Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W oczekiwaniu na 2 kreseczki

Polecane posty

Gość Karo 01
Witaj AGLO :) Kolejna koleżanka ktora czeka do środy :) Ja sie coraz gorzej czuje :/ bardziej boli mnie dol brzucha nie wiem czy to przez to ze troche postalam z żelazkiem przy desce czy co... głowe mam okropnie ciężką i to okropne uczucie ścisku w gardle :( bleee

Gość Sss33
Karo cos czuje ze bede ciocia!:D tak bardzo sie ciesze ze moze Tobie sie uda bo ja juz chyba stracilam nadzieję. Pewnie za dwa dni dostane jak zwykle @....

Gość gość
Macie przed okresem bialy galaretowaty sluz? Bo nir wirm czy to nie przez @

Gość gość
OOO Matko Boska Czestochowska nie mozna normalnie pogadac, znowu nakrecany temat, wszedzie sie wrzyna ten m-o-d-e-r-a-t-r, ja pierdziele

Gość gość
OOO Matko Boska Czestochowska nie mozna normalnie pogadac, znowu nakrecany temat, wszedzie sie wrzyna ten m-o-d-e-r-a-t-r, ja pierdziele

Gość czytakczynie
Karo, zostaje tylko czekać.

Gość Granellla
Witaj Aglo:-* Długo się starasz? Karo test to ja Ci mogę dać, mam ich całą szufladę:-) X Ehhh, dziewczyny jak przechodzicie owulacje? Bo ja ostatnio, w sumie to ok 2 dni temu to miałam taki sluz rozciagliwy, i takie niteczki krwi w nim, pierwszy raz chyba takie coś miałam.

Gość Esmi20
Cześć dziewczynki. Wreszcie wróciłam do domu i od razu słodkie lenistwo z cafe :) Wiecie, kupiłam sobie dzisiaj kwas foliowy. I sama nie wiem jak go zażywać, jak wy go zażywacie ? Po jednej tabletce rano ? Karo 01... Miesiączkę mam mieć 22.01... Jeszcze trochę mam czekania, ale pewnie jak zwykle przyjdzie dwa , trzy dni wcześniej. Chyba że tym razem się udało :)

Gość gość
daj spokoj jak nakrecasz temat to rob to z glowa, nie ma nawet jak pogadac cholera, wszedzie wrzyna

Gość czytakczynie
Dzien dobry. Milego dnia Wszystkim.

Gość clo 123
Coś się wiesza ta strona nie mogę przejść do ostatniej wogole nie wyświetla mi się ostatnia strona. Ja chyba dzisiaj dostanę @. A ile czasu twoja koleżanka brała clostilbegyt? Jest ktoś tutaj co je bierze?

Gość clo 123
I znów się nie wyświetla u mnie tylko do 6 strony się pokazuje coś nie tak.

Gość Granellla
Co z ta kafe?

Gość Karo 01
Jak Wam dzien mija dziewczyny? Ja juz sie nie łudze.. wczoraj temperatura rano 36,3 a dzis 36,7... jutro termin @ a mnie dzis brzuch boli tak jakby zaraz miało mnie zalać.. zresztą znowu poleciał mi śluz z krwią ale juz z owiele wieksza iloscia krwi :/ no nic.. nie udało sie :(

Gość gość
Co jest? Nie wyświetla mi waszych odpowiedzi.

Gość Esmi 20
Co jest ? Nie dodało mojego wczorajszego komentarza... Wy też tak macie ?

Gość Ona255
Hej, ja mam termin @ za 4 dni, od trzech cykli razem z mężem czekamy na dwie kreseczki, niestety do tej pory się nie udało. W sobotę testuje...zobaczymy jak będzie tym razem.

Gość Sss33
Jest tu ktoś?

Gość inga1122
Hej, Czy mogę do Was dołączyć? ;)

Gość Kaja0588
Witam wszystkie staraczki, ostatnią miesiączkę miałam 02.12. Wykonałam 3 testy ciążowe (wobec braku krwawienia) i wszystkie wyszły pozytywnie. Ucieszyłam się i poszłam do Pani ginekolog jednak ta na podstawie badania nie stwierdziła powiększenia macicy wskazującego na ciąże. Wczoraj wykonałam badanie poziomu hcg i wyszło na poziomie 700. Co powinnam zrobić? Żadnych objawów ciążowych poza tym nie odczuwam.Dodam jeszcze że wg tabeli na wyniku w 6tc powinien wyjść wynik z przedziału 4000-100 200:( mój zaś odpowiada 4 tygodniowi (75-2600). Bardzo proszę o odpowiedź.

Gość blackperl
Witam! Czy ktoras z pan miala plamienie w srodku cyklu? Zaczynam sie martwiec p[oniewaz plamienie trwa juz 4 dzien. Biorę tabletki antykoncepcyjne 4 rok i pierwszy raz zdarzylo mi sie cos takiego. robilam test ciazowy ktory byl negatywny. Okres zaczał sie 7.01. a skonczyl 12.01. 14. 01. wziełam tabletke. 17.01 zaczełam plamic bardzo delikatnie. Nastepnego dnia bylo tego troche wiecej i ostry bol. Wczoraj i dzis lekkie plamienie. Wyglada to jak brazowy upław. z Mezem kochaliśmy sie ostatnim razem 16-17.01. Nie wiem czy moglo dojsc do implantacji...szcerze watpie. Bylam u ginekologa ktory "olal" sprawe... po prostu nic konkretnie nie wyjasnil co sie dzieje. Mam tkliwosc piersi czasem mocno swedza. Boli podbrzusze oi oogolnie czuje sie tak jakbym caly czas miala okres... prosze o pomoc bo juz swiruje... moze ktos mial podobnie?

Gość gość
jak bierzesz tabletki to nie ma ciazy a piersi bola cie po hormonach ja tez tak mialam

Gość kinnnga1
cześć kobietki ;) Słuchajcie, proszę. Jestem na konferencji w dodatku skręciłam kostkę w najbliższym otoczeniu zero aptek, więc z racji tego nie pójdę do szefa i nie poproszę o test ;) a obsługa hotelu....niestety też odpada ;). Oczywiście w Piątek wracam do domu więc zrobię test. Sprawa jest następująca staramy się o dziecko z mężem, równo tydzień temu nie wytrzymałam i zrobiłam test (negatyw, ale z śmieszną białą kreską), miałam także wtedy śluz przeźroczysty i troszkę krwi. Dziś powinnam mieć już 4 dzień okresu, ale tylko co jakiś czas czuję, że już się zaczyna (ból itp.) a nadal nic. Dodatkowo czasem boli mnie podbrzusze tak jak bym coś ciężkiego podnosiła, jakieś nadwyrężenie....no wiecie :) i tak się zastanawiam czy może jednak to ciąża? Dodam, że cykle zawsze miałam regularne.

Gość gość
powtorz test to sie wyjasni

Gość Ewel 30
Hej. Mi okres spóźnia się 9 dni. wczoraj zrobiłam rano test. I wiec tak. Po zakrpleniu kilku kropel , kreska pojawiła się i gdy test wysychał to i kreska wyschla. Co Wy na to?