Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

źle zrozumiałem Jej życzliwość

Polecane posty

Gość gość
czyli nie kocha zony bo zakochal sie w innej

Gość gość
noszę po lewej stronie, to wszystko co mogę dodać

Gość gość
19:42 błędne wnioski wyciągasz, albo nie jesteś w związku albo jeśli to bardzo krótko

Gość gość
jestem jestem, temat ciągle aktualny

Gość gość
w dobrym nawet dlugim związku nie ma mozliwosci zeby wcisnąl sie ktos inny autorze

Gość gość
czasem związki przezywają wzloty i upadki, pamiętaj o tym, szczególnie jeśli wydaje Ci się że jesteś w związku idealnym

Gość gość
takie wnioski nie są błedne to ty autorze pomysl uczciwie dlaczgo to się stalo ze sie zakochales w inej

"w dobrym nawet dlugim związku nie ma mozliwosci zeby wcisnąl sie ktos inny autorze" - zgadzam się w 100%. Jak sie o kimś innym zaczyna choćby myśleć, to jest początek końca. Chociaż wiele ludzi żyje w związkach, w których wcale się nie kochają.

Gość gość
19:35 jakie działania masz na myśli

Gość gość
gdybyśmy chcieli rozpieprzyć każdy związek bo wydaje się nam że już się nie kochamy to w związkach żyłoby kilkanaście procent ludzi

Gość gość
autorze nie zaslaniaj sie wzlotami i upadkami

To zależy jaki masz układ z żoną i czy możesz jej sie przyznać do zakochania w innej kobiecie. Trudno coś takiego radzić, gdy sie nic nie wie o was. Ja bardzo cenię szczerość i gdyby mi facet coś takiego powiedział byłabym zraniona, ale też doceniłabym jego odwagę i zaufanie do mnie. Tylko czy reanimacja trupa ma sens?

Gość gość
autorze kazdy dojrzaly czlowiek ma swiadomosc wzlotów i upadków w związku i nie dzieje się tak ze z powodu tymczasowych trudności zakochujemy się w kimś innym

Gość gość
nie zasłaniam się, nie muszę się tu bronić, pytałem czy ktoś tak miał i jak sobie radził, jak to się kończyło, zostawmy temat żony, mam z nią dobrą relację na dzień dzisiejszy, oczekiwania zobowiązania są po obu stronach, temat nie dotyczył jak to możliwe że ma żonę a zakochał się w innej, możliwe

Gość gość
v..to Ty?kC

Gość gość
autorze nie zrozumiałeś nie chodzi o to że jak to możliwe że ma żome i się zakochał chodzi o to dlaczego tak się stało to subtelna różnica

Też mi się tak wydaje. Byłam w długim związku i przez wiele lat żaden obcy facet nie był w stanie zrobić na mnie żadnego wrażenia. Gdy się zaczęło psuć, nagle zaczęłam zwracać na nich uwagę. To był koniec, choć agonia ciągnęła się jeszcze dwa lata.

Gość gość
i jeszcze skoro masz z nią dobrą relację to dlaczego to uczucie nadal cię trzyma ba ,nawet nie chcesz żeby puściło

Gość gość
u mnie nie będzie agonii, nigdy nie rozważałem nawet rozstania, no chyba że to ona by odeszła ale nie sądzę za wiele przeszliśmy i za wiele nas łączy i zostawmy ten wątek bo on nie ma sensu

Gość gość
no właśnie rozum i uczucie nie zawsze idą w parze i o to pytam, jakie były losy tych którzy tak mieli i jak sobie z tym radzili

Gość gość
sam ten wątek rozwinąłes na publicznym forum

Gość gość
nie, ja starałem się go cały czas zwinąć

To zostaje sobie strzelić w łeb. Za rok powiedzmy ci przejdzie, jak sie od tej miłej koleżanki odizolujesz. Potem pojawi się jakiś inny obiekt westchnień. Zrobisz z siebie zombi bez chęci do życia. Żonie spadnie samoocena, bo mąż już nie będzie na nią patrzeć z zachwytem. Każda kobieta to wychwyci, nie ma sie co łudzić. Ale ludzie tak żyją. Ja bym tak nie mogła. Mam jedno życie.

Gość gość
ja odpowiem skonczylo sie zmianą partnerki i taraz juz nie oglondam sie za innymi

Gość gość
Rób wszystko żeby rozwijać się osobiście tzn ćwicz, poszerzaj wiedzę i prowadz interesujący styl życia, a same przyjdą. Bądz wyzwaniem!!! Uświadom sobie, że możesz mieć każdą inną, to pomaga.

Gość gość
chcesz obie autorze taka prawda , najgorsza odmiana faceta

Gość gość
Autorze. Jestes tu?

Gość gooość
Moim zdaniem powinieneś powiedzieć wprost tej koleżance, że coś do niej poczułeś, a wiesz dlaczego bo wtedy sprawa nabierze konkretów jeśli ona powie, że nic do Ciebie nie czuje łatwiej bedzie Ci z tym złudzeniem skończyć. Dostaniesz zimny prysznic i się opamiętasz, jeśli natomiast okaże się, że dziewczyna odwzajemni to uczucie no to czas pokaże co z tego wyjdzie. Może przy bliższym spotkaniu okaze się że nie jest taka fajna jak Ci się wydaje i wrócisz do żony, a może zakochasz się tak że nie bedziesz już marnował życia swojej żonie i się z nią rozstaniesz. Jakby nie było najlepsza opcja to powiedzieć jej wprost co do niej czujesz. Nie ma nic gorszego niż niepewność.