Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałeś wypadek odzyskamy twoje odszkodowanie

Polecane posty

Gość gość

Witam polecam Firmę PIO Polski instytut odszkodowawczy. Firma profesjonalna podchodząca do każdej sprawy indywidualnie. Firma nie pobiera opłat przed sądowych i sądowych. kontakt Wojciech Zaskórski tel 662-554-587 e-mail w.zaskorski@pio-odszkodowania.pl

Gość gośćJola lat 57
Wojtek dużego masz ogóraska?

Gość gość
Zapłaciłeś za to ogłoszenie zawodowe? Już wcale klientów nie masz, że musisz zaśmiecać forum?

Gość gość
A fajne chłopaczki w tej firmie? Dobrze całują?

Gość gość
całują się nawzajem po pulokach

Gość ayris
Ja miałam wypadek jakieś trzy miesiące temu i do dzisiaj walczę o odszkodowanie chociaż na 100% mi się należy. Niestety ubezpieczyciel robi wszytsko by go nie wypłacić. Mam zamiar zgłosić się do pani Agnieszki Mikołajczyk z http://meritumodszkodowania.pl/ by pomogła mi w walce z ubezpieczycielem. Nie mam wyjścia muszę iść do sądu.

Gość gość
Ogólnie warto walczyć, bo a uzyskałam odszkodawnie za wypadek w pracy i to spore. Ja akurat polecam http://www.dobryadwokat.eu/, znają się na robocie.

Gość gość
Odzyskanie odszkodowania to nie jest łatwy proces i warto w takiej sytuacji skorzystać z porady kancelarii prawnej. Myślę, że to jedyne słuszne rozwiązanie w tej sytuacji. Miałem podobny problem kilka lat temu, wtedy pomogli mi prawnicy z http://www.kancelariakufieta.pl/

Gość Robka
ja z kolei mogę Votum polecić, sama z ich usług korzystałam i wygrałam sprawę w sądzie.

Gość gość
Moim zdaniem niezbyt dobrze to świadczy o firmie gdy desperacko zamieszcza darmowe reklamy w takich miejscach jak to

Gość gość
W ściąganiu odszkodowań i długów ja polecam kancelarię prawną z Wrocławia www.kancelariakufieta.pl, kilkukrotnie byłem zmuszony skorzystać z ich usług, ale bardzo sprawnie sobie poradzili z każdym zadaniem i pieniądze wracały do mnie szybciej niż mi się to wydawało.

Gość gość
Ja bardzo bardzo duze odszkodowanie uzyskalam dzieki kancelarii www.adwokat-lodz.eu od początku widzialam, ze znaja się na rzeczy, polecam kazdemu z takim problemem

Gość gość
To samo mozna uzyskac dzieki adwokatowi jezeli jest odpowiednio dobry. Ja kiedys mialam wypadek i dzieki www.adwokat-lodz.eu uzyskalam odpowiednie zadoscuczynienie

Gość gość
mnie po wypadku samochodowym ubezpieczyciel nie chciał wypłacić odszkodowania, bardzo długo się o nie starałam, ewidentnie mi sie należało i to nie takie małe. Płacę tyle lat ubezpeiczenie, a oni sobie robią żarty. Udało mi się je wyegzekwować przy pomocy firmy www.zco.com.pl . I bardzo mnie to cieszy, bo naprawdę myślałam już, że nic z tego nie będzie.

Gość gość
też miałam wypadek, kilka miesięcy temu, ale nie miałam na szczęście tak dużych problemów z uzyskaniem odszkodowania jak niektórzy co tutaj piszą. Z tym, że jak miałam naprawę powypadkową w tym warsztacie http://www.cls-walder.pl a oni zajmują się też wszelkimi formalnościami, bo współpracują z nawiekszymi towarzystwami ubezpieczeniowymi.

Gość gość
ja moge polecic kancelarie www.kancelaria-temida.pl w tym temacie, s anaprawde skuteczni w walce o odszkodowania

Gość Mario Candarelli
nie wieżę nawet w mariacką Wierzę , dom ubezpieczyłem w Hestia , dom i ruchomość wynająłem na działalność gospodarczą , ubezpieczenie w Hestii , kupiłem dom z kominkiem i nie miałem zielonego pojęcia o tym, że kominek nie został wybudowany zgodnie ze sztuką budowlaną, kominiarską, inżynieryjną , patrząc na kominek wyglądał normalnie wybudowany , pomimo że nie było rysunku budowlanego i zgody z Gminy , palono w tym kominku , więc poszedłem do ubezpieczyciela aby ubezpieczyć dom z kominkiem, gdy ubezpieczamy swoje auto to ubezpieczyciel podchodzi do auta i wykonuje fotki z lewej strony , z prawej strony , od środka , od silnika , od maski , od tyłu auta , co najmniej 10 fotek wykonuje ubezpieczyciel , gdy wartość auta wynosi ponad 40 tys. PLN gdy ubezpieczamy dom lub mieszkanie to NIE MA CHĘTNYCH na wykonanie fotek domu albo mieszkania a wartość domu lub mieszkania to ponad 400 tys, PLN i nawet PIES Z KULAWĄ NOGĄ nie przyjdzie aby sprawdzić stan domu albo mieszkania , ubezpieczyciele domów lub mieszkań potrzebują tylko Repertorium albo aktu własności domu lub mieszkania , na tej podstawie wyceniają ubezpieczenie domu lub mieszkania , gdy spali się dom to firma ubezpieczeniowa przysyła swoich 'biegłych' i biegli oceniają , że kominek został źle wybudowany i źle zostały wybrane materiały budowlane albo nie będzie wypłaty odszkodowania ponieważ rura wodna albo kanalizacyjna jest przerdzewiała lub instalacja elektryczna nie spełnia obecnych NORM , ubezpieczyciele co chwilę przypominają o składkach , aby płacić nie liczcie na wypłatę ubezpieczyciela , zawsze COŚ znajdą aby nie wypłacić odszkodowania

Gość tymoszek
jak widać po przypadku kolegi z góry, na ubezpieczyciela nie zawsze można liczyć, a szkoda, bo po coś się płaci te składki.. tylko że można się przejechać nieprzyjemnie jak przychodzi co do czego. miałem swojego czasu przygodę z autem, wypadek który spowodowany był przez innego kierowcę, zamieszanie, sterta papierów, jakieś historie, że odszkodowania nie dostanę. no cyrk. ktoś mi podsunął Votum. generalnie na takie firmy to patrzyłem niechętnym wzrokiem, wiadomo, ale jednak się przydają, bo udało mi się pieniądze z odszkodowania odzyskać. czyli suma sumarum, z ubezpieczycielem można dojść do porozumienia, tylko niekoniecznie samemu, bo kto by się tam bał pojedynczego klienta

Gość gość
czasem właśnie warto udać się po pomoc do takiej firmy, ja miałam problem z wypłatą odszkodowania, na szczęście kancelaria http://www.odszkodowania.net/ pomogła mi odzyskać pieniądze

Gość gość
A ja polecam D.A.S. sa niezaawodni jesli chodzi o porady prawnej i egzekwowanie ubezpieczen.

Gość gość
ja zauwazylem uzyskiwanie odszkodowania w ofercie www.kancelaria-temida.pl myslicie, ze to dobra opcja i godna sprobowania?

Gość antekantek
A ja polecam firme odkupy pl. Są rzetelni i na pewno się na nic nie zawiedziecie

Gość gość
Mi sprawę prowadziła http://themi.pl z Krakowa. Adwokaci się postarali ale na wygraną w sądzie to czekałem półtora roku bo tak się sędzia guzdrała. Generalnie to takie sprawy powinny się toczyć szybko bo przecież każdy czeka na pieniądze na leczenie, rehabilitację i życie. Jak mam pracować z niedowładem ręki? A tu i ZUS i sąd się nie spieszy. Na szczęście w końcu wygrałem ale co się namęczyłem to moje. Adwokatów tych polecam bo bardzo pomogli, ale sądy to powinny się usprawnić.

Gość gość
W mojej sprawie walczył Krajowy Rejestr Osób Poszkodowanych. Naprawde bardzo mi pomogli w uzyskaniu odszkodowania za wypadek w miejscu pracy. W ogóle uważam, że w takich sprawach od razu powinno sie zgłaszać do takich jednostek, gdyż samotna walka jest bardzo długa i nie zawsze kończy sie sukcesem.

Gość gość
Ja miałam wypadek ostatnio i szkodę odsprzedałam firmie odkupy.pl jestem bardzo zadowolona z sumy jaką mi wypłacili. Dzięki nim miałam mniejszy stres

Gość gość
ja takie odszkodowanie wywalczylam, zaznaczam, ze duzo wyzsze niz oferowal mi moj ubezpieczyciel wywalczylam w sadzie dzieki kancelarii www.adwokat-weglowski.pl

Gość gość
Ja za to polecam trochę lektury w temacie na: www.blogoodszkodowaniach.pl

Gość gość
ja bardzo latwo uzyskalam takie odszkodowanie dzieki kancelarii prawnej www.adwokat-weglowski.pl dobrze wiedziec, ze mozna jeszcze uzyskac sprawiedliwosc