nie był w nią w ogóle zaangażowany. Tak to podrywał zaczepiał gdy był w większym gronie , ale sam na sam nic cisza zero zaczepki z jego strony. Pomyślałam może jest brakuje mu odwagi żeby do mnie zagdac gdy jesteśmy sam na sam no i masz wyszło. Mało interesowała go nasza rozmowa ;/ Także dziewczyny jak facet wysyła sprzeczne sygnały to niestety nie ma się co oszukiwać ma was w d***e. Nie róbcie sobie nadziei ja robiłam i teraz cierpię. Chociaż może to i lepiej przynajmniej wiem na czym stoję.

Gość gość
O czym ty dziecko mówisz? Jaka to ma być przestroga dla innych i jakim prawem? To że ty jesteś mało ciekawa albo facet okazał się palantem, nie upoważnia cię do dawania porad. Nauczyłaś się czegoś nowego to zachowaj to najpierw dla siebie bo nie tyczy się każdego.

Gość gość
popieram autorke

Gość gość
Do domu wpada uradowany mąż. Mówi do żony: - Kochanie wygrałem w totka. Żona siedzi cicho i nagle mówi: - Mamusia nie żyje. Na to mąż krzyczy z radości: - Ja pie**olę kumulacja!

Gość gość
kuźwa, kolejna, hehehe ;) czemu my takie glupie jestesmy, ze zawsze musimy sie uczyc na bledach własnych?

Gość gość
Ja tez kiedyś zagadalem dziewczyne i mnie olała! Tak że przestrzegam, jeśli laska sama was nie zaczepia to nic nie róbcie!

Gość niedziewczynynie
Nigdy tego nie robiłam pierwsza zresztą on zaczął mnie pierwszy zaczepiać,ale raz był fajny podrywał, składał dwuznaczne propozycje, innym razem zimny oschły i olewczy. Myślę kurcze gdybym mu się nie podobał to w ogóle by mnie nie zaczepiał, bo niby po co no i głupia zagadałam. Koleś zachowywał się jeszcze gorzej niż wtedy kiedy tego nie robiłam. Facetom w dzisiejszych czasach nie chce się starać, a jak już dziewczyna zagada to całkiem klapa.

Gość Ezoteryczka
52 ezoteryczka_isaura http://rytualymilosne.jimdo.com/ isaura666@buziaczek.pl Jeżeli pragniesz wyeliminować: - strach, niepewność - nerwice, stany depresyjne - problemy przekraczające możliwości organizmu - niewytłumaczalne przeszkody życiowe - aby czuć się bezpiecznie - łapać okazje -żeby życie układało się po twojej myśłi - by przyciągnąć odpowiednią pracę , wlaściwego partnera, pieniądze ,zdrowie - problemy przekraczające możliwości organizmu - uzdrowienić chorób fizycznych - pozbyć się niewytłumaczalne przeszkod życiowych - Uwolnić się od pecha, który ciągle Ci towarzyszy - Twoje Negatywne wspomnienia odejdą w zapomnienie - Jeżeli rzucił ktoś na Ciebie zły urok Uwolnisz się od niego! -uwolnienie od blokad: finansowych, seksualnych, kariery, miłości, komunikacji, - Chciałbyś poczuć się zdrowsza, lekka i energiczna - Napływ miłości, jaką odczujesz od świata, rodziny i partnera -stopniowo zaczniąć uwalniać się od uzależnień - Odzyskać radość życia, optymizm, wiarę w siebie i swoje możliwości To oczyszczenie energetyczne jest tym czego potrzebujesz... wszystkie sposoby zawiodły sprawdz mnie i moje możliwości i umiejętności Niewielkim kosztem szybko zaczniesz żyć szczęśliwym życiem Rytuały miłosne i inne na każdą okazję,uwalnianie od klątw MAGIA MIŁOSNA, RYTUAŁY MIŁOSNE/oczyszczanie aury/zabiegi antydepresyjne i antynerwicowe Rytuały miłosne na ozywienie miłości w aktualnym związku, wzbudzenie miłości, w celu znalezienia miłości,a także rytuały na osłabiania barier i przeszkód w związku, afirmacja zakorzeniająca się w podświadomości obiektu westchnień, rytuały całoroczne pt ''Węzeł miłości'' w celu odzyskania ukochanej osoby, przyciągnięcie drugiej połowy Przez wiele lat dzień po dniu poświęcałam i poświęcam mój czas dla osób zakochanych, które przez własne błędy, wpływ z zewnątrz lub nagromadzenie negatywnych energii utraciły ukochaną osobę. Drugim kierunkiem mojej praktyki są osoby samotne, które od lat bezskutecznie szukają swojej drugiej połowy. Każdego dnia otrzymuję listy z prośbą o pomoc. Każda sytuacja jest inna, gdyż każdy człowiek jest indywidualistą i to, co tworzy może być podobne, ale nigdy nie jest takie samo, jak działania lub twory innego człowieka. Każdy związek, każda miłość jest inna i niepowtarzalna. Wiem, że otrzymałam te nadprzyrodzone właściwości i nadzwyczajną energię by pomagać innym, ale jestem tylko człowiekiem, który nie może pomóc wszystkim.

Gość gość
Boże księżniczka zagadała i pewnie spytała sie o sprawy związane z pracą albo coś w ten deseń, że trudno byłoby to odróżnić od zwykłej koleżeńskiej rozmowy a on bydlak śmiał to zlekceważyć! Może nawet nie wiedział że to taki heroizm z Twojej strony. Chyba ja też będe musiał się zastanowzastanowić jakie relacje łączą mnie z młodymi kasjerkami które rozmawiają ze mną o pogodzie, widzocznie kroi się coś poważnego :D

Gość gość
mnie juz wszystko denerwuje

Gość gość
a ja olewam czasami dla niepoznaki

Gość gość
"gość dziś a ja olewam czasami dla niepoznaki". To znaczy? Rozwiń.

Gość gość
kolejna brzydule ma pretensje, że atrakcyjny mężczyzna miał czelność jej odmówić:P

Gość gość
Podpisuję się pod tym, co napisała autorka. Można wysłać subtelne zielone światło jak np. uśmiech. Bycie samicą "alfa" jest tak jakby wbrew naturze...

Gość gość
Może po prostu nie byłaś w jego typie? Kobieta może być obiektywnie postrzegana jako atrakcyjna, ale to nie znaczy, że będzie się podobać absolutnie każdemu.

Gość niedzeiwczynynie
O to chodzi, że miałam praktycznie każdego atrakcyjnego faceta(tzn dla mnie atrakcyjnego) nawet jego koledzy jak mnie widza to potrafią zebrać się przy mnie i na mnie patrzeć, a on nic niewzruszony. Raz powiedział, że on zostanie dłużej w pubie aby oni mogli się dłużej popatrzeć na mnie. Nie uważam się za mega piękność, ale nie jestem jakąś poczwarą na bank. Mam powodzenie tylko nie u niego na to wygląda.

Gość niedziewczynynie
Chociaz mówię na początku mnie zaczepiał, ale robił to tylko jak był z kimś nigdy sam dlatego postanowiłam coś zrobić i zagadać do niego no i średnio go ta rozmowa interesowała.

Gość gość
autorka to kretynka, która narzucała się facetowi u którego nie miała szans i tyle. Brzydka i głupia startowała do atrakcyjnego i mądrego mężczyzny sory ale to nie pasuje

Gość gość
A tam. Możliwe, że już chodzi mu ktoś inny po głowie, a Ty pojawiłaś się w nieodpowiednim momencie. Może być też jakaś rzecz, która Was zasadniczo różni, z której nie zdajesz sobie sprawy. Może też być brak chemii, pomimo innych sprzyjających czynników. Zastanów się też czy nie pociąga Cię przez to, że jest emocjonalnie niedostępny.

Gość niedziewczynynie
Z tym, że jestem brzydka i głupia to się nie zgodzę. Że nie w jego typie to już prędzej, a z tym narzucaniem to czytaj uważniej zaczepiłam go po raz pierwszy sama i więcej tego nie zrobię choćby mnie skręcało po stokroć tego nie zrobię i dziewczynom też radzę tego nie robić. Facetowi jak zależy zagada pierwszy jak dziewczyna robi to pierwsza ma marne szanse, bo traci tym zainteresowanie w jego oczach już na starcie.

Gość gość
olewam jak nie mam pewności czy on czuje coś do mnie, bo jeśli sygnały z jego strony są dla mnie pewne a on mi się nie podoba to mu to jasno mówie zeby sie nie meczył

Gość gość
jesteś przewrażliwiona na swoim punkcie,ja będę dalej zagadywać jak uznam za słuszne i będę mieć chęć,a Ty zagaduj na luzie a nie z nadzieją na randki i małżeństwa":-) przecież nie masz pojęcia co się dzieje w życiu u drugiej osoby czy kogoś ma itd. dlatego jak nie masz oznak zakochania to gadaj jak koleżanka i niczego nie oczekuj,a chłopcy w towarzystwie lubią się popisywać

Gość niedziewczynynie
Fakt może za bardzo biorę to do siebie no ale strasznie mnie na niego wzięło. Aż sama siebie nie poznaję. No nic po ostatniej rozmowie go nie widziałam zobaczymy jak teraz będzie się zachowywał jeśli będzie przyjaźnie nastawiony, to jak zagada normalnie z nim porozmawiam jak nie to nie będę się wychylać i tyle. Nie był nie miły, ale taki mało rozmowny cicho mówił więc parę razy powiedziałam słucham i strasznie go to drażniło widziałam. Ogólnie ja ciągnęłam temat on nie bardzo. Zrobiłam ten krok, przełamałam się teraz jego kolej. Jak nic nie zrobi to już będzie czarno na białym, że ma mnie gdzieś, bo może ktoś inny się pojawił na horyzoncie ciekawszy dla niego ode mnie, stąd może taki jego dystans teraz.

Gość gość
gość dziś "gość dziś a ja olewam czasami dla niepoznaki". To znaczy? Rozwiń.

Gość gość
Kobiety tylko mówią ze chcą być zdobywane a jak trafią na kogoś kto ma je w dupid***e to aż im skręca jajniki

Gość gość
jak on smiał tak sie zachowac i dlaczego wogole nic nie mowił o slubie ze mna

Gość gość
ja ksiezniczka zagadalam a on smial mnie olac! gdy facet podchodzi i zagaduje to zadna nie oleje :classic_cool:

zagadywanie w grupie to żadne zagadywanie, może się z ciebie po prostu nabijali, bo wyglądasz na desperatkę spragnioną komplementów? jeśli ktoś jest naprawdę zainteresowany, to szuka kontaktu sam na sam, poza wszelkimi stadkami. no i ostatecznie jaka tragedia się stała? że rozmowa się nie kleiła? oesssuuuu :D miłości mu przecież nie wyznałaś, na środku korytarza nie klęczałaś. no to o co kaman? śmiesz narzucać innym, co mają robić, bo tobie coś nie wyszło? chyba se jaja robisz.

Gość gość
jako POlska kobieta zadam wprowadzenia poprawki do konstytucji nakazujacej kazdemu zagadanemu przez POlska kobiete mezczyznie bycia dla niej miłym,uprzejmym ,zafascynowanzm nia i nieskonczenie wdziecznym za dobro ktore mu wyswiadczyła zagadujac do niego.

Gość niedziewczynynie
Alicja Donnikowa pewnie masz rację zagadywał w grupie dla nabity, ale wiesz jak człowiek zauroczony to tłumaczy, to sobie to inaczej. Prawda boli może dlatego stworzyłam takiego posta na kafe. Jednak jestem zdania, że nie warto pierwszej robić kroku no, bo jak nie jesteśmy pewne co on czuje i mamy wrażenie, że wysyła sprzeczne sygnały to tak naprawdę facet nie jest zainteresowany, bo oni są prości jak budowa cepa albo jest zainteresowany i to okazuje, albo nie i nie ma nic pomiędzy. Nawet jak jest nieśmiały to szuka jakiegokolwiek kontaktu. Ja zaliczyłam porażkę, reszta jesli chce takich rozczarowań uniknąć lepiej niech czeka cierpliwie i nie zawraca sobie głowy facetem, który nie daje jasnych sygnałów.