Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość13452

Czy brzydki może mieć powodzenie?

Polecane posty

Gość gość13452

Nurtuje mnie jedno pytanie, czy niezbyt urodziwy facet może mieć powodzenie u kobiet? Nie jestem do końca przekonany co do swojego wyglądu przez niską samoocenę, ale niektóre się do mnie kleją i nie odpuszczają

Gość gość
Na przyklad Twoja szefowa?

Gość gość13452
Nie żadna szefowa ;)

Gość gość13452
Odpiszcie coś,czy to takie trudne?

Gość gość
Kleja sie bo mozesz sie bo masz kase i mozesz sie ozenic?

Gość gość13452
Nie mam kasy bo jestem w ostatniej klasie szkoły średniej a rodziny bogatej też nie mam

Gość gość
Opcji może być kilka. np: 1) Wmawiasz sobie, że jesteś brzydki 2) Jesteś brzydki, i kleją się do ciebie brzydkie 3) Jesteś brzydki i kleją się do ciebie ładne dla jaj 4) robią zakłady

Gość gość13452
No właśnie ładne mnie podrywają i to z różnych miejsc że nie mogły by się zakładać, jedne bardziej spokojne a drugie mniej

Gość gość
To zapytaj czy Ci o******* jak sie zaczna kleic albo przyklej sie tez do ich cycka.

Gość gość13452
Spier...aj z takimi tekścikami

Gość gość
Kiedys podziwialam chopaka,ktory byl rudy i brzydki ale bardzo wesoly,towarzyski,rozesmiany i wszystkim dziewczynom sie podobal:D

Gość gość13452
Rzadko jestem wesoły a towarzyski nie jestem, czasami jak jakimś cudem nabiorę humoru to pożartuję trochę

Gość gość
Jest jeszcze 5 opcja, że wmawiasz sobie, że cię podrywają. PS Chodzisz do ostatniej klasy liceum i podrywają cię w różnych miejscach? Coś kręcisz...

Gość gość
KUPILEM sobie dobre auto ,dobre ciuchy i teraz mam troche wieksze branie u kobiet ,a nie jestem jakims fajnym przystojnniakiem ;) troch bajery,troche manipulacjji kobietami i dziala ;)

Gość gość13452
Nie kręcę, tak jest na prawdę.Jak wytłumaczyć to że się patrzą,niektóre uśmiechają i szukają kontaktu ze mną, jeden przykład który to potwierdza i jest to spojrzenie w oczy, spuszczenie wzroku i ponowne spojrzenie

Gość gość
Znam pewien przypadek ,facet poznal kobiete ktora bardzo mu sie podobala a u niego podobaly sie jej pieniadze,to ze stawial,spotykala sie z nim , tylko ze wzgledu ,na sposorowanie,prezenty itp... a kolezankom mowila "ze brzydal ,ale dobrze placi".. o takk WZROSLA MU SAOMOOCENA ze spotykal sie z fajna sexy laska ,,ze mogl pochwalic sie przed kumplami... ale nie zdawal sobie sprawy,ze byl to z jej strony teatrzyk... i co? skoczylo sie.. i dalej chodzi i szuka. :O

Gość gość
Mnie też zawsze bawi jak wyjątkowo nieatrakcyjny/przeciętny facet próbuje podbijać do naprawdę pięknej kobiety. Tak jakby to, że ON uważa, że skoro ON w swoim wyobrażeniu do niej pasuje to powinno tak być ;_) I w sumie nie byłoby w takich próbach nic złego, gdyby nie to, że większość tych facetów kobiety trochę poniżej tego swojego ideału, do którego podbijają, traktują jako niegodne siebie Tak jakby nie mieli lustra... ;) :O

Gość gość
To ze sam masz siebie za brzydkiego nie oznacza ze tak jest ;) nawet najbrzydsza osoba sie komus podoba :)

Gość gość
może ktoś puścił nowinkę,że masz pytonga wielkiego i chcą sprawdzić... :)

Gość gość
A mnie zastanawia DLACZEGO piękna kobieta miałaby wybrać przeciętnego ??? Co w nim jest takiego niesamowitego, że tej seksbombie by się nogi ugięły i wpadła w jego ramiona? To się nazywa fantazja. A w realnym życiu, to pomyślałabym, że kobieta ma poważne problemy emocjonalne, albo jest naprawdę inteligentna inaczej, albo bawi się w matkę Teresę miłosierdzia.

Gość gość13452
Czyli uważacie że na prawdę ładne nie zainteresowały by się kimś niezbyt urodziwym? Nie wiem czy to kogoś interesuje ale napiszę że w przeszłości miałem baardzo niefajne doświadczenia z ludźmi, praktycznie przez całe moje życie tak było od kiedy tylko pamiętam, a teraz czuję się jak ZERO :(

Gość gość
A przystojny facet zainteresuje się brzydulą? Raczej nie, takie rzeczy to tylko w serialach.

Gość gość
ja tez nie jestem facetem jakims super,niic specjalnego,alee chce tylko piekne,brzydkie ,przecietne odrzucam ;)

Gość gość13452
No to wychodzi na to że muszę się podobać dziewczynom, innego wyjścia nie ma :)

Gość zależy kto dla kogo brzydki
Dziwnie mówicie, ile na ulicy widać różnych par i częściej jest to ładniejsza babka i mniej atrakcyjny od niej chłop (lub nawet nieatrakcyjny). Takich znanych par też jest sporo, np. Braciak i jego żona Paulina, całkiem jakby inni, niepasujący z wyglądu a jednak są już długo małżeństwem :) Gerard Depardieu też przystojny nie jest, niektórzy mówią że brzydal a jakoś nie jedna mówiła że ma to coś w sobie, że jest męski itp. Ładne znane osoby zza granicy też wcale nie zawsze lecą na tych przystojnych, np. moim zdaniem piękna Kate Hudson nie wybiera sobie takich, ani taka Heidi Klum itp. Widocznie inny mają typ faceta albo po prostu wygląd nie jest dla nich takim ważnym, głównym warunkiem atrakcyjności jak u nastolatek :D v Moja kuzynka np. jest ładna lub nawet bardzo ładna, a mając innych ładnych chłopaków, wybrała na męża najmniej atrakcyjnego fizycznie, najmniej wykształconego. Z całym szacunkiem nawet jej mama mówi, że nie jest urodziwy, (można powiedzieć nawet że po prostu brzydki) a ma to coś w sobie, urok osobisty, pewność siebie i jest zabawny, zaradny, może męski po prostu :) Myślę, że te cechy są ważniejsze u faceta niż wygląd twarzy. v Inna moja obserwacja - wybieramy sobie na partnerów osoby podobne do naszych rodziców lub dziadków, np. dziewczyny wybierają kogoś w stylu ich ojców lub dziadków, chłopaki odwrotnie. I nawet jeśli inni uważają danego człowieka za wyjątkowo brzydkiego, to dla niej może być akurat, w sam raz, bo przypomina jej dziadka (to co opatrzone bardziej nam się podoba). Tak właśnie wybrała ta moja kuzynka, prawie identyko kogoś o wyglądzie i stylu jej dziadka (choć go nie znała), a odrzuciła przystojnych, którzy jednak mieli więcej wad charakteru jak dla niej. v Widzę tę tendencję też u siebie i znajomych. Więc dla każdego jest nadzieja :) Sporo jest teraz samotnych atrakcyjnych kobiet, a te mniej atrakcyjne mają fajnych facetów, nie ma reguły. Myślę że facet ma być po prostu mieć jakieś MĘSKIE cechy charakteru, skupiać się na swoich plusach niż na minusach i kompleksach, wtedy imponuje i jest potencjalnym kandydatem a nie tylko kolegą :) Oczywiście po czasie może bardziej się otworzyć, ale mówimy o początkach znajomości :)

Gość gość
a wg ciebie g****o śmierdzi czy pachnie?

Gość gość
ależ spektrum, mózg r*******y

Gość gość
wieelu jest brzydkich facetow

Gość gość
Taki Nick Vujicic nie ma rąk i nóg (więc czy jest atrakcyjny wg Ciebie?), a ma piękną żonę :) Znam niepełnosprawne osoby na wózku które mają udane związki :) więc od czego to zależy? Mimo niepełnosprawności fizycznej są bardzo sprawni intelektualnie, błyskotliwi, asertywni, pewni siebie.... może po prostu kobiety takich wybierają, bo przy nich czują się bezpiecznie, jak delikatne kobietki :)

Gość gość
nie no nie czytałaś? to wszystko zależy od ilości alkoholu